Louise Kelly

Louise Kelly

Fastighetsmäklare

Få kan Stockholm lika bra som Louise Kelly. Hon har sålt bostäder över hela staden, och guidar köpare med stadig hand genom olika kvarter. Den kunskapen gör också att Louise Kelly ofta får oerhört bra försäljningsresultat på sina objekt.
– Jag får ofta höra från mina köpare att de budat högre än de först tänkt sig, förmodligen för att jag alltid är extremt påläst om föreningen, kvarteret och det objekt jag säljer. De känner sig trygga med att de gör en bra affär, helt enkelt.

Louise Kelly lämnar ingenting åt slumpen utan går in i varje uppdrag med grundliga förberedelser och en inställning som utstrålar säkerhet – för sin egen förmåga och objektet hon säljer.
– Jag tycker att det är så jäkla kul att förmedla bostäder. Visst, det handlar om försäljning, men det betyder inte att du inte kan ha glimten i ögat. Det ska inte vara jobbigt att sälja eller köpa bostad utan en spännande upplevelse, och det ser jag till att det blir.

Funderar du på att sälja?

Sälj med oss

Funderar du på att sälja?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!