Wiboms väg 9, 1tr Wiboms väg 9, 1tr

Wiboms väg 9, 1tr

Västra Skogen - Solna

Bostadsrätt

Kvadrat: 87 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 421 kr/mån

Endast bokade visningar. Kontakta mäklaren för att boka en tid!

Pris

3 995 000 kr / Accepterat pris

Wiboms väg 9, 1tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Entré
Trevlig och centralt placerad hall som du når bostadens samtliga rum ifrån.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med vackert parkettgolv. Här finns plats för soffa, soffbord, mediemöbel samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet tar du dig ut på bostadens balkong.

Kök/matplats
Stilrent och nyrenoverat kök i modernt utförande. I köket har du gott om förvaring bakom vita köksluckor samt goda arbetsytor på den svarta bänkskivan. Maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt köksfläkt.
Matplatsen är mycket stor och rymmer matbord för ca 10 personer.

Sovrum 1
Sovrum 1 är det större av sovrummen. Här finns plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Från sovrummet har du utgång till bostadens balkong.

Sovrum 2
Det mindre av sovrummen men som ändå är väl tilltaget. Även här finns plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel och skrivbord. Förvaring i två garderober.

Dusch/wc
Nyrenoverad och stambytt dusch/wc från 2015 med stora vita kakelplattor på väggarna samt svart klinkergolv. Utrustat med himmelsdusch, dubbla duschväggar i glas, handdukstork, handfat med kommod, spegel samt golvvärme.

Gäst-wc
Helkaklad gäst-wc i samma stil som dusch/wc. Utrustat med wc, spegel, handfat med kommod.

Förening

HSB Brf Bofinken är en mycket välskött förening. Föreningen består av totalt 426 bostäder, 17 lokaler samt en bostadsrättslokal. Föreningen äger marken. För medlemskap i Brf Bofinken krävs medlemskap i HSB Stockholm samt godkännande av styrelsen.

Byggår
1967

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, hobbylokal, flertalet tvättstugor samt en grovtvättstuga. I föreningen finns även två övernattningsbostäder samt en festlokal.

Tv och bredband
Tv och bredband levereras av Bredbandsbolaget samt Telenor.

El
Föreningen har gruppupphandlat elen och debiteras av föreningen efter förbrukning.

Parkering
Samtliga parkeringar hanteras av Solna Kommun. Boendeparkering.

Utfört underhåll
2000 - Fasadrenovering
2005 - Marken friköptes
2008 - Renovering av tvättstugor
2012 - 2013 - Takrenovering
2014-2015 - Stambyte
2016-2017 - Målning av trapphus

Planerat underhåll
Föreningen planerar omfattande renovering av fönster, fasader och balkonger.
Inga höjningar är beslutade men planerade renoveringsarbeten innebär att avgiften över tid behöver höjas i storleksordningen 20% över 4 år. Ny ekonomisk plan är under utveckling men en ökad upplåning på minst 200 Mkr är sannolik.

Medlemskap i HSB
Föreningen har krav på medlemskap i HSB Stockholm. HSB ägs av sina medlemmar och drivs som ekonomisk förening. Alla som vill bli medlemmar betalar därför en andel på 500 kronor. Andelen får du tillbaka om du i framtiden skulle begära utträde. Den årliga medlemsavgiften är 250 kronor. Efter att du erhållit medlemskapet behandlar föreningen medlemskapsansökan.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbeloppet och tas ut av säljaren.

Pantsättningavgift
Pantsättningsavgiften uppgår till 1% av basbeloppet/pantsättning.

Pantsättning
Bostadsrätten är pantsatt. Inga lån att överta.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Från bad och söndagsstråk vid ulvsundasjön till sköna joggingturer i Ingentingskogen. God mat vid vattnet i pampas Marina, rejäl shopping i Solna centrum och riktigt stadsliv genom grannliggande Kungsholmen eller varför inte en helgutflykt till Augustendal? Dessutom är det enkelt att motionera här, både sommar och vinter. Så tycker du om aktivitet, natur och kultur och är du inte sugen på att kompromissa för mycket, då kan detta mycket väl vara stället för dig.

Området bjuder som sagt på brett utbud och promenad- och cykelstråk i era riktningar, men tunnelbanan västra Skogen ligger också bara 400 meter bort och tar dig på några minuter in till Fridhemsplan eller T-centralen. Dessutom traffikerar era busslinjer området både dag och natt. Och undrar du över service som Apotek och matbutiker? Du kan säkert gissa vid de här laget var du har dem. Just det, en kort promenad bort.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Wiboms väg 9, 1tr Wiboms väg 9, 1tr

Wiboms väg 9, 1tr

Västra Skogen - Solna

Bostadsrätt

Kvadrat: 87 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 421 kr/mån

3 995 000 kr / Accepterat pris