Klubbacken 36 Klubbacken 36

Klubbacken 36

Mälarhöjden

Bostadsrätt

Kvadrat: 62.3 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 2 982 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Pris

4 950 000 kr /Accepterat pris

Klubbacken 36

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Hall
Välkomnande hall där det första du slås av är den fantastiska utsikten. Originalgolv i furu, inbyggda garderober med förvaring ända upp till tak samt städskåp med överskåp. Plats för avhängning av ytterkläder och plats för skoställ.

Inre hall
Möblerbar inre hall tapetserad med en snygg fondtapet 2019, originalgolv i furu. Här finns plats för en garderob, byrå eller arbetshörna.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum i gavel med öppen planlösning mot kök. Plats för sittgrupp samt större matplats framför fönstret. Utgång till den härliga balkongen med morgon och kvällssol. Slående utsikt över Stockholm och Mälarens vatten. Originalgolv i furu samt en tapetserad fondvägg och väggar i gråskala 2018.

Kök
Snyggt kök med gott om förvaringsutrymme bakom de vita skåpsluckorna. I inredningen finns spishäll, spisfläkt, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys. Utsikt över Mälarens vatten.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Tapetserad fondvägg 2018 och originalgolv i furu. Stor garderob med bra förvaring. Utsikt över Mälaren.

Sovrum 2
Sovrum som idag disponeras som kontor men passar även utmärkt som barnrum/sovrum och rymmer även det dubbelsäng. Tapetserade väggar 2018 och originalgolv i furu. Garderobsvägg med mycket bra förvaring. Inbyggd mindre klädkammare.

Badrum
Nyrenoverat badrum från 2018 med helkaklat väggar med blå fondvägg i duschen. Duschhörnan är avdelad med en vägg som går lätt att plocka bort i fall man skulle vilja ha en större duschhörna eller ett badkar. Exklusiva ljusarmaturer med livslängd upp till 50 000 timmar som är LED men är byggda så att de ändrar ljusfärgen när man dimrar. Uttagen i badrumsskåpet och kommoden ligger på en egen grupp som gör att de inte stängs av när man släcker lyset. En lyxig men ovanlig detalj. I badrumsinredningen finns WC, duschväggar, handdukstork, tvättställ med kommod samt tvättmaskin.

Förening

Byggår
1943

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Korpral Boman bildades 1995 och fastigheten som renoverades 1996 förvärvades av föreningen 1998. Föreningen upplåter i dag 18 st lägenheter med bostadsrätt och 1 st lägenhet med hyresrätt. Föreningen äger marken. Föreningen har mycket god ekonomi med endast ca 4,4 miljoner i lån. Inga avgiftsförändringar är beslutade. Föreningen sänkte avgifterna med 15 % 2018.

Utförda renoveringar
1996 Renovering av fastigheten med bla stambyte
1999 Justering av grusytor, ny trätrappa, ordningsställande av gästrum.
2000 19 st källarförråd byggs, ställ för däckförvaring monteras
2001 Bredband Com Hem dras in i alla lägenheter.
2003 Brandsyn, pulversläckare, brandfilt och nödljus på samtliga våningsplan
2004 Motorvärmaruttag
2005 OVK-mätning
2006 Branddörr mellan källarplan och trapphus. Målning av undersidan på ursprungliga balkonger
2007 Status besiktning av fasad och utsprungliga balkonger. Tilläggsisolering av vind mm. Utbyte av elmätare i lägenheter
2008 Byte och komplettering av betysning på vinden. Föreningen säljer en hyresrätt. Energideklaration utförd.
2009 Byte av tvättmaskiner i tvättstugan
2010 Spolning av avloppsstammar. Teknisk besiktning utfört av fastigheten och lägenheterna
2012 Byte av låskolvar med ny nyckeluppsättning för fastighetens samtliga dörrar
2013 Nyasfaltering av nerfarten till parkeringen. Besiktning av samtliga brandsläckare i huset
2016 Nytt tak
2016 Renovering av balkonger
2019 Byte av nyckelsystem
2019 Intrimning av värmesystem och byte av radiatorventiler

Kommande renoveringar
Renovering av fjärrvärmecentralen.

Gemensamhetsutrymmen
Gästrum finns att hyra, 75 kr/natt. Tvättstuga finns i fastigheten. Nya tvättmaskiner 2009 och ny torktumlare 2012. I källaren finns styrelserum, däckförråd och verkstad. Cykelförråd och barnvagnsparkering finns även det i källaren. Extra vindsförråd finns att hyra för 22 kr/mån, kö.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV genom Com Hem. Fiber-Internet 100 Mbit finns indraget, leverantör Tele2

Bilplats
P-plats finns att hyra 180 kr/mån (med el om man önskar, 280 kr/mån vintertid), en person i kö. Två gästparkeringsplatser finns. Diskussion har förts om att göra om en gästparkeringsplats till en hyrplats. Det är betalparkering på gatorna i området (Taxa 5). Föreningen ser över möjligheter till laddning av elbilar.

Överlåtelseavgift
1 183 kr. Debiteras köparen. 

Pantsättningsavgift
475 kr. 

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej.

Områdesbeskrivning

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren med bad och båtliv. Restid med tunnelbanan till Slussen är bara 13 minuter. Förutom tunnelbana i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också buss till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation. Från Mälarhöjdsbadet och Fridhemsbryggan går båt till Stadshuskajen och Drottningholm.

I Mälarhöjden finns två skolor: Mälarhöjdens skola, årskurs F-9, och Lögarbergets Montessoriskola, årskurs F-5. Mälarhöjden är barnrikt så det finns flera förskolor i området. 

Längs Mälarens vackra promenadstråk finns flera kaféer som konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Flera båthamnar i närområdet. En 4H-gård med djur och aktiviteter för barnfamiljen. Bada på Mälarhöjdsbadet eller välj ett av de natursköna klippbaden. Bo i vackra omgivningar nära staden!

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Klubbacken 36 Klubbacken 36

Klubbacken 36

Mälarhöjden

Bostadsrätt

Kvadrat: 62.3 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 2 982 kr/mån

4 950 000 kr /Accepterat pris