Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Vill du bli uppringd?
Diligensvägen 32

Jarlaberg Välplanerat, insynsfritt och naturnära

Diligensvägen 32
Rymlig och mycket ljus lägenhet som karaktäriseras av en genomgående planlösning, lättmöblerade rum och en stor träbelagd balkong i fritt västerläge. Här bor du omgiven av natur i en stor och välskött förening med trevliga gårdar och flertalet faciliteter såsom gästlägenhet och bastu.

Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum och ett luftigt kök med gott om arbetsyta och förvaring, påkostade vitvaror och fin utsikt mot innergården. Även sovrummet är spatiöst med plats för både dubbelsäng och ytterligare möblemang efter tycke och smak. Renoverat och stilfullt badrum med golvvärme, tvättmaskin och badkar. Ypperlig förvaring i såväl lägenhet som i stort källarförråd om ca 8 kvm.
 • Boarea
  63.5 kvm
 • Rum
  2 rum och kök
 • Avgift
  4 202 kr/mån
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
 • Fakta
 • Interiör
 • Område
 • Dokument

Grundfakta

Allmän information
Beskrivning
Rymlig och mycket ljus lägenhet som karaktäriseras av en genomgående planlösning, lättmöblerade rum och en stor träbelagd balkong i fritt västerläge. Här bor du omgiven av natur i en stor och välskött förening med flertalet faciliteter. 

Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum och ett luftigt kök med gott om arbetsyta och förvaring, påkostade vitvaror och fin utsikt mot innergården. Även sovrummet är spatiöst med plats för både dubbelsäng och ytterligare möblemang efter tycke och smak. Renoverat och stilfullt badrum med golvvärme, tvättmaskin och badkar. Ypperlig förvaring i såväl lägenhet som i stort källarförråd om ca 8 kvm.
Adress
Diligensvägen 32, 13148 Nacka
Område
Jarlaberg
Kommun
Nacka
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 111
Våningsplan
1 tr
Antal rum
2 st varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: Ca 63.5 kvm
Areauppgifter enligt: Enligt föreningen
Energideklaration
Energiklass: E, Energideklaration är utförd
Utförd: 2019-01-25
Specifik energianvändning: 123 kWh
Förråd
Källarförråd om ca 8 kvm
Hiss
Ja
Pantsättning
Bostadsrätten är pantsatt

Ekonomi

Driftkostnader
Försäkring: 150 kr
Hushållsel: 250 kr
Total: 400 kr
Överlåtelseavgift
1190
Pantsättningsavgift
476
Andelstal
Andelstal: 0,4603%
Andelstal avgift: 0,46989%
Månadsavgift
4 202 kr inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Bostadsrättstillägg

Föreningen

Bostadsrättsförening
Bostadsrättsföreningen Nyckeln i Nacka
Allmän information
Brf Nyckeln är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1984 och består av 172 bostadsrätter fördelade på två gårdar, byggda 1988. Föreningen är medlem i Jarlabergs samfällighetsförening vilken förvaltar garage, gästparkeringar, sopsugsanläggning och kabel-tv-nät.

Föreningen har en stabil ekonomi där man de senaste åren har genomfört flera avgiftssänkningar. Belåningsgraden ligger på 6 575 kr/kvm (2019). Inga avgiftsförändringar planerade för 2021.

Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/nyckeln
Värme och ventilation
Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft
Övriga utrymmen
Varje gård är försedd med ett gårdshus innehållande tvättstuga, festlokal och bastu. Det finns även ett gästrum, grillplats, grovsoprum och cykelrum.
Tv/Internet
Kabel-tv från Comhem, Medium + 8 favoriter ingår i månadsavgift. Bredband från Comhem, 100 Mbit/s ingår i avgiften. Uppgradering kan ske till rabatterat pris.
Utförda renoveringar i föreningen
2019 – Hissar på Diligensvägen 38 och 70 utbytta. Fläktrum ovanför hissar renoverade. Cirkulationspumpar, sektionsventiler, stamventiler och STAD-ventiler har bytts ut (vatten).
2018 – Tak på D70 utbytt. Skalskyddet utökat och Aptus låssystem omfattar därmed hela det yttre ”skalet” på flerfamiljshusen. Entrébelysning och viss väggbelysning har bytts ut.
2017 – Hissar på Diligensvägen 34 och 72 utbytta. Stamspolning genomförd.
2016 – Nya vitvaror i gårdshus 5, brandvarnare och brandskyddsuppgradering, Aptus låssystem till källarlokaler.
2015 - Undercentral och frånluft, bastu (2x), möbler i gårdshuset gård 5.
2014 - Termostater i allmänna utrymmen.
2013 - Aptus låssystem till dörrar, trädgård (gård 6), bredband, målning av trädetaljer (radhus och generationshus).
2012 – Gårdhusrenovering (2x), Aptus låssystem (gårdshus) och bokningssystem.
2011 – Tvättstugor (2x), grillplats, fasadstegar och branddörrar, inventarier i gästrum, gårdsbelysning. 2009 – Trapphus, digital TV (ComHem), plank och staketarbete.
2007 – Ventilationsfläktar.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Garage: Det finns tre garage i Jarlaberg, belägna på Diligensvägen, Fyrspannsvägen och Landåvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser:

Uteplats med/utan el: 356/288 kr
Garage med/utan el: 456/381 kr
Bur i garage med/utan el: 625/556 kr
Mc-plats: 88 kr

För frågor och hyresavtal, kontakta Cemi: [email protected] / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.

HALL

Vitmålade väggar och parkettgolv kombinerat med klinker vid entré. Generös avhängningsyta samt tre garderober.

VARDAGSRUM

Vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns plats för såväl soffgrupp som arbetsplats, läshörna eller extra matplats. Utgång till balkong om ca 5,5 kvm med trätrall och vidsträckt utsikt mot grönområde. Eftermiddagssol.

KÖK

Vitmålade väggar, parkettgolv samt grön mosaik ovan bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys i rostfritt, inbyggd ugn i rostfritt, spishäll, fläkt och diskmaskin. Matplats för 4-6 personer.

BADRUM

Påkostat badrum från 2016 med golvvärme, infällda spotlights, mörkt klinkergolv och vitt kakel. Utrustning bestående av handfat med kommod, inkaklad spegel, inkaklat badkar, handdukstork, badrumsskåp samt tvättmaskin med arbetsyta och hyllförvaring.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Garderobsvägg. Parkettgolv och väggar målade i blått.

Området

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tobias Aasa
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?