Lidnersplan 12, 3 tr Lidnersplan 12, 3 tr

Lidnersplan 12, 3 tr

Kristineberg

Bostadsrätt

Kvadrat: 44 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 1 971 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Pris

2 995 000 kr /Bud

Lidnersplan 12, 3 tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Hall
Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och gott om avhängningsmöjligheter. Förvaring i två inbyggda garderober.

Vardagsrum
Stort socialt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Invid fönstret finns utrymme för en väl tilltagen matplats för sällskap upp till 6 personer.

Kök
Öppen planlösning till det mysiga köket med generösa arbetsytor med överliggande mosaik. Gott om förvaring i skåp och lådor bakom ljusa luckor. I köksutrustningen ingår: kyl/frys, gasspis, fläkt och diskmaskin. Köket har även ett vackert serveringsskåp.

Sovrum
Ljust rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Lummig och insynsskydda utsikt över Lidnersplan. Möjlighet att sätta in garderober.

Badrum
Badrummet är smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och klinkergolv i grått. Utrustningen består av en vägghängd toalett, tvättställ, badrumsskåp samt dusch.

Förening

Allmänt
Brf Folkungaträdet är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1999. Samma år köpte föreningen fastigheten Folkungaträdet 3. Fastigheten byggdes 1938 och består av ett flerbostadshus med adress Lidnerplan 12. I bostadshuset finns 46 st lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken.

Utförda renoveringar
- 2002 Stambyte i kök och badrum samt nya elstigare och 3-fas
- 2004-2005 Renovering av föreningens bastu/dusch
- 2005 Fönster
- 2009 Tvättstugan
- 2011 Ventilationskontroll
- 2011 Nytt sopsystem
- 2013 Byte till säkerhetsdörrar samt installation av postboxar i entrén samt målning av trapphus
- 2013 - 2014 Installation av värmepump med frånluftsåtervinning
- 2014-2015 Relining
- 2015 Ny entréport, injustering och underhåll av värmesystem
- 2016 Pumpgrop färdigställd, balkongbesiktning, relining av stamgren
- 2017 Renovering av hiss. renovering av tak ovanför tvättstuga. renovering av föreningens bastu.
- 2019 Stamspolning

Kommande renoveringar
Planer på renovering av fönster, balkonger och fasad under 2021-22

Föreningens ekonomi
Föreningen har god ekonomi och är obelånad sedan år 2016. Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

TV och bredband
Föreningen har gruppanslutning till Internet via Ownit 100/100 Mb/s. Kostnaden är för närvarande 122 kr/mån, den debiteras med månadsavgiften och är obligatorisk. Comhem finns i alla lägenheter.

Parkering
I området råder parkering enligt nuvarande skyltning.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam bastu med dusch i källaren. Bastun har fönster med sjöutsikt och terrass utanför. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, styrelserum och piskbalkong.

Ägande
Föreningen godkänner inte juridisk person.

Övrigt
Överlåtelseavgiften (som betalas av köparen) är 2,5 % av prisbasbeloppet (f.n. 1183 kr) per överlåtelse. Pantsättningsavgiften (som också betalas av köparen) är 1 % av prisbasbeloppet (f.n. 473kr) per pantnotering.

Kontakta ansvarig mäklare om du vill få en boendekostnadskalkyl upprättad.

Bostaden är ej pantsatt.

Områdesbeskrivning

Välkommen till idylliska Kristineberg där du bor med Mälaren som närmaste granne. Området är mycket uppskattat för sina härliga badklippor, parker och promenadstråk. Utanför porten har du Kristinebergs Strand med båthamn och badbryggor och efter en kort promenad når du Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med gediget restaurangutbud.

På Lindhagensgatan ligger Lindhagens galleria där man bland annat hittar ICA Maxi, apotek, och systembolag. SATS och Nordic Wellness har gym i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom discobowling, golf, biljard m.m. Här finns även restaurang och sportbar.

Bra kommunikationer (T-bana Kristineberg - gröna linjen - och buss 49 och 62) tar dig till Fridhemsplan på ett par minuter. Cyklar till T-centralen gör du på ca 15 min och till härliga Rålambshovsparken tar det dryga 5 min. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

 

 

 

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Lidnersplan 12, 3 tr Lidnersplan 12, 3 tr

Lidnersplan 12, 3 tr

Kristineberg

Bostadsrätt

Kvadrat: 44 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 1 971 kr/mån

2 995 000 kr /Bud