Fredrikslundsvägen 19 Fredrikslundsvägen 19
Snart till salu

Fredrikslundsvägen 19

Åkeslund

Bostadsrätt

Boarea: 40 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 350 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Pris

2 195 000 kr /bud

Fredrikslundsvägen 19

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Hall
Inbjudande hall med plats för hatthylla, ytterkläder och skor. Förvaring i inbyggda garderober med överskåp.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum i ljusa färger och med fönster för ljusinsläpp och vädring. Badrummet är utrustat med WC, handfat, badrumsskåp, handdukstork samt dusch. Förberett för tvättmaskin för den som önskar.

Kök
Modernt och hemtrevligt kök med vita luckor och svart bänkskiva med överliggande svart kakel. God förvaring i flera skåp och lådor samt öppna hyllplan. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats för många gäster. Det stora fönsterpartiet och franska balkongen bjuder på härligt ljusinsläpp. Ostört beläget med utsikt mot grönska och skogsparti.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för 160 cm säng och två ingångar. God förvaring i inbyggd garderob.

 

Förening

Byggår
1940

Uppvärmning
Fjärrvärme

Förening
Brf Lispundet 15-21 bildades 2002 och består av 31 lägenheter varav tre av lägenheterna är hyresrätter samt en lokal.

Ekonomi
Föreningen har en stabil ekonomi med en belåningsgrad om 2107 kr per kvadratmeter (enligt årsredovisning 2018).

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga i port 21 utrustad med 3 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.
Cykelförråd
Källarförråd

Parkering
Föreningen äger 4 st garageplatser till en kostnad av 750kr/mån. Boendeparkering på kringliggande gator.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband via Com Hem.

Genomförda renoveringar
2018 Ny belysning i alla trapphus och vid alla bakportar

2018 Den tredje och sista tvättmaskinen utbytt

2018 Tre nya frånluftfläktar på taket port 19, 21 och 23

2018 Nya trappsteg anlagda på baksidan av port 23.

2018 Nya återvinningskärl till grovsoprummet

2017 Upprustning av tvättstuga
2015-2016 Balkongrenovering, Ommålade trapphus, Nya portdörrar med kodlås, Automatiska strömbrytare, Högtrycksspolning av stammar, Rengöring av ventilationskanaler
2011 Fönsterrenovering
1996 Stambyte VVS
1996 Elstigare

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande godkänns med lägsta andel om 10%.

Överlåtelseavgift
3,5% av prisbasbelopp

Pantsättningsavgift
1,5% av prisbasbelopp

Närområdet
Fastigheten är naturskönt placerad intill skogsområde med rådjur, ekorrar och småfåglar. I kvarteret finns ett bageri, Sockerknuten. Nära ligger även Åkeshovs bollplan och Olovslundsparken med lekplats och barnbad.Till Brommaplans affärer och t-bana är det fem minuters gångväg, intill ligger ekobutiken Källan på Tunnlandsvägen.

Mälarens klippor och vatten nås med cykel på cirka 10 minuter. Till strandbaden Ängbybadet respektive Solvik tar det cirka femton minuter att cykla. Varmt välkommen till Fredrikslundsvägen och Åkeslund!

Områdesbeskrivning

Brommaplan erbjuder ett brett utbud av närservice med ett flertal matbutiker, torghandel, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger, träning m.m. Här finns mycket goda kommunikationer med T-banans gröna linje samt flertalet busslinjer. Vill man shoppa finns Bromma Blocks endast 10 min bort med bil/buss. Här finns ett modernt shoppingcentrum med stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Intill Bromma Blocks ligger även Bromma flygplats med flertalet avgångar, både inrikes och utrikes. Inom gångavstånd om ca 10-15 min ligger naturreservatet Judarn med omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana. Judarn är ett av Stockholms första naturreservat. Sommartid kan man också bada vid Ängbybadet och Solviksbadet där det finns mysiga sandstränder. Lillsjön och Kyrksjön erbjuder också promenad- och joggingrundor på lagom avstånd. För den fritidsintresserade finns det flera aktiviteter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving Range. I närheten finns också Åkeshovs sim- och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns Äppelvikens ridskola. Vid Brommaplan finns Bromma Träningscenter och Danshuset. 

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Fredrikslundsvägen 19 Fredrikslundsvägen 19

Fredrikslundsvägen 19

Åkeslund

Bostadsrätt

Kvadrat: 40 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 350 kr/mån

2 195 000 kr /bud