Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Mälarhöjden.

I kuperade Mälarhöjden ligger villaträdgårdarna tätt i ett lummigt lapptäcke. Närheten till Mälarens vatten, med badmöjligheter, promenadstråk och småbåtshamnar, och en restid till city på under 20 minuter, har gjort området till ett av stadens attraktivaste.

Här finns hus uppförda under alla delar av det senaste århundradet och i alla upptänkliga stilar. Ursprungligen bar området namnet Fridhems villastad, men för att undvika sammanblandning med platser med liknande namn döptes området om i början av förra seklet. Utöver villor finns här både nyproducerade och äldre bostadsrätter och hyresrätter.

Längs Mälarens vackra promenadstråk finns de populära kaféerna Konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Eolshälls 4H-gård erbjuder djur- och hästskötarkurser, ponnyridning med mera för barnfamiljer. Nära t-banestationen i Mälarhöjden ligger kvarterskrogarna Villa Fridhem och Astrids.

Restiden från Mälarhöjdens t-banestation till Slussen är bara 13 minuter. Förutom t-banestationerna i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också bussar som går till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation.

Fastighetsmäklare med koll på Mälarhöjden

Brokr är en fastighetsmäklare med stor erfarenhet av att sälja bostäder i Mälarhöjden. Våra mäklare har koll på stadsdelens olika delar, var mataffärer, skolor och förskolor ligger, hur kommunikationerna fungerar. Vi förstår områdets unika karaktär och vet vem som vill bo där. Ska du sälja en bostad i Mälarhöjden gör du ett smart val genom att väja en mäklare på Brokr.