Behåll 80% av arvodet

Behåll 80% av arvodet

Hos oss arbetar du som konsult i eget företag. I praktiken innebär det bättre villkor med större frihet för dig som mäklare, där du får behålla 80% av ditt arvode själv, utan att förlora tryggheten av att vara en del av ett större sammanhang.

Full områdesfrihet

Full områdesfrihet

Brokr säljer bostäder i hela Storstockholm, vilket gör att du inte behöver binda dig till att sälja i ett specifikt område!

Garantilön

Garantilön

En av alla våra personalförmåner är att vi alltid erbjuder garantilön under din först tid, allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Lätt att driva eget

Lätt att driva eget

Om du vill kan du få hjälp av vår ekonomichef med att starta upp och driva ditt företag – allt för att du ska kunna ägna mer tid åt det du gör allra bäst – mäkleriet. Rådgivning och praktisk hjälp med juridik, ekonomi och redovisning är alltid nära till hands. Du får alla fördelar med att driva eget samtidigt som du kan välja hur mycket tid du vill ägna åt administration.

Sunt arbetsliv för livets alla skeenden

Sunt arbetsliv för livets alla skeenden

Du styr över dina tider och kan utforma ditt arbetsliv för att passa din livssituation. Du har själv friheten att hitta den balans som är bra för dig. Du kan också växla mellan perioder av hårt arbete och stor intjäning med perioder av återhämtning, om du så önskar.

Förmåner och personalvård

Förmåner och personalvård

Genom våra samarbetspartners har du möjlighet att bland annat teckna tjänstepension via Söderberg & Partners, försäkringar som skyddar vid sjukdom, samt ta del av förmånliga tjänstebilserbjudanden från flera leverantörer. Du har också tillgång till fri träning.

Ett etablerat kontaktnät

Ett etablerat kontaktnät

Brokr har ett väl uppbyggt nätverk av Stockholms bästa fotografer, stylister och hantverkare. Som mäklare kan du känna dig trygg i att allt marknadsföringsmaterial är genomarbetat och proffsigt. Vi har upparbetade och smidiga rutiner för marknadsföring – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som mäklare.

Roligt på jobbet

Roligt på jobbet

På Brokr tror vi på långsiktiga relationer och vill att det ska vara roligt att komma till jobbet! Vi sitter i fina sekelskiftslokaler med bästa läge vid Mariatorget på Södermalm och hittar regelbundet på roliga aktiviteter tillsammans. Vi bygger verksamheten gemensamt och drar nytta av våra olika kompetenser och erfarenheter. Du blir en del av ett nytänkande mäklarkontor och har stora möjligheter att påverka din fortsatta utveckling.

Gemensam expansion

Gemensam expansion

Vi är ett snabbväxande kontor med stora expansionsplaner. Tycker du att Brokr borde finnas i fler stadsdelar eller kanske i en annan stad? Har du drivet och arbetar hos oss finns chansen att det är du som öppnar vårt nästa kontor!

En bättre deal.

Ett Bättre mäklarliv

Är du en driven fastighetsmäklare som vill ha möjlighet att driva ditt eget bolag och sälja över hela Stockholm utan områdesbegränsningar? Ta nästa kliv i karriären och lyckas med Brokr!

Vi erbjuder dig schyssta, fördelaktiga och trygga villkor och ger dig en plattform med större frihet än hos en traditionell mäklarbyrå. Hos oss har du möjlighet att själv forma och planera din tid samtidigt som du har en väletablerad fastighetsbyrås kraft, struktur och trygghet i ryggen. Kontakta Linda Lingebrand så berättar hon mer!

Linda Lingebrand

Linda Lingebrand

Marknad & Utveckling 070-914 58 82 linda@brokr.se

Redo att ta nästa steg i karriären

Etablerad mäklare

Forma och styr din tid fritt. Tjäna mer pengar och ha roligare på jobbet. Så enkelt är det.

Mer om tjänsten

Vi har skapat en modell där du får mer pengar i plånboken. Samtidigt som du erbjuds trygghet, flexibilitet och större frihet att styra din tid.

Hos Brokr arbetar du som konsult i eget företag. I praktiken innebär det bättre villkor med större frihet för dig som mäklare, där du får behålla en stor del av din omsättning själv, utan att förlora tryggheten av att vara en del av ett större sammanhang. Om du vill kan du få hjälp med det praktiska kring att driva eget. Rådgivning och stöd kring juridik, ekonomi och redovisning finns alltid nära till hands.

Våra mäklare säljer bostäder i hela Storstockholm, vilket gör att du inte behöver binda dig till att sälja i ett specifikt område.

Brokr har ett väl uppbyggt nätverk av Stockholms bästa fotografer, stylister och hantverkare. Som mäklare kan du känna dig trygg i att allt marknadsföringsmaterial är genomarbetat och proffsigt. Vi har upparbetade och smidiga rutiner för marknadsföring – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som mäklare.

Lön

Vi vill att det ska vara tryggt att börja arbeta hos oss. Vi erbjuder alltid garantilön under din första tid.

Franchisetagare

Vi är ett snabbväxande företag med stora expansionsplaner. Tycker du att Brokr borde finnas i fler stadsdelar eller kanske i en annan stad? Har du drivet och arbetar hos oss finns chansen att det är du som öppnar vårt nästa kontor!

Mer om tjänsten

Som franchisetagare hos Brokr har du tillgång till all vår samlade erfarenhet och en trygg och stabil plattform att stå på. En möjlighet att vara din egen, antingen på Södermalm och i Söderförort, eller om du föredrar ett annat område, stadsdel eller varför inte en annan stad? Oavsett plats så tillhör du som franchisetagare ett större sammanhang. Vårt mäklarteam. Tillsammans skapar vi tillväxt och framgång.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Mäklarstudent

Vill du lära dig yrket av Stockholms bästa mäklare och kollegor? Skicka in din ansökan och få möjlighet att påbörja en rolig praktikperiod.

Mer om tjänsten

På Brokr är vi alltid intresserade att investera i rätt personer. Därför erbjuder vi dig att utbilda dig till fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska institutet) samtidigt som du jobbar som mäklarassistent hos oss. Utbildningstiden varierar mellan två till fyra år beroende på hur du väljer att lägga upp dina studier.

För att arbeta som fastighetsmäklare måste du vara registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen. För att bli det behöver du genomgå en fastighetsmäklarutbildning som omfattar minst 120 högskolepoäng.

FEI driver sin utbildning i samarbete med Högskolan Väst. Utbildning är på 120 högskolepoäng och följer Fastighetsmäklarinspektionens krav.

Du kan själv välja om du vill genomföra din utbildning på distans eller på plats. Det ger dig stora möjligheter att anpassa studierna efter din livssituation.

Start för utbildningen är upp till tolv gånger per år. Du väljer själv i vilket tempo du vill genomföra utbildningen – här finns goda möjligheter att jobba och skaffa sig erfarenheter under utbildningens gång.

Läs gärna mer om utbildningen på https://www.fei.se/utbildning/fastighetsmaklare-120hp/.

Är du intresserad av att läsa till fastighetsmäklare via Brokr?
• Du har minst två års arbetslivserfarenhet.
• Du har en gedigen bakgrund inom försäljning
• Vi rekommenderar att du har allmän behörighet för högskolestudier

Möt några medarbetare som gjort resan

Oscar Hammenstål

Oscar Hammenstål

En större del av varje försäljning, mer flexibilitet i vardagen och schyssta kollegor som peppar varandra. Jag hittade helt rätt på Brokr.

Louise Kelly

Louise Kelly

Jag kan driva eget samtidigt som jag har en trygg fastighetsbyrå i ryggen. Jag kan sälja över hela Storstockholm och jag bestämmer själv över min tid. Jag har till exempel valt att vara hemma när min dotter kommer från skolan.

Sara Tegnér

Sara Tegnér

Jag träffade Brokr på mäklarlagen i Gävle och kort därefter började jag som deras koordinator. Jag har fått grym praktisk erfarenhet parallellt med mina studier och har vuxit in i säljar- och rådgivarrollen med stöd från mina kollegor. Jag har även fått hjälp att starta mitt aktiebolag och är redo att börja mäkla så snart jag får min registrering.

Kontakta Linda så berättar hon mer

    Linda Lingebrand

    Linda Lingebrand

    Marknad & Utveckling 070-914 58 82 linda@brokr.se