Fastlagsvägen 63, 1 tr Fastlagsvägen 63, 1 tr

Fastlagsvägen 63, 1 tr

Midsommarkransen - Telefonplan

Bostadsrätt

Kvadrat: 54 Kvm

Rum: 2.5 rum och kök

Avgift: 3 215 kr/mån

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning

Pris

2 695 000 kr /Bud

Fastlagsvägen 63, 1 tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Entré
Inbjudande hall med vita väggar samt klinkers bevarad från byggåret på golvet. Plats för skoställ och goda avhängningsmöjligheter. Här finns även två rymliga garderober.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönster. Lättmöblerat för soffa, fåtöljer och bokhyllor. Vacker fiskbensparkett i original.

Matrum
Från vardagsrummet når ni matrum och kök. Invid vackert burspråk finns plats för större matbord som inrymmer 6-8 personer. Den halvöppna planlösningen mot kök och vardagsrum skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar, bjudningar och festligheter. För den som vill går matrummet att skärma av för att skapa ett extra rum.

Kök
Hemtrevligt och funktionellt kök med gott om förvaring i skåp och lådor bakom vita luckor med tidsenliga knoppar. Köket renoverades under 2018-2019. I köksinredningen finner ni: kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt fläkt.

Sovrum
Rofyllt sovrum med  plats för dubbelsäng med sängbord samt extra möblering. Gott om förvaring i stor klädkammare. Vacker fiskbensparkett i original på golvet samt ljusa väggar.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa färger. Här finner ni: dusch, wc, tvättställ och förvaring.

Förening

Föreningen
Föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen har god ekonomi och är lågt belånade med 5 032 kr/kvm.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har en gemensam tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum. Samtliga nås från bottenvåningen, tillgängliga utan trappor.

Innergård
Föreningen har en lummig innergård med uppvuxna träd, gräsytor och planteringar. Ett träddäck i soligt läge mot naturmark bjuder in till långa grillkvällar med grannar och vänner. Gården är gemensam för alla boende i föreningen.

Garage
Föreningen har ett eget varmgarage med tillhörande parkeringsplats. När platsen blir ledig kommer den att auktioneras ut internt.

TV- och internetanslutning
Föreningen har kollektivt handlat upp bredband (T3) och kabel-tv detta tillkommer som en obligatorisk avgift. Avtalet omfattar bredband (100/100 mbit/s) och kabel-tv (18 vanligaste kanalerna) för 200 kr/månad. Till detta kan man individuellt köpa till ytterligare snabbare bredband eller fler tv-kanaler.

Utförda renoveringar
Elstambyte och rörstambyte 2000.
Omläggning av tak och omputsning av fasad 1998.

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar är planerade i dagsläget, föreningen har en nyligen upprättad underhållsplan som sträcker sig mellan 2016-2026.

Kommande avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar är aktuella i dagsläget.

Övrigt
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift får tas ut enligt stadgar. Tomträtt, omförhandlas nästa gång 2022.

Områdesbeskrivning

Här bor ni med ett optimalt läge. Lugnt och tyst men med puls, nöjen och service i närområdet. Omtyckta Aspudden, Telefonplan och moderna Liljeholmen som angränsar till området rymmer en hel stad med alla bekvämligheter på gångavstånd. Kort promenad bort når ni populära restauranger, butiker och t-bana. Ett naturnära läge med Vinterviken endast en bit bort med möjighet till både bad och motionsstråk. 

Området växer så det knakar med nya populära restauranger, vintagebutiker, caféer och designbutiker. I området myllrar det av restauranger som Svenska Sushiköket/Hamburgerköket, Nygammalt, Tre Vänner, Amazing India och Tellus pizza. Några minuter bort ligger även populära restaurang Landet som erbjuder både bar, restaurang och scen. Här finner ni även flertalet caféer så som AB Café. Missa heller inte den renodlade kvartersbiografen Tellus.

Lapa sol och läsa en god bok gör man i Svandammsparken som ligger i stadsdelens kärna. Vill man se mer kan man fortsätta vidare ner mot Vinterviken och följa promenadstråket längst  kolonilotterna, stanna för en fika för att sedan avsluta med lite shopping i Liljeholmens galleria som erbjuder mer än 80 butiker.

Livsmedelsbutiker finns att tillgå kring alla kvarter och SATS finns i såväl Telefonplan som i Liljeholmen. Shell/7-eleven vid Kilaberg håller öppet dygnet runt och kommunikationerna är utmärkta. T-banan som ni når på ca åtta minuter tar er till Slussen på ca tio minuter. Bussar går till Älvsjö där pendeltågen rullar, tvärbana finns i Liljeholmen. Ca 100 meter från bostaden går även buss 147 som tar dig till Liljeholmen på sju minuter.

Här bor man charmigt och bekvämt - nära staden!

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Fastlagsvägen 63, 1 tr Fastlagsvägen 63, 1 tr

Fastlagsvägen 63, 1 tr

Midsommarkransen - Telefonplan

Bostadsrätt

Kvadrat: 54 Kvm

Rum: 2.5 rum och kök

Avgift: 3 215 kr/mån

2 695 000 kr /Bud