Bättre villkor för dig

Jobba hos oss

Bättre villkor för dig

Är du en driven fastighetsmäklare som vill ta nästa kliv i karriären och förbättra de villkor du har i dag? Vill du ha möjlighet att driva ditt eget bolag och sälja över hela Stockholm utan områdesbegränsningar? Då är Brokr något för dig!

Vi erbjuder dig schyssta, fördelaktiga och trygga villkor och ger dig en plattform med större frihet än hos en traditionell mäklarbyrå. Hos oss har du möjlighet att själv forma och planera din tid samtidigt som du har en väletablerad fastighetsbyrås kraft, struktur och trygghet i ryggen.

En smartare modell

Hos oss arbetar du som konsult i eget företag. I praktiken innebär det bättre villkor med större frihet för dig som mäklare, där du får behålla en stor del av din omsättning själv, utan att förlora tryggheten av att vara en del av ett större sammanhang. Brokr säljer bostäder i hela Storstockholm, vilket gör att du inte behöver binda dig till att sälja i ett specifikt område.

Lätt att driva eget

Om du vill kan du få hjälp av vår ekonomichef med att starta upp och driva ditt företag – allt för att du ska kunna ägna mer tid åt det du gör allra bäst – mäkleriet. Rådgivning och praktisk hjälp med juridik, ekonomi och redovisning är alltid nära till hands. Du får alla fördelar med att driva eget samtidigt som du kan välja hur mycket tid du vill ägna åt administration.

Sunt arbetsliv för livets alla skeenden

Du styr över dina tider och kan utforma ditt arbetsliv för att passa din livssituation. Du har själv friheten att hitta den balans som är bra för dig. Du kan också växla mellan perioder av hårt arbete och stor intjäning med perioder av återhämtning, om du så önskar.

Förmåner och personalvård

Genom våra samarbetspartners har du möjlighet att bland annat teckna tjänstepension via Söderberg & Partners, försäkringar som skyddar vid sjukdom, samt ta del av förmånliga tjänstebilserbjudanden från flera leverantörer. Du har också tillgång till fri träning.

Ett etablerat kontaktnät

Brokr har ett väl uppbyggt nätverk av Stockholms bästa fotografer, stylister och hantverkare. Som mäklare kan du känna dig trygg i att allt marknadsföringsmaterial är genomarbetat och proffsigt. Vi har upparbetade och smidiga rutiner för marknadsföring – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som mäklare.

Vi är ett snabbväxande kontor med stora expansionsplaner. Tycker du att Brokr borde finnas någon annanstans? Då är det kanske du som öppnar vårt nästa kontor?

Roligt på jobbet

På Brokr tror vi på långsiktiga relationer och vill att det ska vara roligt att komma till jobbet! Vi sitter i fina sekelskiftslokaler med bästa läge vid Mariatorget på Södermalm och hittar regelbundet på roliga aktiviteter tillsammans. Vi bygger verksamheten gemensamt och drar nytta av våra olika kompetenser och erfarenheter. Du blir en del av ett nytänkande mäklarkontor och har stora möjligheter att påverka din fortsatta utveckling.

Gemensam expansion

Vi är ett snabbväxande kontor med stora expansionsplaner. Tycker du att Brokr borde finnas i fler stadsdelar eller kanske i en annan stad? Har du drivet och arbetar hos finns chansen att det är du som öppnar vårt nästa kontor!

Garantilön

Vi vill att det ska vara tryggt att börja arbeta hos oss. Vi erbjuder alltid garantilön under din först tid.

Lediga tjänster

Fastighetsmäklare - Vill du ha en bättre deal?

Dags för nästa steg i karriären? Hos Brokr behåller du 80 procent av mäklararvodet.

Mer om tjänsten

Vi har skapat en modell där du får mer pengar i plånboken. Samtidigt som du erbjuds trygghet, flexibilitet och större frihet att styra din tid.

Hos Brokr arbetar du som konsult i eget företag. I praktiken innebär det bättre villkor med större frihet för dig som mäklare, där du får behålla en stor del av din omsättning själv, utan att förlora tryggheten av att vara en del av ett större sammanhang. Om du vill kan du få hjälp med det praktiska kring att driva eget. Rådgivning och stöd kring juridik, ekonomi och redovisning finns alltid nära till hands.

Våra mäklare säljer bostäder i hela Storstockholm, vilket gör att du inte behöver binda dig till att sälja i ett specifikt område.

Brokr har ett väl uppbyggt nätverk av Stockholms bästa fotografer, stylister och hantverkare. Som mäklare kan du känna dig trygg i att allt marknadsföringsmaterial är genomarbetat och proffsigt. Vi har upparbetade och smidiga rutiner för marknadsföring – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som mäklare.

Lön

Vi vill att det ska vara tryggt att börja arbeta hos oss. Vi erbjuder alltid garantilön under din första tid.

TILLSATT - Kombinerad mäklarpraktik och koordinator

Hoppstarta karriären med praktik hos Brokr. Just nu söker vi en mäklarstudent som har ett år eller mindre kvar på utbildningen.


Mer om tjänsten

Brokr är inne i en tillväxtfas och söker nu en mäklarstudent som har ett år eller mindre kvar på sin utbildning. Vi erbjuder en deltidstjänst där du parallellt med praktiken fungerar som koordinator åt Tomas Andersson, en av Brokrs grundare.

Som koordinator får du inblick i mäklaryrkets alla delar, du deltar i alla moment och processer som en bostadsförsäljning innebär. Du samlar på dig erfarenheter och utvecklas i din framtida roll som mäklare.


I rollen kommer du även att vara delaktig och arbeta med de nyproduktionsprojekt som Brokr förmedlar.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Krav

Vi har som krav att du ska kunna närvara på kontoret minst 2–3 dagar i veckan. Kontoret är beläget i fina sekelskiftslokaler med bästa läge vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm.

Lön

Efter överenskommelse, beroende på arbetstid.

Drömmer du om att bli fastighetsmäklare?

Nu har du möjlighet att bli fastighetsmäklare via en uppdragsutbildning hos FEI och Brokr.

Mer om tjänsten

På Brokr är vi alltid intresserade att investera i rätt personer. Därför erbjuder vi dig att utbilda dig till fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska institutet) samtidigt som du jobbar som mäklarassistent hos oss. Utbildningstiden varierar mellan två till fyra år beroende på hur du väljer att lägga upp dina studier.

För att arbeta som fastighetsmäklare måste du vara registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen. För att bli det behöver du genomgå en fastighetsmäklarutbildning som omfattar minst 120 högskolepoäng.


FEI driver sin utbildning i samarbete med Högskolan Väst. Utbildning är på 120 högskolepoäng och följer Fastighetsmäklarinspektionens krav.

Du kan själv välja om du vill genomföra din utbildning på distans eller på plats. Det ger dig stora möjligheter att anpassa studierna efter din livssituation.


Start för utbildningen är upp till tolv gånger per år. Du väljer själv i vilket tempo du vill genomföra utbildningen – här finns goda möjligheter att jobba och skaffa sig erfarenheter under utbildningens gång.

Läs gärna mer om utbildningen på https://www.fei.se/utbildning/fastighetsmaklare-120hp/.

Är du intresserad av att läsa till fastighetsmäklare via Brokr?
• Du har minst två års arbetslivserfarenhet.
• Du har en gedigen bakgrund inom försäljning
• Vi rekommenderar att du har allmän behörighet för högskolestudier

Jobbtyp

Deltid + studier

Bli franchisetagare hos Brokr

Är du en etablerad fastighetsmäklare redo för nästa steg?

Mer om tjänsten

Som franchisetagare hos Brokr har du tillgång till all vår samlade erfarenhet och en trygg och stabil plattform att stå på. En möjlighet att vara din egen, antingen på Södermalm och i Söderförort, eller om du föredrar ett annat område, stadsdel eller varför inte en annan stad? Oavsett plats så tillhör du som franchisetagare ett större sammanhang. Vårt mäklarteam. Tillsammans skapar vi tillväxt och framgång.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Fastighetsmäklarpraktikant

Studerar du till fastighetsmäklare och är intresserad av att praktisera på Brokr?

Mer om tjänsten

Vi erbjuder en period som ökar dina chanser till en bra start som fastighetsmäklare.

ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?

Karriär

ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?

Vi söker alltid efter rätt människa med kunskap och engagemang.
Är du rätt person får du en utmanande och trevlig arbetsplats med mycket roligt på jobbet.