Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Fregattvägen 46B

Gröndal Unik etagelägenhet i 3-plan med Townhouse-känsla!

Fregattvägen 46B
Vill ni inte bo som alla andra? Då har ni hittat rätt! Vad sägs om en lägenhet i tre plan med egen ingång, öppen social planlösning, två stora sovrum, två badrum, stor uteplats och takhöjd upp till 4,5 meter? Låter det för bra för att vara sant? Här erbjuds allt detta och lite till! Välkommen till en fantastisk etagelägenhet i tre plan med Townhouse-känsla i populära lugna Gröndal! Lägenheten består av tre rum och kök i mycket gott skick som är helt unik i sitt slag med stora fönsterpartier och öppna härliga ytor. Här bor man med egen ingång i lugnt läge med grönska och Mälarens vatten runt husknuten. Bostaden erbjuder på entréplan ett kök i bra skick vilket renoverades 2016 med vackert askgolv, vita väggar, vita stilrena skåpsluckor och en fullutrustad maskinpark med induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, infälld mikrovågsugn och en läcker mintgrön kyl/frys från populära SMEG. Köket övergår genom den öppna planlösningen i ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier med ett mycket generöst ljusinsläpp och ljusa väggar. Längst in i vardagsrummet har man en gedigen takhöjd om närmare 4,5 meter. Det finns en gammal utgång/ingång från vardagsrummet till en gemensam yta som disponeras tillsammans med grannen och eventuellt skulle kunna fungera som ingång om man skulle önska disponera om entréplan. Vidare finns två stycken våtutrymmen, en WC/dusch på entréplan med golvvärme samt badrum med badkar och anslutning för tvättmaskin på mellanplanet. Båda helkaklade i stilrena kulörer. De båda sovrummen är placerade på mellanplanet respektive övre plan och även dessa har stora fönsterpartier. Det finns en bra förvaring via en klädkammare i hallen, stor platsbyggd garderob på övre plan samt källarförråd. 

Här bor ni på lugn återvändsgata i en trevlig och stabil förening med god ekonomi och med flertalet gemensamma utrymmen så som tvättstuga, bastu med relaxavdelning, hobbyrum där man kan snickra, cykelförråd, barnvagnsförråd och samlingslokal. I avgiften ingår basutbud för TV från Com Hem och det finns internet via fiber. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser för endast 400 kr/mån och det finns även boendeparkering via avgift på gatan. På baksidan av fastigheten finns även grillplats som kan användas av föreningens medlemmar. Längst upp på gatan finns trevliga klippor med utsikt över Mörtviken och Mälarens vatten där man kan blicka ut över båtarna nedanför medan man avnjuter en picknick i gott sällskap eller jobbar på solbrännan. 

Uppe på denna mysiga höjd i Gröndal med omkringliggande klippor och dess grönskande omgivning ges känsla av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför tullarna. Här har man närhet till mysiga Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, padelbanor, tennisbana, joggingrundor och badplatser. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Winterviken, Vintervikens trädgårdscafé och Lundbergs konditori. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 på gångavstånd från lägenheten med hållplats Bryggvägen samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. Nedanför Fregattvägen på bekvämt avstånd finns även gymmet "Puls & träning". På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, matbutiker och träningsanläggningen SATS. Väl där finns även ytterligare busslinjer och tunnelbanans röda linje. Från bostaden har man även närhet till flertalet förskolor och skola. 

Denna pärla måste upplevas på plats, välkommen på visning!
  • Fakta & Dokument

Grundfakta

Adress
Fregattvägen 46B, 117 68 Stockholm
Område
Gröndal
Kommun
Stockholm
Jonas Danielsson
Jonas Danielsson
Fastighetsmäklare

  • Attraktion
  • Företag
  • Medicinsk
  • Park
  • Skola
  • Sport
  • Transporter

Teckna förmedlingsuppdrag i oktober och få 3 000 kr att renovera för.