Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Södermalm.

På Södermalm i Stockholm bor en över hundra tusen människor. Att kort beskriva stadsdelen är inte enkelt. I själva verket består ön av flera områden och kvarter. Här finns de västra delarna med Reimersholme, Långholmen, Hornstull, Högalid och Zinkensdamm. På Södermalm hittar du också myllrande och mysiga Mariatorget, Södra stationsområdet och de östra delarna med Mosebacke, Medborgarplatsen och SOFO, med gatorna kring Nytorget och Vita bergen. Här finns lika delar dynamisk hipsterkultur, med krogar, klubbar och kaféer ständigt på jakt efter de senaste trenderna, och välbevarad historia med gulliga gränder och klassiska barer och restauranger som stått emot tidens tand.

Den mesta shoppingen finns längs med huvudstråken Hornsgatan och Götgatan. Men egentligen är mer eller mindre varje gata en möjlighet för den som ska fynda eller bara uträtta ett ärende. Närheten till city och övriga stadsdelar gör att ingenting känns långt borta. På Södermalm finns något för alla, i alla åldrar.

Fastighetsmäklare med koll på Södermalm
Som gammalt arbetarklassområde erbjuder Södermalm många mindre lägenheter. Men på senare år har antalet större lägenheter blivit allt fler genom om- och nybyggnation. Här har du nära till det mesta med alla fördelar som ett pulserande innerstadsliv kan erbjuda. Insprängt mellan gatustråken finns många gröna oaser, torg och parker och lugna innergårdar. Dessutom med vattnet, kajer och strandpromenader, alltid inom räckhåll.

Brokr är en fastighetsmäklare med stor erfarenhet av att sälja bostäder på Södermalm. Våra mäklare har koll på stadsdelens olika delar, förstår områdets unika karaktär och vet vem som vill bo där. Ska du sälja en bostad på Södermalm är helt enkelt Brokr ett smart val.