Vasastan

Vasastan

Birkastans myller av bagerier, pubar och caféer, det pittoreska lugnet i Röda Bergen, Atlasområdets parisiska charm, citypulsen kring Odenplan eller Sibiriens unika karaktär med antikvitetsaffärer och delibutiker. På Brokr förstår vi tjusningen med Vasastan. Här finns några av stadens mysigaste kvarter och samtidigt närheten till både city och naturupplevelser som Hagaparken och Lill-Jansskogen.

Fastighetsmäklare med koll på Vasastan

Vasastans bredd speglas också i bostäderna. Även om tjugotalsklassicismen dominerar så blandas stadsbilden upp med modernare arkitektur. Gatorna i Vasastan erbjuder ofta en lugn bostadsmiljö, men med kommunikationer, affärer och grönområden runt knuten. Det finns också många olika storlekar på bostäder, vilket gör Vasastan populärt bland både ensamhushåll och barnfamiljer.

Brokr är en fastighetsmäklare med stor erfarenhet av att sälja bostäder i Vasastan. Våra mäklare har koll på stadsdelens olika områden, förstår deras unika karaktär och vet vem som vill bo där. Ska du sälja en bostad i Vasastan är helt enkelt Brokr ett smart val.

Kontakt

Är du intresserad av att bo i Vasastan, se våra objekt
Funderar du på att sälja din lägenhet i Vasastan, kontakta oss för en kostnadsfri värdering
Våra objekt