Sturehillsvägen 15 Sturehillsvägen 15

Sturehillsvägen 15

Liljeholmen

Bostadsrätt

Kvadrat: 80 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 310 kr/mån

Pris

4 935 000 kr Såld

Sturehillsvägen 15

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Modern lägenhet i fastighet från 2012. Genomgående mycket fräsch med fin ekparkett samt fina materialval i såväl kök som badrum. Lägenheten har närhet till det mesta, badmöjlighet vid Liljeholmskajen, promenader i Årstaskogen, shopping, förskolor och kommunikationer samt cykel- och promenadavstånd till Södermalm.

- Balkong om ca 13 kvm
- Genomgående mycket fräsch
- Fina materialval
- Kök med matplats för många middagsgäster
- Kyl och frys i fullhöjd
- Mycket rymligt och lättmöblerat vardagsrum
- Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Såväl tvättmaskin som torktumlare
- Två bra sovrum med plats för dubbelsäng
- Utmärkt med förvaring i rymlig klädkammare

SÄLJAREN BERÄTTAR:
Bland det bästa med att bo här, ja det finns mycket att välja mellan. Vi har lugnet ifrån skogen nästan utanför dörren något vi verkligen har uppskattat, även Blomsterdalsparken och Årstabergsparken har fått en plats i vårt hjärta.

På sommaren brukar vi gå ned till kajen och ta en glass på Allgotths och bara strosa runt och njuta av den fina utsikten.
Vid kajen finns många fina små butiker, personalen är oerhört trevlig, efter många shoppingturer kan vi även namnen på de som jobbar på tex Vitis Blommor, Soft Honey och Direkten. Det blir som en småstadskänsla och man känner sig extra välkommen.

Fantastisk kommunikation härifrån till resten av Stockholm: Tunnelbana, Buss, Pendeltåg, Tvärbana och även flygbuss som går väldigt ofta från Liljeholmen.

Sist men inte minst måste vi nämna alla underbara restauranger som finns här såsom Mama Yes, MGL Sushi och Indian Garden.

Vi har verkligen trivts i vår lägenhet under de fem åren vi bott här men nu är det dags för oss att flytta vidare.
 


 
 

 

Förening

Brf Vinbäret 1 stod färdigt för inflytt 2012 och består av 98 lägenheter som byggdes av JM. 

Byggnadsår
2012/2013.

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Kommande renoveringar
Inga kända.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har en gemensam tvättstuga för de boende. Föreningen har en gästlägenheten kan hyras för 200 kr/dygn. I anslutning till varje port finns cykelrum och barnvagnsrum.

TV- och internetanslutning
Fastigheten har Triple-play teknik med fiber framdraget till varje lägenhet. Föreningen har avtal med Telia och i månadsavgiften ingår digital-TVpaket lagom och bredband upp till 100Mbit/s.

Förråd
Förråd finns i källarplan.

Bilplats
I föreningens garage finns 69 garageplatser som delas med andra föreningar. En plats kostar f.n 1400kr/mån. Gästparkering finns i garaget och kostar 100 kr/dygn. Du når garaget via hissen i fastigheten.

Övrigt
Varmvattenförbrukning är exkluderat i avgiften (mäts individuellt).

Kommande avgiftsförändringar
Ingen avgiftshöjning är planerad för närvarande.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Överlåtelseavgift
1 182 kr.

Pantsättningsavgift
473 kr.

Pantsättningar
Bostaden är pantsatt vilket betyder att säljaren har lån som belastar bostadsrätten, dessa kommer att lösas i sin helhet på tillträdesdagen.

Områdesbeskrivning

Vid Liljeholmskajen har en ny stadsdel med riktig innerstadskänsla växt fram. Med närhet till grönområden, Mälaren och innerstaden finns det något för alla. I området finns matbutik, flera populära restauranger så som Indian Garden och Primo Ciao Ciao samt det mysiga stenugnsbageriet Brot. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. Kommunikationsmässigt är området mycket välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med stationerna Årstaberg/Årstadal. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, pendel, tvärbana, och bussar. Här har ni närhet till allt som önskas av kommunikationer, city samt grönområden och vackra Årstaviken. Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med utmärkt service. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och möjligheter till bad. I kvarteret finns den populära parkleken Blomsterdalen, ett välbesökt utflyktsmål med gott om roliga och annorlunda lekredskap, som klätterdrake, lekhus, hundskulpturer, stilfulla stenarbeten och trevliga sittplatser. Det som gjort Liljeholmen så populärt är troligen kombinationen av innerstad och sjöläge samt närheten till restauranger, kafeér, Liljeholmstorget samt Södermalm.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Sturehillsvägen 15 Sturehillsvägen 15

Sturehillsvägen 15

Liljeholmen

Bostadsrätt

Kvadrat: 80 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 310 kr/mån

4 935 000 kr Såld