Klubbacken 24 Klubbacken 24
Snart till salu

Klubbacken 24

Mälarhöjden

Bostadsrätt

Kvadrat: 73 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 680 kr/mån

Kommande försäljning - Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information

Klubbacken 24

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Hall
Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv i entrén från 2015 och i övriga hallen ligger ett parkettgolv från 2018, ljusa målade väggar. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder samt bra förvaring i ett flertal inbyggda garderober.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med hjärtat i lägenheten den öppna spisen. Här finns plats för såväl större sittgrupp som övrig nödvändig förvaring. På golvet ligger ett fiskbensparkettgolv i original. Utgång till den härliga balkongen i bästa sydvästläge med sol från lunch till solnedgång.

Kök
Fint renoverat kök från 2015 i klassisk tidlös stil med vita skåpsluckor i form av spegeldörrar, arbetsbänk i sten samt rostfri vitvaror. Matplats för 6-8 personer. I utrustningen ingår spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv och väggarna är i målade vita.

Sovrum 1 och 2
Två väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng. I det ena sovrummet finns ett antal inbyggda garderober. På golvet i det ena rummet ligger ett Tarkettgolv och i det andra fiskbensparkett i original.

Badrum
Fräscht och helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2012. I inredningen finns WC, tvättställ, handdukstork från 2016 samt platsbesparande vikbara duschväggar.

Förening

Byggår
1942

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Klubbacken 24 förvärvade fastigheten Mowitz 3 med tillhörande mark 2010. Fastigheten renoverades till stor del 2012. Föreningen upplåter idag 22 st lägenheter varav 20 st med bostadsrätt och 2 st lägenhet med hyresrätt (dold reserv). Föreningen äger marken. Föreningen har god ekonomi.

Utförda renoveringar
2011 - Helt ny tvättstuga
2012 - Stambytesrenovering med helrenovering av badrum samt nya ledningar till kök
2012 - Byte av samtliga stamregleringsventiler till värmesystemet
2012 - Injustering av samtliga radiatorventiler samt stamregleringsventiler
2012 - Byte av fastighetsel
2012 - Byte av befintlig el-servisledning
2012 - Installation av ny fjärrvärmecentral
2012 - Installation av nya fjärrvärmerör till fastigheten
2012 - Byte av samtliga radiatorventiler i fastighetens allmänna utrymmen och lägenheter
2016 - OVK Oblibatorisk ventilationskontroll godkänd
2016 - Indragning av fiber till alla lägenheter
2017 - Renovering av balkongerna
2018 - Målning av trapphus

Kommande renoveringar
Inga beslutade större kommande renoveringar. Enligt föreningens underhållsplan finns det inga planerade åtgärder de närmsta 10-15 åren.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, vindsförråd och matkällarförråd, föreningslokal samt hobbyrum.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV och internetanslutning via Com Hem eller Telia ADSL alternativt Fiber via IP-Only.

Bilplats
Parkeringplats går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Boendeparkering på gatorna i området.

Överlåtelseavgift
Ca 1 627,5 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
Ca 697,5 kr. Debiteras ägaren.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej.

Områdesbeskrivning

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren med bad och båtliv. Restid med tunnelbanan till Slussen är bara 13 minuter. Förutom tunnelbana i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också buss till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation. Från Mälarhöjdsbadet och Fridhemsbryggan går båt till Stadshuskajen och Drottningholm.

I Mälarhöjden finns två skolor: Mälarhöjdens skola, årskurs F-9, och Lögarbergets Montessoriskola, årskurs F-5. Mälarhöjden är barnrikt så det finns flera förskolor i området. 

Längs Mälarens vackra promenadstråk finns flera kaféer som konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Flera båthamnar i närområdet. En 4H-gård med djur och aktiviteter för barnfamiljen. Bada på Mälarhöjdsbadet eller välj ett av de natursköna klippbaden. Bo i vackra omgivningar nära staden!

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Klubbacken 24 Klubbacken 24

Klubbacken 24

Mälarhöjden

Bostadsrätt

Kvadrat: 73 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 680 kr/mån