Lackerargränd 4, 5 tr Lackerargränd 4, 5 tr
Snart till salu

Lackerargränd 4, 5 tr

Huddinge Centrum

Bostadsrätt

Kvadrat: 54 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 178 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Pris

2 750 000 kr Accepterat pris

Lackerargränd 4, 5 tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Lägenheten har genomgående mycket fina parkettgolv och vitmålade fräscha väggar.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med gott om plats för såväl tv-möbel som för stor soffa. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör att lägenheten känns väldigt modern och det social umgänget lättare. Det är härifrån du går ut på den stora mysiga balkongen.

KÖK
Modernt kök i vitt utförande med gott om förvaring bakom stilrena skåpluckor. Ovan arbetsytor sitter ett vitt kakel. Köksutrustningen består av: integrerad  kyl/ frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt induktionshäll. Alla vitvaror kommer ifrån Siemens utom fläkten som är ifrån Franke.

SOVRUM
Mycket rymligt sovrum där även den stora dubbelsängen får plats såväl som övrig möblering. I sovrummet finns en stor klädkammare med linneskåp.

BADRUM
Stilrent badrum med vitt kakel på väggarna och ett svart klinkergolv. I badrumsinredningen ingår: vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med takdusch och vikbara väggar i glas. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens.

HALL
God plats för avhängning samt två garderober invid entrén. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är fräscht vita.


SÄLJAREN BERÄTTAR
Här i Huddinge behöver ni inte tvinga upp mungiporna och kan vara spontana utan karta, utbudet i området är brett och stadigt som en kyrkport i massiv ek och området tryggt som en godnatt bön.

Ni har två stycken träningsanläggningar, SATS i Centrum och Puls & träning runt hörnet och enligt instruktionsboken ska träning balansera negativa och emotionella tillstånd och frigöra ämnen i kroppen som underlättar vardagen, om ni inte vill träna och springer mot er glamorösa tillvaro, men vill göra den perfekt med en kaffe.
Då går ni till Espresso House i centrum, och om ni inte gillar att stå i kö så har Espresso House förbeställning i deras app. Ni placerar er ordern via telefonen, ni går in i shoppen, hälsar på expediten, vinka till baristan och gå raka vägen in till utlämningen och där står er kaffe, på en piedestal. Akta så ni inte snubblar på alla tappade hakor.

Förening

Brf Sjödalsterrassen 1 består av 86 lägenheter samt 2 lokaler. En lokal äger kommunen och där bedrivs förskola, den andra lokalen (55 kvm) står för närvarande oinredd men planer finns på att bygga om den till övernattningslägenhet. Föreningens finns på adresserna Sjödalsvägen 23-25, Centralvägen 11 och Lackerargränd 2-6. Föreningen äger marken.

TV- och internetanslutning
Bredband och TV via Telia ingår i månadsavgiften.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd om ca: 2 kvm beläget på bottenplan.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns cykelförråd på nedre entréplan i trapphus 2, 4, 5 och 6. Barnvagnsförråd på nedre entréplan i trapphus 2, 5 och 6. Sophantering vid trapphus 1 och 5. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då de boende har tvättmaskin och torktumlar i lägenheterna. Det finns en stor härlig gemensam takterrass med utomhuskök och många härliga ytor för de boende.

Parkering
Föreningen har 47 st garageplatser för uthyrning till föreningens medlemmar. Av dess garageplatser är 4 st tilldelade förskolan. Kostnad f.n. 1280 kr/mån. Separat kö tillämpas. Kön administreras av föreningens styrelse.

Övrigt
Föreningen debiterar el samt varmvatten efter förbrukning.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftsförändringar.

Ägande
Delat ägande godkänns.

Överlåtelseavgift
1 163 kr.

Pantsättningsavgift
465 kr.

Områdesbeskrivning

I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc. Här finns även goda kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 16 min.

I närheten finner ni även Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. 

I närheten finns även Sundby gård som är en konferensanläggning med café, restaurang, badplats m.m. Här finns även Sundby ridskola.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Lackerargränd 4, 5 tr Lackerargränd 4, 5 tr

Lackerargränd 4, 5 tr

Huddinge Centrum

Bostadsrätt

Kvadrat: 54 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 178 kr/mån

2 750 000 kr Accepterat pris