Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Emmy rappes gata 3, vån 6

Hagastaden - Vasastan Underbar etta i populära Kvartetten.

Emmy rappes gata 3, vån 6
Perfekt första bostad eller övernattningsbostad i populära projektet Kvartetten. Möjlighet till uthyrning!

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Mysig 1.5a i österläge med en optimal planlösning. Stora exklusiva fönster som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten.

Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket.

De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand.

Upplåtelseavtalet godkänner uthyrning enligt föreningens riktlinjer.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!
 • Boarea
  30 kvm
 • Rum
  1 rum och kök
 • Avgift
  1 834 kr/mån
 • Pris
  3 695 000 kr / Bud
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Emmy rappes gata 3, vån 6
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Emmy rappes gata 3, vån 6, 113 68 Stockholm
Område
Hagastaden - Vasastan
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 2:1603
Våningsplan
6 av 12
Byggår
2021
Antal rum
1 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 30 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsrättsföreningen
Förråd
Källarförråd
Hiss
Ja

Ekonomi

Pris
3 695 000 kr / Bud
Månadsavgift
1 834 kr inkl Kallvatten samt uppvärmning.
Driftkostnader/mån
Elkostnad: 190 kr
Övriga kostnader:
Bredband 205 kr
Vatten och avlopp 95 kr
Total: 490 kr
Kommentar: Obligatorisk kostnad för bredband.
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 2,5% av prisbasnbelopp
Betalas av: Köpare
Pantsättning
Pantsättningsavgift: 1,5 % av prisbasbelopp
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Kvartetten 1 i Hagastaden
Allmän information
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Antal bostäder
128 st i etapp 1

Området
Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan kommer att stå färdig år 2025. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.

Läge i området
Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen som byggs, Sopranen och Tenoren, ligger längst väster ut.

Husen
På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Inredning och materialval
Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Service och tjänster
Bostadsrättsföreningen planerar att erbjuda en rad olika tjänster och servicemöjligheter. Bilpool, tvätt, städning, catering, övernattning, mötesrum, gym och hantverkshjälp är några av de tjänster föreningen förmedlar till sina medlemmar.

Tillåter uthyrning
Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.
Tv/Internet
Com hem
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Stockholm stad bygger Stockholms största garage. Under Hagastaden kommer ett garage med 1000 parkeringsplatser bli klart vintern 21/22. Som medlem i föreningen kan du ansöka om garageplats på Stockholms stads hemsida.

Allrum

Bra planerat rum med fint kök från Vedum i sandbeiga toner från Vedum och vitvaror från Siemens. På golvet ligger ett vackert ekgolv. Stora fönsterpartier från golv till tak skapar en härlig känsla av rymd. Plats för matbord samt en tvåsitssoffa. Sovavkol med plats för säng och med två garderober bredvid. Genomgående vattenburen golvvärme.

Dusch/wc

Exklusiv dusch/wc med kakel i Terrazzoimitation. Utrustat med dusch, dubbla glasväggar, kommod, badrumsskåp, kombimaskin samt golvvärme

Området

Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan beräknas stå färdig år 2028. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Tomas Andersson
Tomas Andersson
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Teckna förmedlingsuppdrag i oktober och få 3 000 kr att renovera för.