Sjöstadsorangeriet Sjöstadsorangeriet

Sjöstadsorangeriet

Ekerö

Äganderätt

Bostadsrätt - Nyproduktionsprojekt

Visningar

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Interiör

Med Sjöstadsorangeriet vill vi skapa en modern och trygg oas i en grönskande miljö där kontor, matbutik, restauranger, gym, förskola samt lekplatser finns bekvämt på en och samma plats. Allt för att minska stressen och istället få tid att njuta av tillvaron.

Den direkta förbindelsen till färjeläget gör det enkelt att snabbt ta sig ut på E4:an. Flera tidseffektiva kommunikationsmöjligheter blir även möjliga när förbifart Stockholm och tunnelsystemet under Lovön är färdigbyggd.

Som om inte ovanstående vore nog ges det dessutom möjlighet till egen båtplats, gemensam bastuflotte att utnyttja när lusten infinner sig eller varför inte en drink på den intilliggande restaurangens takterass.

Lägenheterna har väl genomtänkta planlösningar med stor sällskapsyta som gör dem perfekta för umgänge med familj och vänner. Samtliga lägenheter har sjöutsikt och ogenerat ljusinsläpp genom de stora spröjsade fönsterpartierna. Den öppna planlösningen mellan det läckra platsbyggda köket och vardagsrummet med utgång till balkong eller terrass gör att det enkelt att bjuda in naturen och sjöbrisen i sin vardag.

Förening

Sjöstadsorangeriet kommer bestå av två bostadshus i trä och med stora spröjsade fönsterpartier. Husen är omsorgsfullt designade med tidlös tappning för att bara bli vackrare med tiden. 33 lägenheter fördelade på 1-5 rum med hållbara naturmaterial och finslipade detaljer är grundstenarna i utförandet, detta för att skapa harmoni med områdets närliggande skog och vatten. Ett härligt orangeri med utekök förbinder byggnaderna och innebär att man kan grilla sommartid eller bjuda in familj och vänner och njuta av vintern med en varm kopp glögg.

Antal bostäder
33 bostäder om 1-5 rok

Inflyttning
Preliminärt jan - feb år 2021

Upplåtelseavtal
Avtalet som tecknas är ett upplåtelseavtal. I samband med upplåtelseavtalet erlägges 10% av köpeskillingen med avdrag för erlagd bokningsavgift.


 

Områdesbeskrivning

Sjöstadsorangeriet ligger mindre än en halvtimma från centrala Stockholm. Det finns goda kommunikationer både norrut såsom söderut. E20 är en kort bit bort precis som Bromma flygplats. Flertalet bussar från Ekerö C går hit. Området är också trafikerat av bilfärja mellan Ekerö - Slagsta som går var 10e min under rusningstid. Resan tar 8 min och från Slagsta tar det sedan 10 min till Kungens Kurva och 15 min till Södertälje.

Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha stor ytterligare positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Ekerö är en fantastisk plats som är påväg att utvecklas ännu mer och Nordblicks vision är att detta område ska bli Ekerös nya entré från vattnet.

Med i visionen för området är mataffär med deli och postservice, en båtklubb, ett mindre hotell, utegym och gym, café, take away restauranger och butiker. Allt detta med ett unikt strandnära läge. Fem minuter från dörren finns också en skidbacke med lift.

Missa inte den unika möjligheten att bli bostadsägare på denna idylliska plats.

För mer information eller anmälan, klicka här! 
http://nordblick.se/homes/aktuella-projekt/sjostadsorangeriet/