Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Klimatvägen 12C

Huddinge - Glömsta Compact living när det är som bäst!

Klimatvägen 12C
Accepterat pris!

Välkommen till 22kvm+16kvm loft i absolut bästa compact-living stil som går att finna! Huset är helt fristående och rymmer ALLT du kan tänkas behöva för ett bekvämt boende.
Det finns så mycket att säga om detta fantastiska boende att det är svårt att veta var man ska börja. Brf Vindvägen är fördelat på 10 st större bostäder om 130 kvm samt 5 st mindre studiohus som detta om totalt 38 kvm golvyta. Till alla hus ingår en p-plats (ingår i avgiften)

Idag ägs huset av juridisk person.

Det är beläget i Glömsta vilket är ett naturskönt och strategiskt rätt område med närhet till både Huddinge C och E4:an. Här finns gott om strövområden och den populära badsjön Gömmaren ligger inom gångavstånd!

De större husen byggdes under 2017 och de mindre under 2018, här har man valt material med omsorg och byggnationen är utförd av proffs! Självklart finns här ett välutrustat kök med kyl/frys, ugn, spis, fläkt samt diskmaskin. Matplats för 2-4pers i öppen lösning med vardagsrum. Väl tilltaget badrum med kakel och klinker, här finns utöver det vanliga även en tvättmaskin med kombi tvätt/tork. På loftet om 16kvm ryms en fullstor dubbelsäng utan problem, här finns även ett utrymme om 4kvm för förvaring.

Huset har en underbar trädäckad uteplats i trevligt solläge. Här finns gott om plats för grill, loungehörna och en bekväm matplats för 4-6 pers.

Huddinge centrum ligger endast några minuters bilfärd ifrån med möjlighet till shopping. I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc.
 • Boarea
  22 kvm
 • Rum
  1 rum och kök
 • Avgift
  675 kr/mån
 • Pris
  1 995 000 kr /Accepterat pris
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Klimatvägen 12C
Klimatvägen 12C
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Klimatvägen 12C, 141 69 Huddinge
Område
Huddinge - Glömsta
Kommun
Huddinge
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 11
Byggår
2017
Antal rum
1 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 22 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsföreningen
Hiss
Nej

Ekonomi

Pris
1 995 000 kr /Accepterat pris
Månadsavgift
675 kr
Driftkostnader/mån
Försäkring: 250 kr
Elkostnad: 500 kr
Total: 750 kr
Kommentar: Kostnaderna är schablonberäknat, i elkostnaden ingår uppvärmning/AC via luftvärmepump.
Andelstal
Andelstal: 1,560
Överlåtelseavgift
Betalas av: Köpare
Pantsättning
Bostadsrätten är inte pantsatt
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Vindvägen
Allmän information
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Vindvägen består av 15 st stycken bostäder fördelat på 10 st större bostäder om 130 kvm samt 5 st mindre studiohus om totalt 38 kvm. Föreningen äger marken men tomterna nyttjas av de boende enligt situationskarta. Föreningen äger fastigheterna Huddinge Skalmuren 5, 12, 13, 14 och 15. Varje hushåll har tillgång till en parkeringsplats.

TV- och internetanslutning
Fiber. Nätverksuttag finns i samtliga rum.

Föreningens ekonomi
Årsavgifterna planeras vara oförändrade.

Renoveringar - Utförda och planerade
Inget större underhåll planerat.

Bilplats
Varje bostad har tillgång till parkeringsplats/-er som ingår i månadsavgiften.

Ekonomi
Nyligen förhandlade föreningen om sina lån. Detta gjorde det möjligt att sänka avgiften med 7.66% från en redan låg nivå samtidigt som man fördubblar den årliga amorteringen.
Värme och ventilation
Luftvärmepump förser bostaden med värme vintertid samt AC sommmartid
Föreningens mark
Föreningen äger marken

Hall/ Kök / Allrum

Hall med +3m till tak, förvaring i två garderober samt avhängning på vägg. Snygg parkett som löper vidare in i kök och allrum, ljust målade väggar och fönster i panoramastil ut mot uteplatsen.
Köket med en bänkskiva i ljus marmor är genomtänkt och väl utnyttjat med bra förvaring och yta. Här finns fullstor spishäll, fläkt. ugn och diskmaskin.

Allrummet ger flera möjligheter till möblering och rymmer på ett bra sätt en soffhörna och matplats för 2-4 pers.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch, tvättställ/kommode, spegel, wc , varmvattensberedare och en tvättmaskin (kombi tork/tvätt). Allt i väldigt gott skick från byggår 2017!

Loft

En trappa upp finns 16kvm loft för den större sängen, takhöjden är ca 100cm. Trevligt fönster i insynsskyddat läge ger bra ljus.
Här finns även ett utrymme för förvaring om ca 4kvm/4kbk med draperi. Mycket praktiskt!

Området

Glömsta är ett naturskönt och strategiskt rätt område med närhet till både Huddinge C och E4:an. Här finns gott om strövområden och den populära badsjön Gömmaren ligger inom gångavstånd.

Huddinge centrum ligger endast några minuters bilfärd ifrån med möjlighet till shopping. I Huddinge centrum runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc.

I närheten finner ni även Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. I närområdet finns också Källbrinks IP och Flottsbro som är Storstockholms högsta slalombacke.

Skolor i närområdet är Skapaskolan, Glömstaskolan (som öppnades under 2016 och som kommer kunna ta emot upp mot 720 elever), Vistaskolan och förskola finns på Talldalsvägen.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Alex Edenvik
Alex Edenvik
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?