Bättre villkor för dig

Jobba hos oss

Bättre villkor för dig

Är du en driven fastighetsmäklare som vill ta nästa kliv i karriären och förbättra de villkor du har i dag? Vill du ha möjlighet att driva ditt eget bolag och sälja över hela Stockholm utan områdesbegränsningar? Då är Brokr något för dig!

Vi erbjuder dig schyssta, fördelaktiga och trygga villkor och ger dig en plattform med större frihet än hos en traditionell mäklarbyrå. Hos oss har du möjlighet att själv forma och planera din tid samtidigt som du har en väletablerad fastighetsbyrås kraft, struktur och trygghet i ryggen.

En smartare modell

Hos oss arbetar du som konsult i eget företag. I praktiken innebär det bättre villkor med större frihet för dig som mäklare, där du får behålla en stor del av din omsättning själv, utan att förlora tryggheten av att vara en del av ett större sammanhang. Brokr säljer bostäder i hela Storstockholm, vilket gör att du inte behöver binda dig till att sälja i ett specifikt område.

Lätt att driva eget

Om du vill kan du få hjälp av vår ekonomichef med att starta upp och driva ditt företag – allt för att du ska kunna ägna mer tid åt det du gör allra bäst – mäkleriet. Rådgivning och praktisk hjälp med juridik, ekonomi och redovisning är alltid nära till hands. Du får alla fördelar med att driva eget samtidigt som du kan välja hur mycket tid du vill ägna åt administration.

Sunt arbetsliv för livets alla skeenden

Du styr över dina tider och kan utforma ditt arbetsliv för att passa din livssituation. Du har själv friheten att hitta den balans som är bra för dig. Du kan också växla mellan perioder av hårt arbete och stor intjäning med perioder av återhämtning, om du så önskar.

Förmåner och personalvård

Genom våra samarbetspartners har du möjlighet att bland annat teckna tjänstepension via Söderberg & Partners, försäkringar som skyddar vid sjukdom, samt ta del av förmånliga tjänstebilserbjudanden från flera leverantörer. Du har också tillgång till fri träning.

Ett etablerat kontaktnät

Brokr har ett väl uppbyggt nätverk av Stockholms bästa fotografer, stylister och hantverkare. Som mäklare kan du känna dig trygg i att allt marknadsföringsmaterial är genomarbetat och proffsigt. Vi har upparbetade och smidiga rutiner för marknadsföring – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som mäklare.

Vi är ett snabbväxande kontor med stora expansionsplaner. Tycker du att Brokr borde finnas någon annanstans? Då är det kanske du som öppnar vårt nästa kontor?

Roligt på jobbet

På Brokr tror vi på långsiktiga relationer och vill att det ska vara roligt att komma till jobbet! Vi sitter i fina sekelskiftslokaler med bästa läge vid Mariatorget på Södermalm och hittar regelbundet på roliga aktiviteter tillsammans. Vi bygger verksamheten gemensamt och drar nytta av våra olika kompetenser och erfarenheter. Du blir en del av ett nytänkande mäklarkontor och har stora möjligheter att påverka din fortsatta utveckling.

Gemensam expansion

Vi är ett snabbväxande kontor med stora expansionsplaner. Tycker du att Brokr borde finnas i fler stadsdelar eller kanske i en annan stad? Har du drivet och arbetar hos finns chansen att det är du som öppnar vårt nästa kontor!
ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?

Karriär

ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?

Vi söker alltid efter rätt människa med kunskap och engagemang.
Är du rätt person får du en utmanande och trevlig arbetsplats med mycket roligt på jobbet.