Källtorpsvägen 13, Vån 3 Källtorpsvägen 13, Vån 3
Snart till salu

Källtorpsvägen 13, Vån 3

Täby - Näsby Park

Bostadsrätt

Kvadrat: 80 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 578 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Källtorpsvägen 13, Vån 3

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Förening

Om föreningen
Föreningen ligger i närheten av Näsbypark i Täby vid Norskogsbadet och består av två hus med sex trapphus om fyra till sju våningar med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren. Till varje lägenhet ingår ett femårigt bilpool-medlemskap i Sunfleet, vilket innebär möjligheter till bildelning av bilar som parkeras i området.

Parkering
Vill man hyra parkering finns 55 garageplatser i källarens varmgarage och 5 så kallade familjeparkeringar vilka är dubbelplatser i garaget. Här finns också plats för 2 stycken MC och föreningen tillhandahåller även 16 uteplatser. Kostnaden är idag 900 kronor per månad för garage och 900 kr + 450 kr för dubbelparkering i garaget. Uteplatserna kostar 550 kronor per månad och MC-platser finns att hyra för 450 kr per månad. Frågor om eventuella kötider och annat som rör parkering ställs till parkering.parkstraket@gmail.com. Separat kösystem gäller. Besöksparkering finns på Källtorpsvägen som är kommunens gata.

Uppvärmning, TV och bredband m.m.
I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt 100 Mb bredband, kabel-TV med ett grundutbud och förråd. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen efter faktisk förbrukning och föreningen har centralt elavtal. Önskar man snabbare bredband, fler digitalboxar eller fler kanaler eller är det möjligt mot en tilläggskostnad.

Gemensamhetsutrymmen
Här finns vinds- eller källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd, soprum och garage.

Överlåtelseavgift
1 182,5 kr

Pantsättningsavgift
473 kr

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt. Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Kontaktuppgifter
Föreningen har en egen professionell portal med inloggning endast för medlemmar som tar upp allt som berör föreningen. Behöver man komma i kontakt med föreningen för eventuella frågor är styrelsen nåbar via e-post till brf.parkstraket@gmail.com

Övrigt
Garantibesiktning sker i dagsläget preliminärt till hösten 2020. Föreningen har en fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg vilket innebär att man endast behöver teckna en "vanlig" hemförsäkring fast inget bostadsrättstillägg.

Områdesbeskrivning

Närområdet
I Näsbypark Centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och all service du behöver. Nya Täby centrum erbjuder galleria med shopping i flera våningsplan, saluhall, caféer, restauranger, gym samt nöjen för alla åldrar.

Kommunikationer
Här har du nära till Roslagsbanan som snabbt tar dig in till Stockholm. Resan tar cirka tjugo minuter till Östra station. I Täby finns ett brett utbud av busstrafik. Du kan enkelt ta dig runt i Täby och till andra närliggande kommuner och till Stockholm.

 Väljer du istället cykeln finns en cykelkarta över cykelvägnätet på Täby kommuns hemsida och med bil kommer du snabbt ut på E18, Roslagsvägen och Norrortsleden.

Fritidsaktiviteter
I Täby har du alltid nära till natur, bibliotek, evenemang, friluftsliv, historiska sevärdheter och aktiviteter för alla åldrar året om. Skogen och vattnet är framträdande i Täby med stora grönområden, flera sjöar, en kuststräcka och två av Sveriges största småbåtshamnar.

Här finns många grönområden, vackra parker och orörd natur och den vackra Centralparken ligger precis intill. För dig som vill motionera finns det många alternativ att välja på under hela året. Det finns gott om idrottsanläggningar och sporthallar. Vill du ut och jogga eller ta en rask promenad, finns flera motionsspår att välja på och varför inte längs den vackra Stora Värtans strandpromenad.

Gillar du att vandra finns Blå leden, Roslagsleden eller Forn- och naturstigen. På vintern kan du åka längdskidor på preparerade spår och skridskor i någon av ishallarna eller på Stora Värtan vackra vinterdagar.

Norskogsbadet är ett omtyckt familjebad och omges av stora gräsytor för lek och bollspel. Här finner du en tempererad 25-metersbassäng för motionssim och en grundare bassäng där barnen kan leka. Det finns också många golfbanor i närheten för den intresserade.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Källtorpsvägen 13, Vån 3 Källtorpsvägen 13, Vån 3

Källtorpsvägen 13, Vån 3

Täby - Näsby Park

Bostadsrätt

Kvadrat: 80 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 578 kr/mån