Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Gröndal.

Gröndal erbjuder genuin småstadskänsla till såväl barnfamiljen som singelhushållet. Njut av närheten till natur, kultur och all tänkbar service i en arkitektonisk mix av k-märkt funkis, moderna höghus och eftertraktade sekelskifteslägenheter.

Gröndal är en närförort som är lätt att känna sig hemma i. Här bor du omfamnad av Mälaren och inramad av Vinterviken och sjön Trekanten. Samtidigt gör närheten till stan sig påmind tack vare goda kommunikationer och promenadavstånd till knutpunkten Liljeholmen.

I Gröndals centrum finns allt från mataffärer och bibliotek till restauranger och kemtvätt. Ett populärt besöksmål är Lundbergs konditori, som erbjuder en fikapaus i en miljö där tiden stått stilla sedan 1946. Andra lokala måsten är Färgfabrikens konsthall och restaurang samt Vintervikens klippbad – beläget i en spännande historisk miljö som vittnar om Gröndals industriarv.

Fastighetsmäklare Gröndal
Brokr är en fastighetsmäklare som ligger bakom många lyckade bostadsaffärer i Gröndal. Våra mäklare har koll på stadsdelens olika delar, förstår områdets unika karaktär och vet vem som vill bo där. Ska du sälja en bostad i Gröndal är helt enkelt Brokr ett smart val.