Styrbjörnsvägen 32 Styrbjörnsvägen 32

Styrbjörnsvägen 32

Aspudden

Bostadsrätt

Kvadrat: 52 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 809 kr/mån

Pris

2 795 000 kr Såld

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt inbyggda garderober. Ekparkettgolv och vita målade väggar. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med gott om förvaring samt städskåp.

Kök
Originalkök med delvis nya platsbyggda lösningar för fullstor kyl/frys, diskmaskin samt modern höjd på arbetsbänkarna. Gott om förvaringsskåp och bra arbetsytor. Ekparkettgolv och vita målade väggar. I köksutrustningen ingår induktionsspis med varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Köket renoverades 2016 då man även bytte alla vitvaror.

Vardagsrum
Väldisponerat och lättmöblerat vardagsrum med stort och vackert fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Målade väggar i sober ljusrosa kulör och ekparkettgolv. Utgång till den mysiga balkongen i bästa söderläge.

Sovrum
Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt garderober eller arbetshörna. Ekparkettgolv och målade väggar i harmonisk grön nyans.

Badrum
Stambytt badrum från 2005 med helkaklade väggar och klinkergolv samt vädringsfönster med en härligt vacker utsikt. I badrummet finns wc, tvättställ samt badkar. Det är förberett för tvättmaskin.

Förening

Byggnadsår
1948. 

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Utförda renoveringar
2019 - Dränering samt nya matkällare i huslängan nr 22-28
2018 - Byte av stamventiler
2018 - Installation av flödesreglerare på radiatorer
2018 - Byte av avgasare och filter
2018 - Renovering av skorstenar
2018 - Byte av tryckstegringspump i båda huskroppar
2017 - Digitalt bokningssystem tvättstuga 2017
2014 - Tilläggsisolering vind
2013 - Ny värmeundercentral
2012 - Ny tvättstuga som ligger mellan port 26 och 28
2005 - Stambyte och renovering av samtliga badrum
2005 - Elinstallationer moderniserade
ca 2000 - Balkong renovering
ca 1998 - Yttertaken renoverades 

Föreningen
HSB:s Brf Styrgåsen bildades 2009 och består av två fastigheter med totalt 55 lägenheter varav 46 st är bostadsrätter och 9 st hyresrätter (dold reserv) samt 1 st lokaler. För mer information se föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/styrgasen

Gemensamhetsutrymmen
I samma fastighet finns cykel/barnvagnsförråd. Föreningen har under våren 2012 byggt en ny fräsch tvättstuga som ligger mellan port 26 och 28 (egen ingång, i markplan.) I soprummet finns sortering för såväl hushållssopor som matavfall. En närliggande återvinningsstation finns i området för källsortering. 

TV- och internetanslutning
Kabel-tv och internetuppkoppling finns att tillgå via Com Hem. Även fiber finns indraget via Stadsnät. För leverantörer se www.stockholm.opennet.se/serviceguide. 

Bilplats
P-plats finns att hyra via föreningen för 450 kr/mån, lediga platser finns. Det går även att hyra via Stockholms parkering www.stockholm-parkering.se, i mån av plats. Tel.nr 08-772 96 00

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Överlåtelseavgift
1 183 kr. 

Pantsättningsavgift
473 kr. 

Områdesbeskrivning

Aspudden har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Här bor du med närhet till Söder och i bostadens omnejd finner du grönområden samt Mälarens vatten. Klippbaden vid Vinterviken är ett mycket populärt tillhåll om somrarna.

Området är en grön stadsdel med mycket naturmark mellan husen och flera små parker. Trots lugnet finns utanför porten Aspuddens centrum. Här finns välsorterad ICA, caféer, pizzerior, bokhandel, cykelaffär, kemtvätt, skräddare, frisör och annan service. Värt ett besök är populära Bonne Femme, Kniv och kavel samt Fabelbar. Kan även varmt rekommendera Vintervikens Trädgård med ett mysigt café och musikunderhållning.

Inom ca 8 minuters gångavstånd ligger centrum och kommunikationer med tunnelbana och buss, Södermalm nås snabbt och smidigt med tunnelbanan på fem minuter. Flertal förskolor och skolor samt livsmedelsbutiker.

Kort gångavstånd till Liljeholmsgallerian med 90 butiker och bekvämt gångavstånd till Telefonplan med Konstfack och restaurang Landet. Andra populära restauranger är Svenska Sushiköket och Hamburgerköket samt Nalle och Kroppkakan. Kvällspromenaden tar ni med fördel längs med sjön Trekanten.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Styrbjörnsvägen 32 Styrbjörnsvägen 32

Styrbjörnsvägen 32

Aspudden

Bostadsrätt

Kvadrat: 52 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 809 kr/mån

2 795 000 kr Såld