Timotejgatan 6  vån 2/2 Timotejgatan 6  vån 2/2

Timotejgatan 6 vån 2/2

Katarina

Bostadsrätt

Kvadrat: 35 Kvm

Rum: 1 rum och kök

Avgift: 2 060 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information och privat visning.

Pris

3 150 000 kr Begärt pris

Timotejgatan 6 vån 2/2

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Här bor du högst upp i huset på 2,5tr med vy över takåsar och himmel. Lägenhetens planlösning erbjuder möjlighet att bygga om till en 2:a.

Bostaden disponeras enligt följande:
Välkomnande och rymlig hall med två stora garderober. Ljusa tapeter på vägg samt en ekparkett som löper vidare in i både kök och allrum.

Allrummet ger gott om plats för både en större säng och soffhörna. Väggarna är målade vita och två fönsterpartier med djupa nischer skänker ett fantastiskt ljus till rummet.

Köket är väl dimensionerat med generösa arbetsytor och flera köksskåp. Stor matplats invid fönster i öppen lösning med allrummet. Utrustningen består av spis med ugn, fläkt, kyl/frys, samt diskho.

Ljust och väl tilltaget badrum med duschhörna, tvättställ med spegel, handdukshängare samt wc.

 

 

Förening

HSB i Stockholm Brf Axet

HSB föreningen Axet är en välskött och populär förening med en stabil ekonomi. Den bildades redan i början av 1930-talet och är en av Stockholms största och äldsta bostadsrättsföreningar. Föreningen omfattar 404 lägenheter samt 21 lokaler. Föreningen äger marken.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom bastu, solarium, hobbylokaler, cykelförråd, föreningslokal och 2 övernattningsrum med pentry, dusch och toalett. I föreningen finns det både grovtvätt samt fem tvättstugor med tork- och mangelrum. I tre av tvättstugorna finns dessutom sk. spontantvätt, obokningsbara tvättmaskiner som står redo. Föreningens område är mycket trivsamt och lugnt med gröna vackra innergårdar. Bersåerna som finns mellan föreningens olika hus inbjuder till mysiga fikastunder eller härliga middagar. Det finns även möjlighet att ha en egen odlingslott inne på den prunkande innergården för att odla sina egna kryddor.

Genomförda renoveringar:
Fastigheterna i föreningen totalrenoverades under åren 1984-1992, med bl.a stambyte i kök och badrum samt byte av elstigar. För mer information om specifik fastighet besök föreningens hemsida och läs mer under underhållsplaner.

Bredband och kabel-tv:
Föreningen har avtal med Comhem om distribution av kabel-TV. Se www.comhem.se för utbud, kanalinställningar m.m. Avgiften för kabel-TV ingår i hyran. Om ni önskar fler kanaler kan ni hyra en dekoder och abonnera på extrakanaler. Föreningen har ett bredbandsavtal med Bahnhof. Bredband via fiber ingår i avgiften tillsammans med router.

Hushållsel:
Föreningen har ett system där medlemmarna samköper el, vilket innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha ett eget el-abonnemang. Elkostnaden debiteras sedan genom ett tillägg på månadsavgifternas avier.

Ekonomi:
Överlåtelse- och pantsättningsavgift debiteras av föreningen enligt stadgarna.
Föreningen godkänner delat ägande under förutsättning att den som bor i lägenheten äger minst 50%. Juridisk person godkänns ej.

Föreningen har en mycket bra hemsida: www.brfaxet.se. Här finns den allmänna informationen om bostadsrättsföreningen och dess fastigheter. En anställd fastighetsskötare som känner till fastigheterna väl, sköter föreningens allmänna utrymmen, såväl inomhus som utomhus.

Parkering/kommunikationer: Boendeparkering finns på gatan där det är förvånansvärt lätt att få parkeringsplats. Goda kommunikationer med bl.a. buss 3 och 4 runt hörnet samt tunnelbanestationen Skanstull mycket nära. Även Södra Station och pendeltågen är endast några minuter bort.

Områdesbeskrivning

Mycket attraktivt och lugnt läge mitt på Södermalm! Här finner du Årstavikens fantastiska promenadstråk, grönskade koloniträdgårdar och badbrygga någon minut bort. Samtidigt är du nära pulsen med närhet till hela Söders utbud av affärer, caféer, restauranger och annan service. Skrapan, Ringens köpcentrum, Medborgarplatsen och Nytorget ligger på kort promenadavstånd. Några kvarter bort når ni även Årstaskogen och Hammarby Sjöstad. Strosa runt och njut av Stockholms vackra panoramavy från Fjällgatan.

Kommunikationerna är utmärkta. Här har ni direkt närhet till Skanstulls och Medborgarplatsens tunnelbana samt pendeltåg (Södra station) och bussar.

Motion och rekreation finner man på SATS, Eriksdalsbadet med såväl inomhus- som utomhusbassänger, i Skrapans moderna gym och promenadstråken med utegym längs Årstaviken.

 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter
 • Bor du i något liknande?

  Bor du i något liknande?

  Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
  Timotejgatan 6  vån 2/2 Timotejgatan 6  vån 2/2

  Timotejgatan 6 vån 2/2

  Katarina

  Bostadsrätt

  Kvadrat: 35 Kvm

  Rum: 1 rum och kök

  Avgift: 2 060 kr/mån

  3 150 000 kr Begärt pris