Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Förhandsgranskning
Stuterivägen 24

Jakobsberg - Vattmyra Exklusivt kedjehus i välskött förening

Stuterivägen 24
Varför göra det svårt när det kan vara enkelt att bo i hus?

Exklusivt och nyproducerat kedjehus i Bostadsrättsform om ca 137 kvm med tillhörande tomt från 2017. Bostaden är fördelade i två plan med kök och umgängesytor på entréplan samt tre sovrum och ett allrum på övre plan. På taket sitter solcellspaneler som producerar el till hushållet och förbättrar boendeekonomin. Bostaden är i mycket gott skick och har genomgående moderna och stilrena materialval.

På entréplan möts du av den raka trappan som öppnar upp en central slits med ljusinsläpp genom våningsplanen. Här återfinns ett välutrustat kök med vitvaror från tillverkare som garanterar långvarig kvalitet. Vardagsrummet med sina stora fönster och glasade altandörr gör det enkelt att ta sig mellan vardagsrum och uteplats.

På övre plan finns det tre rymliga sovrum, ett stilsäkert badrum och en klädkammare.

Golvvärme i husen ger både en behaglig känsla och möjlighet till att hålla en lägre energiförbrukning. Det genomgående golvet i vitpigmenterad ask förhöjer den ljusa, luftiga känslan.

Med sina resliga gavlar utgör Vattmyra Ängs hus både ett tydligt motiv och en siluett som är lätt att känna igen. Den naturliga färgskalan i grånat trä, antracitgrå detaljer och en mörkgrå fasad gör att husen smälter in med omgärdande natur och bebyggelse. Husen binds samman av en öppen träpergola med parkeringsutrymme för två bilar. Ett privat förråd skiljer uteplatsen och tomten från granne och gård. Från vardagsrummet når du uteplatsen med trädäck som via några få trappsteg tar dig vidare till gräs och gård. Mot gatan ramas hus och tomter in av planteringar, häckar och entré.

Här bor du i mysigt och nyproducerat rad/kedjehusområde om totalt 34 bostäder varav 18 hus ingår i välrenommerade Erik Wallins projekt Vattmyra Äng. I området finns det ett Orangeri/växthus samt nytt utegym byggt i närheten av bostaden och en boulebana. Från bostaden har du ca 100 meter till nybyggd förskola. Engelska skolan och Vattmyraskolan finns på ca 350 meter respektive 800 meter gångavstånd. På en kvarts promenad ligger Jakobsbergs centrum med flertalet butiker samt pendeltågsstation med ca 18 min in till Odenplan. För den som gillar shopping tar det ca 5 minuter med bil till mycket populära Barkarbystaden där du finner samtliga butiker du kan tänkas behöva.

Varmt välkommen på visning
 • Boarea
  137 kvm
 • Rum
  5 rum och kök
 • Avgift
  4 970 kr/mån
 • Pris
  6 800 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Budgivning
 • Budgivare 1: 
  6 800 000 kr - 18 Augusti 10:28
 • Budgivare 4: 
  6 750 000 kr - 18 Augusti 10:26
 • Budgivare 1: 
  6 700 000 kr - 18 Augusti 09:07
 • Budgivare 3: 
  6 650 000 kr - 18 Augusti 09:02
 • Budgivare 1: 
  6 600 000 kr - 18 Augusti 08:57
 • Budgivare 3: 
  6 550 000 kr - 18 Augusti 08:41
 • Budgivare 1: 
  6 500 000 kr - 17 Augusti 14:07
 • Budgivare 2: 
  6 400 000 kr - 17 Augusti 13:59
 • Budgivare 1: 
  6 300 000 kr - 17 Augusti 13:36
Visningstyp
Stuterivägen 24
Stuterivägen 24
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Stuterivägen 24, 177 39 Järfälla
Område
Jakobsberg - Vattmyra
Kommun
Järfälla
Objektstyp
Kedjehus
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: Hus N3 lgh 24
Byggår
2017
Antal rum
5 rok varav 3 sovrum
Storlek
Boarea: 137 kvm
Areauppgifter enligt: Enligt föreningen
Energideklaration
Energiklass: B, Energideklaration är utförd
Utförd: 2020-12-14
Specifik energianvändning: 28 kWh
Energiprestanda, primärenergital: 50 kWh
Hiss
Nej
Länkar
Projektet Vattmyra Äng

Ekonomi

Pris
6 800 000 kr
Månadsavgift
4 970 kr inkl Kallvatten, Telia tripple play (4 970 kr inkl. Avgiften inkluderar vatten, bredband och kabel-TV (Telia, digitala grundutbudet ingår). Hushållsel ingår inte i avgiften, dock reduceras den kostnaden av energisnåla hus samt solceller på taket.)
Driftkostnader/mån
Försäkring: 200 kr
Värme: 500 kr
Total: 700 kr
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Betalas av: Köpare
Pantsättning
Pantsättningsavgift: 476 kr
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Vattmyra Äng
Allmän information
Antal bostäder
18 kedjehus i bostadsrättsform
Värme och ventilation
Frånluftsvärmepump samt solpaneler Vattenburen golvvärme i samtliga rum
Tv/Internet
Telia kabel-TV och bredband.
Föreningens mark
Föreningen äger marken

Bostäderna

För drygt 180 år sedan stod Jakobsbergs gård på sin höjd och blickade ut över åkrar och ängar med betande boskap. I förgrunden låg torpet Tallhammaren. Året var 1830 då konstnären M G Anckarswärd avbildade det landskap som nu ska få en ny historia. Vi ger nya familjer chansen att bosätta sig vid Vattmyravallens grönområde, en plats att slå sig till ro vid. I våra enfamiljshus finns det utrymme för att både växa och leva länge. Från förskola till högstadie, allt inom samma trygga avstånd. När det väl är dags att flytta till hus är det skönt att kunna tänka långsiktigt. Er framtida historia startar idag.

Hall

Välkomnande och möblerbar hall med stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv med golvvärme och väggarna är målade i vitt.

Kök

Rymligt kök med gott om förvaringsskåp och bra med arbetsytor. Matplats för ca 4 personer. I köksutrustningen finns spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl och frys. I anslutning till köket finns ett förråd under trappan.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot uteplatsen och tomten. Här finns plats för såväl större matsalsmöbel, större sittgrupp som övrigt trivselmöblemang. En mindre del är öppet till nock som ger en härlig känsla av rymd och ett härligt ljus. Uteplatsen och tomten ligger i bästa söderläge.

Badrum

Fint badrum som känns lyxigt i materialvalen. Snyggt grått klinker med golvvärme på golvet och vita kaklade väggar. I badrumsinredningen finns WC, tvättställ med kommod samt duschhörna med duschväggar samt tvättmaskin och torktumlade. Vädringsfönster finns.

Övre hall

När man kommer upp till övervåningen via den raka trappan möts man av ett härligt ljusinsläpp. Via "slitsen" ser man ner till vardagsrummet nedanför. Snyggt räcke i glas som ger ett luftigt intryck. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare.

Allrum

Mysigt allrum som även skulle kunna göras om till en fjärde sovrum. Rummet är perfekt som tv-rum eller varför inte det lyxiga hemmakontoret.

Sovrum 1

Stort "Master Bedroom" med plats för dubbelsäng och ett antal garderober för klädförvaring. Utsikt över den bilfria innergården.

Sovrum 2

Stort sovrum som idag disponeras som barnrum. Ett antal inbyggda garderober för klädförvaring.

Sovrum 3

Ett mindre sovrum med plats för säng och arbetshörna. Garderob finns för klädförvaring.

Badrum

Lyxigt badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. I badrumsinredningen finns WC, tvättställ med kommod samt badkar. Vädringsfönster finns.

Området

Längs den lugna slingan Stuterivägen ligger Vattmyra Äng, mitt i hjärtat av stadsdelen Vattmyra i Järfälla. Här finner du 34 rad och kedjehus som är anpassade till omgivningarna. Ett boende placerat lika förskola och skolor som centrum och pendeltåg. Vattmyra Äng ligger lugnt och skyddat utan någon genomfartsväg. 

En förskola är placerad 100 meter från Vattmyra Äng. Vattmyraskolan med stora gräsängar för lek och idrott finns på 350 meters gångavstånd och på 800 meters avstånd ligger Internationella Engelska Skolan. Alla tillgängliga utan att korsa en enda väg. Jakobsbergs centrum med alla sina butiker ligger 15 minuters promenad bort. Där återfinns också närmaste pendeltågsstation. Barkarby handelsplats ligger ca 1,5 km från Vattmyra Äng.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?