Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Västertorp.

I Västertorp är livet lugnt och trivsamt, men med all viktig service i närheten. Det är lätt att lockas av stadsdelens unika karaktär. Med sina 21 utomhusstatyer bildar området Stockholms största kulturpark. En ledig dag kanske börjar på bageri Bakstugan och följs upp med ett fyndstopp i populära Antikboden, eller så tar du en cykeltur till Hägerstens utomhusbassänger eller åker pulka vid parkleken Lugnet, hela året bjuder Västertorp in till aktivitet.

Fastighetsmäklare med koll på Västertorp
På Brokr är vi alltid glada när vi får ett försäljningsuppdrag i Västertorp, denna 50-talspärla, under tio minuter med t-bana från Södermalm. Du tar dig smidigt dit du vill med kollektivtrafik eller bil, i närheten finns knutpunkten Liljeholmen och spännande områden för shopping som Skärholmen och Kungens Kurva.

Brokr är en fastighetsmäklare som ligger bakom många lyckade bostadsaffärer i Västertorp. Våra mäklare har koll på stadsdelens olika delar, förstår områdets unika karaktär och vet vem som vill bo där. Ska du sälja en bostad i Västertorp är helt enkelt Brokr ett smart val.