Hårdvallsgatan 13, 2 tr Hårdvallsgatan 13, 2 tr
Snart till salu

Hårdvallsgatan 13, 2 tr

Norra Djurgårdsstaden

Bostadsrätt

Kvadrat: 82 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 686 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Hårdvallsgatan 13, 2 tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Förening

I Brf Laduviken finns fastigheten Tyresta 2, ett flerbostadshus belägen på Hårdvallsgatan, Hamlingsgatan och Lövängsgatan med 83 bostadsrätter och 2 uthyrda lokaler. Här finns också 44 parkeringsplatser i garage där RB-ekonomi k kan kontaktas för aktuella priser. Föreningens byggnad är uppförd på mark som är upplåten med tomträtt.

Gemensamhetsutrymmen finns såsom cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Likaså ett utrymme för källsortering av sopor och fastigheten har fyra hissar, hisschakt, entréer, trapphus och postboxar. Det finns också tillgång till en föreningslokal med övernattningsmöjligheter som delas med Brf Spegeldammen.

Föreningen tillåter delat ägande och juridisk person kan komma att godkännas. Ekonomisk förvaltare är för närvarande RB Ekonomi.

Bredband och TV
Det finns ett avtal mellan din bostadsrättsförening och Telia om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel till fastigheten med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-TV, telefoni och internetanslutning. För att få access till nätet, måste du kontakta Telia, Fältöversten för att erhålla koder och välja abonnemang, om du önskar mer än ett vanligt standardabonnemang.

IT-skåp
I de flesta bostäderna finns IT-skåpet placerat i klädkammaren eller i hallen bredvid el-centralen. I IT-skåpet finns en panel med numrerade uttag, en så kallad patchpanel. I din patchpanel bestämmer du själv vilken funktion nätverksuttagen i respektive rum ska ha.

När du flyttar in så är vissa uttag i sovrum, vardagsrum och kök redan aktiverade enligt information på insidan av IT-skåpet, men du kan alltså flytta och ändra fritt till andra uttag.

El, värme och vatten
Bostaden är utrustad med moderna värme- och vattensystem. Dessa är i sig energisnåla och miljöanpassade, men du själv kan också påverka både energiförbrukning och kostnader genom de val du gör.

Du måste kontakta Ellevio för att teckna ett elabonnemang för din lägenhet alternativt kan en överlåtelse av abonnemang mellan säljare och köpare ske.

Huset har en central frånluftsvärmepump. När den återvunna värmen inte räcker till kompletteras systemet med fjärrvärme. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning individuellt.

Hushållsavfall
Varje bostad är utrustad med avfallskvarn så att man kan omvandla matrester till biogas. Det finns även kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken.

Cykelförråd
I varje portuppgång finns på plan -1 cykelförråd för alla medlemmar. Ingen kan tinga plats utan det är ett gemensamt utrymme för medlemmars cyklar. Det finns även cykelställ på gården. Cyklarna ska inte förvaras någon annanstans än vid dessa ställ avsedda för cyklar.

Barnvagnar och rullstolar
På plan -1, med undantag för Hårdvallsgatan 11 där barnvagnsförrådet finns på bottenplanet, finns förråd för barnvagnar och rullstolar. Utrymmena är till för alla medlemmar som har behov av dessa.

Tillgång till dessa förråd innebär att varken barnvagnar, cyklar eller sparkcyklar får förvaras i trapphusen.

Källarförråd
Till varje lägenhet hör ett källarförråd avsett som förvaring av diverse personliga tillhörigheter. Brandfarligt material som däck och vätskor får ej förvaras där. Källargångarna ska hållas fria och inget skräp får ställas där.

Hobbyrum
I garaget på plan -2 finns ett hobbyrum som vi delar med grannföreningen Spegeldammen. I dagslägen är det utrustat med arbetsbänk med skruvstycke, vallabord, mekställ för cyklar, cykelpump, sopborstar och lite vägghängd förvaring.

Garage
I föreningen finns garage med 44 st platser

Föreningens hemsida
https://www.brfladuviken.se/

Överlåtelseavgift
1 182,5 kr

Pantsättningsavgift
473 kr

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet.
I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten
på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Norra Djurgårdsstaden är en miljöstadel belägen i Kungliga Nationalstadsparken. Området har senaste åren vuxit fram och fortsätter att växa snabbt. Här finns god tillgång till vacker natur, vatten, lekparker, 4h-gård, kommunikationer och all välbehövlig service.

I närheten finner du Gasverket i Värtan med de historiska gasklockorna och den nya bemannade lekparken Böcklingsbacken, som skapats för dygnets alla lek- och ljustimmar. Där ligger även Abessinien med dess unika smalhus från 30-talet och Duschberget med fina ekar och kulturmärkta duschar.

För den aktive finns vackra promenadstråk och motionsspår  längs Husarviken och i Lill-Jansskogen. Härifrån har man även närhet till Hjorthagens IP med tre konstgräsplaner, klätterverket, flertalet gym, utomhusgym, Ryttarstadion, Kungliga Tennishallen samt Östermalms IP.  

Vad gåller skolor och förskolor finns här flera förskolor och fler planeras. I området finns nybyggda Bobergsskolan som finns om att läsa här: https://bobergsskolan.stockholm.se/
För högre utbildningar finns Stockholms universitet samt Kungliga Tekniska Högskolan på cykelavstånd.

Området erbjuder även mycket god kommunikationer. På promenadavstånd når man Ropstens Tunnelbana samt buss 55 i Hjorthagen som tar digl till Stureplan, Kungsträdgården samt Slussen.  I området når du stombuss 6 samt buss 75. För den som vill ta cykeln finns här finns cyeklvägar till city.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Hårdvallsgatan 13, 2 tr Hårdvallsgatan 13, 2 tr

Hårdvallsgatan 13, 2 tr

Norra Djurgårdsstaden

Bostadsrätt

Kvadrat: 82 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 686 kr/mån