Guldsmedsvägen 5 nb Guldsmedsvägen 5 nb

Guldsmedsvägen 5 nb

Enskededalen

Bostadsrätt

Kvadrat: 20 Kvm

Rum: 1

Avgift: 1 472 kr/mån

Kontakta mäklaren för personlig visning!

Pris

1 870 000 kr Fast pris

Guldsmedsvägen 5 nb

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

RUMMET
Ljust fint rum med två stora fönster och vackra fönsterbrädor i sten. I rummet finns god plats för dubbelsäng som för övriga möbler. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv och väggarna är vita.

KÖKET
Bra med förvaringsutrymme bakom vita skåpluckor samt snyggt mosaikkakel ovan arbetsytor. Köket är byggt i vinkel vilket gör att en matplats får en naturlig del i köket. I köksinredningen ingår: spishäll samt ugn och separat kyl/frys.

BADRUMMET
Fräscht helkaklat badrum med vitt kakel med bård samt ljust klinkergolv. I badrumsinredningen ingår: dusch, badrumsskåp med belysning, handfat samt wc.

HALLEN
God plats för avhängning vid entrén samt plats för mindre möbel. Vid entrén ligger ett smart klinkergolv. I hallen finns två garderober samt städskåpet.


SÄLJAREN BERÄTTAR
Enskede är en mysig och lugn stadsdel där lägenhet- och villaområden sitter ihop. Nära till gym o simhall som inte är för exploaterat, vilket har passat mig bra. Lördagar blev det ofta hembakat bröd från Robin Delselius bageri. Kan verkligen tipsa om det och besök på kvarterskrogen Matateljen och Gamla Enskedes matkorg är ett måste.

 

Förening

Brf Guldsmedsvägen bildades 2006 och äger fastigheten Mosaiken 1. Föreningen består totalt 33 lägenheter varav 26 med bostadsrätt och 7 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Fastighetens byggår är 1947 och finns på adressen Guldsmedsvägen 3-9 i Enskededalen. Föreningen äger marken.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd i anslutning till lägenheten. 

Gemensamhetsutrymmen
Den gemensamma tvättstugan finns i port 7, den har nyligen blivit upprustad. I utrustningen ingår två tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum. Därutöver har ett nytt återvinnings- och miljörum skapats. Det finns även cykelförråd samt grovsoprum.  

Uteplats/innergård
Föreningen har en mysig gård på baksidan med möjlighet till grillning och gemensam trivsel.

TV- och internetanslutning

TV och internet är möjligt via både Com Hem samt öppen fiber. Medlemmen tecknar eget avtal. 

Utförda renoveringar
2018 - Nytt återvinnings- och miljörum på baksidan
2018 - Ny belysning i trapphusen
2018 - Ny torktumlare i tvättstugan
2017 - Fasadrenovering
2016 - Nytt yttertak samt nya häng- och stuprännor
2014 - Renovering av tvättstugan
2014 - Renovering av ytskikten i alla hyreslägenheter
2010 - Takrenovering
2008 - Provtryckning av rökkanaler
1990 - Rör- och elstambyte
1990 - Byte av fönster till 3-glas isolerfönster
1990 - Fasadrenovering
1990 - Nya balkonger i stålkonstruktioner

Kommande renoveringar
Brandsäkra dörrar till källaren, upprustning av gården.

Kommande avgiftsförändringar
Inga beslut om förändringar av månadsavgiften.

Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering på gatan via Stockholms stad.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande ok. 

Överlåtelseavgift
1 163 kr, betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
465 kr, betalas av pantsättaren.

Pantsättningar
Lägenheten är pantsatt.

Områdesbeskrivning

Välkommen till vackra Enskede, här blandas villaidyll med såväl äldre bostäder som nybyggda. Du bor mellan två T-banestationer, med ett par minuters promenad till Blåsut och ca 10 minuters promenad till Sandsborg samt nära service och ett stort utbud av restauranger och butiker.

Närhet till Dalens Centrum med livsmedelsbutik, apotek, florist och bad.  Promenera bort till Gamla Enskede med nyrenoverade Gamla Enskede bageri och omtalade Gamla Enskede Matbod. En bit bort finner du även Gullmarsplan som erbjuder mycket goda kommunikationer i form av flertalet bussar, tvärbanan samt tunnelbanan. För den bilburne tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen och Södra länken.

Globenområdet har ett stort utbud av butiker, nöjen, event och restauranger. Nackareservatet erbjuder rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Här finns joggingspår, längdskidåkning vackra promenadstigar, golfbana och badsjöar. Det finns flera populära skolor och förskolor i området.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Guldsmedsvägen 5 nb Guldsmedsvägen 5 nb

Guldsmedsvägen 5 nb

Enskededalen

Bostadsrätt

Kvadrat: 20 Kvm

Rum: 1

Avgift: 1 472 kr/mån

1 870 000 kr Fast pris