Myrstuguvägen 365 Myrstuguvägen 365
Snart till salu

Myrstuguvägen 365

Vårby

Bostadsrätt

Kvadrat: 62.5 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 4 520 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Myrstuguvägen 365

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Förening

Om föreningen
Brf Mälarblick återfinns på Myrstuguberget i Huddinge kommun. Föreningen har totalt 411 bostadsrätter fördelade lägenheter, radhus och fristående hus. Myrstuguberget är vackert beläget vid kanten av Albysjön och erbjuder en fantastisk utsikt. På området finns massor av aktiviteter för medlemmar. Fotbollsplan, boule och bastu är bara några exempel. På berget har vi också förskolan Myrstacken och Myrstugubergets friskola som är en grundskola åk 1-5.

Bara några minuters promenad från Myrstuguberget ligger Masmo T-bana varifrån man enkelt kan ta tunnelbanan in mot stan. Vidare finns det två busshållplatser där man smidigt kan ta bussen mot bland annat Huddinge och Flemingsberg (Pendeltåg & Fjärrtåg). Reser man med bil har vi närheten till E4 utan att för den skull störas av trafikljudet. På ungefär 5 minuters bilväg ligger Kungens Kurva, norra Europas största handelsplats med Ikea, mataffärer, elektronik, djuraffärer, bio och nöjen med mera.

Alldeles runt hörnet finns det populära Flottsbro friluftsområde med sandstrand och promenadleder på sommaren och Stockholms största skidanläggning vintertid.

Uppvärmning, el, TV och bredband med mera
Fastigheten värms upp med fjärrvärme och värmepump frånluft (el). I avgiften ingår värme, vatten och avlopp, sophämtning, snöröjning, kabel-TV med grundutbud samt det bostadsrättstillägg som måste finnas kopplat till den egna hemförsäkringen. Fiber indraget från Telia. Bredband 100/100Mbit, digital-TV lagom och hemtelefoni tillkommer i avgiften för alla boende.

Parkering
På området finns det parkeringsplatser både i garage och utomhus. Till alla garage och utomhusplatser är det separat kö som hanteras av HSB Södertörns kundtjänst. Föreningen har 278 garageplatser, 104 utomhusplatser, 4 parkeringsplatser för motorcyklar och gästparkering för besökare. Mer information och priser finns på http://brfmalarblick.se/for-boende/parkeringsplatser-garage. För frågor om eventuella kötider, kontakta HSB Södertörn på telefon 08-608 68 00 eller e-post till info.sodertorn@hsb.se

Gemensamhetsutrymmen
Varje bostadsrätt har ett förråd beläget på vind eller i källare i flerbostadshusen, i anslutning till respektive radhus/lägenhet eller i gemensamma förrådsbyggnader. Föreningen har 5 olika lokaler som boende kan hyra. Det finns bland annat bastu, festlokaler och övernattningsrum. Tvättstugor har föreningen 8 stycken dessa kan användas av alla medlemmar oavsett var på området man bor.

Utförda renoveringar
2009 En omfattande renovering av garagen.
2015 Tätskitsrenovering av garage.
2015 Uppgradering av undercentraler.
2016 Obligatorisk ventilationskontroll (OVK).
2015 Nya lås till gemensamma utrymmen.
2015 Installerade föreningen fiber i alla lägenheter via Telia som levererar telefoni, kabel-TV och bredband.
2016 Fönstermålning.
2017/2018 Fasadmålning.

Kontaktuppgifter till Brf
Information finns på föreningens hemsida: www.brfmalarblick.se

Överlåtelseavgift
1 182,5 kr

Pantsättningsavgift
473 kr

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt. Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Övrigt
Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Folksam och för föreningens lägenheter ingår ett bostadsrättstillägg.

Områdesbeskrivning

På gångavstånd eller via buss finner du Flemingsbergs Centrum med gym, matbutiker, kläd- och presentaffärer, apotek, postservice, restauranger och caféer. Här finner du pendeltågstationen Flemingsberg där också många fjärrståg stannar. Intill stationen ligger ICA MAXI och apotek. 

I Flemingsberg finns bostäder för alla smaker, bra skolor och förskolor. I direkt anslutning till Flemingsberg finns bostadsområdena Visättra, Björnkulla och Grantorp. Ett stenkast bort hittar du bland annat Tullinge villastad och Riksten friluftstad. 

Här finns ett rikt utbud av friluftsliv bland annat med Visättra sportcenter som rymmer konstfrusen ishall, fotbollsplaner, tennisbanor och promenadstråk. I Flemingsberg finns dessutom belysta skidspår och motionsspår i omväxlande terräng. Flera leder passerar området som Sörmlandsleden och cykelleden Sverigeleden.

Naturreservatet Flemingsbergsskogen ligger också i anslutning till Visättra sportcenter. Detta är en vild och vidsträckt skog där du kan mötas av tystnaden – mitt i ett storstadsområde. Flottsbro friluftsområde ligger också i anslutning till Flemingsberg, känt för sin alpina skidbacke, och möjligheter till bad, stugboende och camping. Lida friluftsområde ligger vackert beläget vid sjön Getaren, och erbjuder bland annat skogsmulle som friluftsgolf. 

I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc. Här finns även goda kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 16 min.

I närheten finner ni även Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. 

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Myrstuguvägen 365 Myrstuguvägen 365

Myrstuguvägen 365

Vårby

Bostadsrätt

Kvadrat: 62.5 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 4 520 kr/mån