Hornsgatan 94, 4 tr Hornsgatan 94, 4 tr

Hornsgatan 94, 4 tr

Södermalm

Bostadsrätt

Kvadrat: 52 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 863 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Pris

3 995 000 kr /Bud

Hornsgatan 94, 4 tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

ALLMÄNT
Ljust målade väggar samt vackert enstavigt golv.

HALL
Via säkerhetsdörr nås den välkomnande entrén med plats för avhängning och skoställ. Du möts direkt av bostadens härliga ljusinflöde från fönster i två väderstreck.

KÖK
Mycket funktionellt kök med smakfulla och stilrena färgval. Gott om förvaring i skåp och lådor bakom vita luckor. Generösa arbetsytor på mörk bänkskiva med överliggande stänkskydd i modern stil. Köksön bidrar till en socialt sammanhängde yta, perfekt för middagar och festligheter.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med stora öppna ytor. Lättmöblerat för soffgrupp, mediemöbel samt matbord.  Vardagsrummets disponering mot köket gör det till en naturlig plats för umgänge. Från vardagsrummet når ni balkongen i soligt söderläge.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med stort fönsterparti som vetter mot den lugna innergården. Ett ljust rum med plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring i stor klädkammare samt hel garderobsvägg. 

BADRUM
Helkaklat och lyxigt badrum i trendiga material- och färgval. Här finner ni dusch, wc, tvättställ med underliggande kommod, golvvärme, badrumsskåp samt tvättmaskin.

Förening

Brf Uven Större 25 registrerades 2008-01-29 och förvärvade fastigheten 2010. Föreningen är en så kallad äkta bostadsrättsförening och upplåter i dag 45 st lägenheter med bostadsrätt, tre st lägenheter med hyresrätt och tre st lokaler med hyresrätt. Hyreslokalerna ger goda hyresintäkter.

Föreningen äger marken.

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga på vinden.
Vindsförråd.
Vidare finns cykel- /barnvagnsrum inom föreningen.

TV- och internetanslutning
TV: Com Hem, basutbud ingår.
Bredband: Stokabs fibernät. 100/100 Mbit via Bredband2. (129 kr/månad obligatoriskt tillägg).

Bilplats
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering via Stockholms Stad på angivna gator i området.

Ekonomi
Föreningen har som plan att amortera 1 % per år. Vindarna kommer att säljas av, förväntad intäkt ca 8 - 10 milj kr. Föreningen har tre hyresrätter kvar vilka ligger som en dold tillgång.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande, ingen lägsta gräns. Juridisk person godkänns ej.

Övrigt
Överlåtelse- samt pantsättningsavgift får tas ut enligt stadgar. Kontakta ansvarig mäklare om du vill få en boendekostnadskalkyl upprättad.

Områdesbeskrivning

Högalids läge på Södermalm är mycket centralt med direkt närhet till vatten och grönska samt en mångfald av butiker och caféer. Här kombineras liv och rörelse med ett avslappnat klimat vilket inbringar en genuin och härlig kultur som skiljer dessa kvarter från andra delar av stan. Ett stenkast bort finns Bysistorget på Hornsgatan med stans tätaste café-stråk. I samma närområde har man dessutom ett stort ICA, Willys, Coop och en mängd restauranger. Att du samtidigt lätt kan finna lugn kring promenadstråken och parkerna längs Bergsunds strand, Södermälarstrand och Skinnarviksberget tillsammans med Långholmens och Tantolundens populära badplatser har gjort hela detta område till ett av innerstadens mest eftertraktade lägen att bo i. Mysiga Mariatorget med Rival ligger bara fem min bort. En kort promenad åt andra hållet finns dessutom Hornstulls galleria Hornhuset som ger området fler butiker, caféer och populära restauranger.

Bra kommunikationer finns inom nära räckhåll som t.ex. T-banans röda linje eller 4:ans buss som går över till Kungsholmen och vidare genom city samt buss 66 och 74 som korsar hela Södermalm. Här finner ni även flygbussen som tar er till Arlanda på ca 40 minuter. Med bil är det snabb access till E4:an, både norrut och söderut. Restauranger och caféer värda ett besök: Häktet, Folkoperan, Delikatessen, Kalf & Hansen samt populära Barrells & Burgers.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Hornsgatan 94, 4 tr Hornsgatan 94, 4 tr

Hornsgatan 94, 4 tr

Södermalm

Bostadsrätt

Kvadrat: 52 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 863 kr/mån

3 995 000 kr /Bud