Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Fyrspannsvägen 39

Jarlaberg Drömläge med närhet till allt!

Fyrspannsvägen 39
Välkommen till Jarlabergs kanske allra bästa läge! Här bor du högt och fritt med panoramautsikt över Stockholms inlopp, innerstan, Djurgården och Lidingö. Hörnläget är ogenerat utan någon granne ovanför. Vattenutsikt ges från samtliga rum - till och med från duschen - och på balkongen kan du njuta av solen från lunch till solnedgång. Här erbjuds ett smakfullt ekparkettgolv, nydragen el med dimbar belysning och ett påkostat badrum med tvättmaskin och badkar. Drömmen om att få renovera köket överlåts till dig som ny ägare. Lägenheten disponeras idag som en stor "tvåa" men kan med enkla medel återställas till en "trea", för den som önskar.

Här bor du rofyllt och barnvänligt i en stor och välskött förening med trevliga gårdar och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenheter. Besök gärna föreningens hemsida: www.brfillern.se

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. På Fyrspannsvägen är du dessutom granne med Nacka Strand, en attraktiv och spännande stadsdel som håller på att växa fram med egen tydlig karaktär. Här erbjuds några av Nackas främsta restauranger och caféer, högklassiga träningsmöjligheter, padel, minigolf, mässor och inte minst närheten till vattnet och dess båttrafik. Härifrån finns SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö liksom skärgårdsbåtar som tar dig till bland annat Fjäderholmarna och Vaxholm. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand. Från Jarlaberg går tät busstrafik tar dig till Slussen på en dryg kvart.
 • Boarea
  75 kvm
 • Rum
  3 rum och kök
Fyrspannsvägen 39
 • Fakta & Dokument

Grundfakta

Adress
Fyrspannsvägen 39, 131 48 Nacka
Område
Jarlaberg
Kommun
Nacka
Antal rum
3 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 75 kvm
Tobias Aasa
Tobias Aasa
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?