Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Båtsmansklevet 10

Hägersten/Mälarhöjden Topprenoverad 3:a med stor uteplats och magiskt utsikt över Mälaren

Båtsmansklevet 10
Välkommen till ett unikt boende utöver det vanliga! I ett vitputsat arkitektritat hus i Mälarhöjdens villaidyll ligger denna nyrenoverade trea med grönskan utanför dörren, bland fågelkvitter och med en magisk utsikt över Mälarens vatten. Området för tankarna till södra Italien med de små grändliknande gatorna slingrandes mellan putsade murar, grönskande trädgårdar och vattnets lugn inpå husknuten. Lägenheten om tre rum och kök ligger i ett högt och insynsskyddat läge med egen ingång samt egen parkeringsplats som ingår i avgiften. Till lägenheten hör en stor terrass och privat trädgård i anslutning till ett naturreservat. Under sommarhalvåret erbjuder terrassen gott om plats för odling, umgänge med familj och vänner samt möjligheten av njuta av sommarens alla magiska solnedgångar.

Det här är ett boende att trivas i! Lägenheten har en genomgående exklusiv känsla med noga utvalda detaljer, vattenburen golvvärme och generösa ytor. Två rymliga sovrum, öppen planlösning mellan vardagsrummet och köksdelen med påkostade detaljer så som bänkskiva i Carrara-marmor. Alla rum har gott om plats för förvaring, utöver det finns en stor walk in closet samt ett tillhörande förråd som är beläget i husets garage.

Föreningen delar på en båtplats som nyttjas efter turordning/överenskommelse. Fastigheten har ett utmärkt läge med ett par minuters gångavstånd ner till Mälaren med goda badmöjligheter och mysiga promenadstråk.

- Villakänsla i lugnt område
- Sjöutsikt
- Stor egen terrass med privat trädgård med rosor, rhododendronbuskar, lavendel och vinranka
- Vackra solnedgångar från terrassen
- Parkeringsplats för en bil som ingår i avgiften
- Totalrenoverad med noga utvalda detaljer och genomgående exklusiv känsla
- Vattenburen golvvärme
- Gott om plats för förvaring i lägenheten samt ett externt förråd
- Nya fullstora fönster kommer att monteras i sovrummen under vecka 43-44
- Lägenheten har en total area om ca 85 kvm, vilket även bostaden anges till i årsredovisningen. Dessa är enligt en tidigare uppmätning fördelade på ca 51 kvm boarea och ca 34 kvm biarea. Anledningen till fördelningen är att marknivån är något högre utanför bostaden än golvnivån inne i delar av bostaden. De tre olika areorna som finns angivna är: 85 kvm, källa från Årsredovisningen 2020. 51 kvm, källa från Lägenhetsförteckningen. 85 kvm fördelat på 51 kvm Boarea och 34 kvm Biarea, källa från tidigare uppmätning
 • Boarea
  85 kvm
 • Rum
  3 rum och kök
 • Avgift
  4 073 kr/mån
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Båtsmansklevet 10
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Båtsmansklevet 10, 129 40 Hägersten
Område
Hägersten/Mälarhöjden
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 65002
Våningsplan
Bv
Byggår
1938
Antal rum
3 rok varav 2 sovrum
Storlek
Boarea: 85 kvm
Areauppgifter enligt: Årsredovisningen
Energideklaration
Energiklass: E, Energideklaration är utförd
Utförd: 2015-08-06
Energiprestanda, primärenergital: 83 kWh
Hiss
Nej
Allmän information
Lägenheten har en total area om ca 85 kvm, vilket även bostaden anges till i årsredovisningen. Dessa är fördelade på ca 51 kvm boarea och ca 34 kvm biarea enligt tidigare mätning. Anledningen till fördelningen är att marknivån är något högre utanför än golvnivån inne i delar av bostaden.

De tre olika angivna areorna är:
85 kvm, källa från Årsredovisningen 2020
51 kvm, källa från Lägenhetsförteckningen
85 kvm fördelat på 51 kvm Boarea och 34 kvm Biarea, källa från tidigare uppmätning

Ekonomi

Månadsavgift
4 073 kr inkl Värme, Vatten, Parkeringsplats
Driftkostnader/mån
Försäkring: 250 kr
Elkostnad: 400 kr
Total: 650 kr
Andelstal
Andelstal: 30,333 %
Andelstal insats: Uppgiften har ej gått att få fram
Andelstal avgift: Uppgiften har ej gått att få fram
Reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Klubbfjärden
Allmän information
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innefattar 3 lägenheter varav två är i huvudbyggnaden och en är förlagd i en komplementbyggnad på föreningens mark. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt och upplåten mark till den egna lägenheten. Föreningen förvärvade fastigheten 2016 och äger marken (Ej tomträtt). Varje lägenhet har förrådsutrymme att disponera. Detta är beläget i garaget.
Värme och ventilation
Via bergvärme
Övriga utrymmen
Till lägenheten tillhör ett förråd
Tv/Internet
Fiber finns indraget i fastigheten, dock ej till lägenheten, men det är förberett för detta.
Utförda renoveringar i föreningen
1986 Renovering av fasaden och taket
2016 Dränering
2016 Nya elstigar och V/A-stammar
2018 Ersattes el-luftledning med markförlagd kabel till elcentralen i garaget så att alla tre lägenheter har tillgång till huvudsäkringar för fastigheten och dess byggnader
2020 Flytande golv byggdes i lägenhet 3
Kommande renoveringar i föreningen
Ej några större renoveringar beslutade.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Det finns plats för 1-2 bilar till denna lägenhet.

Hall

Välkomnande hall som redan vid första intrycket ger en hemtrevlig känsla. Här mötts man av ett stilsäkert klinkergolv i sober grå nyans. Väggarna är målade i en fin grå ton och ger en härlig kontrast mot den framtagna murstocken i tegel. Två inbyggda garderober för förvaring av ytterkläder samt plats för skoförvaring.

Kök

Fint och påkostad kök i U-form med bra förvaring och mycket gott om arbetsytor. Exklusiv bänkskiva i Carrara-marmor. Den öppna bänkytan och den öppna planlösningen mot vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge och "häng" där man med fördel serverar välkomstdrinken eller lagar mat tillsammans. Kyl, frys och diskmaskin är snyggt integrerade i skåpsinredningen och den övriga maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn och kolfilterfläkt. Invid den charmiga murstocken finns en trivsam matplats för ca 6 personer.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med plats för såväl större sittgrupp som övrigt trivselmöblemang. Det stora fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp och en vacker vy över Mälaren. Det klinkerlagda golvet med golvvärme tillsammans med de vitmålade väggarna ger en känsla av exklusivitet. Från vardagsrummet nås även den magiska uteplatsen.

Uteplats

Från vardagsrummet når man den stora uteplatsen som består av en stor stenlagd uteplats, stort trädäck och tillhörande egen privat trädgård. Här har man en privat oas i ett i stort sett insynsfritt läge med härlig utsikt över Mälarens vatten. I trädgården växer bland annat rosenbuskar. hallon, lavendel och en egen vindruvsranka som slingrar sig längst smidesräcket på terrassen.

På uteplatserna finns plats för större matplats, loungemöbler och varför inte en egen jacuzzi. Det här är en plats för att avnjuta familjestunder, sociala tillställningar, middagar och fantastiska solnedgångar.

Sovrum 1

Rymligt "Master Bedroom" med plats för dubbelsäng samt en garderob för klädförvaring. Även här finns det självklart golvvärme för kalla fötter när man går upp på morgonen.

Sovrum 2

Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna samt förvaring. Vackert trägolv och vita målade väggar.

Badrum

Stilfullt badrum med granitkeramik på golvet och vita helkaklade väggar. I badrumsinredningen finns tvättställ med kommod, WC, spegelskåp med integrerad belysning, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Walk in closet

Välplanerad walk in closet med praktiskt ELFA-system som kan förändras efter behov. Det finns även förvaring bakom ett draperi som lämpar sig väl för städredskap och eventuella verktyg.

Området

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren med bad och båtliv. Restid med tunnelbanan till Slussen är bara 13 minuter. Förutom tunnelbana i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också buss till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation. Från Mälarhöjdsbadet och Fridhemsbryggan går båt till Stadshuskajen och Drottningholm.

I Mälarhöjden finns två skolor: Mälarhöjdens skola, årskurs F-9, och Lögarbergets Montessoriskola, årskurs F-5. Mälarhöjden är barnrikt så det finns flera förskolor i området. 

Precis intill fastigheten ligger Mälarens vackra promenadstråk  samt flera kaféer som konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Flera båthamnar i närområdet. En 4H-gård med djur och aktiviteter för barnfamiljen. Bada på Mälarhöjdsbadet eller välj ett av de natursköna klippbaden. Bo i vackra omgivningar nära staden!

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Jonas Danielsson
Jonas Danielsson
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Teckna förmedlingsuppdrag i oktober och få 3 000 kr att renovera för.