Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Fyrspannsvägen 46

Jarlaberg - Nacka Strand Inglasad balkong med kvällssol och fantastisk utsikt

Fyrspannsvägen 46
Högst upp i huset hittar du denna ljusa trea med genomgående planlösning och lättmöblerade rum. Via det luftiga vardagsrummet nås en inglasad balkong med sol från eftermiddag till kväll och glimtar över Stockholms inlopp, Djurgården och innerstans kyrktorn. Ljust och fullutrustat kök med trevlig utsikt över föreningens lummiga gård. Två sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare samt ett helkaklat badrum med golvvärme, badkar och tvättmaskin.

Här bor du rofyllt och barnvänligt i en stor och välskött förening med trevliga gårdar och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenheter. Besök gärna föreningens hemsida: www.brfillern.se

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. På Fyrspannsvägen är du också granne med Nacka Strand, en attraktiv och spännande stadsdel som håller på att växa fram med egen tydlig karaktär. Här erbjuds några av Nackas främsta restauranger och caféer, högklassiga träningsmöjligheter, padel, minigolf, mässor och inte minst närheten till vattnet och dess båttrafik. Härifrån finns SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö liksom skärgårdsbåtar som tar dig till bland annat Fjäderholmarna och Vaxholm. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand. Från Jarlaberg går tät busstrafik tar dig till Slussen på en dryg kvart.
 • Boarea
  75 kvm
 • Rum
  3 rum och kök
Fyrspannsvägen 46
 • Fakta & Dokument

Grundfakta

Adress
Fyrspannsvägen 46, 131 48 Nacka
Område
Jarlaberg - Nacka Strand
Kommun
Nacka
Antal rum
3 rok varav 2 sovrum
Storlek
Boarea: 75 kvm
Tobias Aasa
Tobias Aasa
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?