Sälj med oss – Brokr Fastighetsmäklare
Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Sälj med oss.

Hos Brokr hittar du extra motiverade mäklare

Vi säljer din bostad

Det hänger ihop med att vi ser lite annorlunda på hur en modern och professionell fastighetsbyrå ska organisera sig. Här är nämligen alla medarbetare knutna till verksamheten som konsulter. Vi är alla egenföretagare som jobbar för oss själva samtidigt som vi jobbar för Brokr. Det gör att du alltid får träffa en motiverad mäklare med stort driv. En mäklare som ser att varje uppdrag är lika viktigt. Som samtidigt har respekt för att du står inför ett av ditt livs kanske största affärer.

Vi tror på rak och ärlig kommunikation, bra villkor och personliga relationer. Vi är övertygade om att vi har hittat receptet för framtidens bostadsaffärer. Målet är att ge dig en upplevelse och ett resultat som du är mer än nöjd med. Så nöjd att du kan tänka dig att rekommendera oss till dina vänner och välja oss även vid nästa försäljning. Och nästa.

Engagerade mäklare

Hos Brokr möter du erfarna, serviceinriktade och drivna mäklare som är knutna till verksamheten som konsulter. Vi är alla egenföretagare som jobbar för oss själva samtidigt som vi jobbar för Brokr. Det betyder att vi är extra motiverade att hjälpa dig att göra en riktigt bra affär. Vi är tillgängliga och flexibla och vågar tänka utanför boxen. Bostadsmarknaden har förändrats och i dag krävs det att du har en mäklare som är på tårna. Behöver ditt objekt fotograferas på kvällen eller ytterligare visningar – då ordnar vi självklart det.

Kraftfull marknadsföring

I dag finns det många olika möjligheter att marknadsföra bostäder på. Så vänd dig till en mäklare som har ett modernt arbetssätt och som förstår internet. På Brokr kan vi skräddarsy annonseringen av ditt objekt för att nå särskilt intressanta målgrupper. Vi hittar rätt kanaler och syns där effekten är störst, i sociala medier och på de populäraste och mest effektiva bostadssajterna.

Vi lyssnar på dig

Vad har du för förväntningar och önskemål? Vi lyssnar på dig och anpassar upplägget efter livssituation och behov. Vi kan erbjuda fotograferingar med våra handplockade fotografer på både kvälls- och dagtid. Vi kan ordna med privata eller öppna visningar. Våra erfarna mäklare kan också komma med råd kring vad som kan höja värdet på din bostad, hur du ska tänka kring renoveringar och hur bostaden kan stylas inför fotografering och visning. I vårt nätverk finns några av stans bästa hantverkare och stylister.

Coach för att sälja – och köpa

Om du vill hjälper vi dig under ditt bostadsletande samtidigt som vi förbereder inför försäljningen av ditt befintliga objekt. Vi fotograferar, gör klart med texter och dokument och sammanställer listor med spekulanter – så är det bara att trycka på startknappen när du hittat ditt drömboende. Vi kan också lägga upp ditt objekt som kommande försäljning på vår webbplats. Förberedelserna kostar ingenting.

Så säljer du framgångsrikt med Brokr

Oavsett om du säljer din första lägenhet eller har köpt och sålt flera, finns vi här för att hjälpa dig. Vi har en genomarbetad process som tar dig från start till mål. Våra mäklare har full koll på vad som behöver göras – före, under och efter försäljningen av din bostadsrätt.

Kontakta oss