Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Fyrspannsvägen 8

Jarlaberg Barnvänligt och naturnära

Fyrspannsvägen 8
Yteffektiv och flexibel bostad med mysig uteplats i fritt sydvästläge. Här erbjuds ett fullutrustat kök, vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-bänk, rymligt badrum med tvättmaskin, två större sovrum samt en större klädkammare som idag disponeras som ett tredje sovrum. Här bor du lugnt och barnvänligt i en stor och välskött förening med trevliga gårdar och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenheter. Besök gärna föreningens hemsida: www.brfillern.se

Bostaden är en "kommande" försäljning. Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklare för mer information!

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.
  • Boarea
    58 kvm
  • Rum
    3 rum och kök
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Fyrspannsvägen 8
  • Fakta & Dokument

Grundfakta

Adress
Fyrspannsvägen 8, 131 48 Nacka
Område
Jarlaberg
Kommun
Nacka
Objektstyp
Lägenhet
Antal rum
3 rok varav 2 sovrum
Storlek
Boarea: 58 kvm
Energideklaration
Energiklass: F, Energideklaration är utförd
Utförd: 2018-12-02
Energiprestanda, primärenergital: 105 kWh
Hiss
Ja
Länkar
https://www.brfillern.se/
Byggnadstyp
Lägenhet

Ekonomi

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1190
Betalas av: Säljare
Pantsättning
Pantsättningsavgift: 476

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
HSB:s Brf Illern nr 285
Allmän information
Brf Illern är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1986 och består av 235 bostadsrätter fördelade på två gårdar. Husen byggdes 1989. Föreningen är medlem i Jarlabergs samfällighetsförening vilken förvaltar garage, gästparkeringar, sopsugsanläggning och kabel-tv-nät.

Föreningen tillämpar enhetsmätning av elförbrukningen för samtliga boende. Som medlem ska du därför inte teckna eget el-abonnemang, utan blir debiterad av föreningen för faktisk förbrukning.

Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: www.brfillern.se

Som köpare behöver du bli medlem i HSB Stockholm. Det gör du genom att köpa en andel för 500 kr/person (återfås vid eventuellt utträde). Årsavgift 300 kr/hushåll. Medlemskapet ger dig en rad förmåner, erbjudanden med m.m. Mer information: https://blimedlem.hsb.se/
Värme och ventilation
Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft
Övriga utrymmen
Varje gård är försedd med ett gårdshus innehållande tvättstuga, festlokal och bastu. Det finns även två gästlägenheter, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen har två välskötta gårdar med planteringar, lekplatser, pergola, utegrill samt ett antal utplacerade sittgrupper.
Tv/Internet
Kabel-tv från Comhem, Medium + 8 favoriter ingår i månadsavgift. Uppgradering kan ske på egen bekostnad. Bredband från Comhem, 250/50 Mbit/s ingår i avgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Det finns tre garage i Jarlaberg, belägna på Fyrspannsvägen, Landåvägen och Diligensvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser:

Uteplats med/utan el: 356/288 kr
Garage med/utan el: 456/381 kr
Bur i garage med/utan el: 625/556 kr
Mc-plats: 88 kr

För frågor och hyresavtal, kontakta Cemi: [email protected] / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Tobias Aasa
Tobias Aasa
Fastighetsmäklare

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?