Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Emmy rappes gata 3, vån 11

Vasastan - Hagastaden Magisk utsikt över Hagastaden från elfte våningen.

Emmy rappes gata 3, vån 11
Varmt välkommen till denna fantastiska tvåa med magiskt utsikt!

Denna New York- inspirerade tvåa är något utöver det vanliga. Bostaden finner du på elfte våningen i ett sydväst-läge, där du har fönster från golv till tak och kan njuta av den vackra solnedgången över Hagastaden. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj och har en fin genomgående rödtråd. Lyxiga materialval som det sand-beigea köket från Vedum som bryts av med fönsternas vackra inramning i . Köket och vardagsrummet har en trevlig öppen planlösning som passar perfekt för sociala tillställningar. Badrummet har ett vackert terrazzomönstrat kakel som är genomgående från väggar till golv. Ni finner ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt bra med förvaring i form av platsbyggda garderober. Det går att göra om bostaden till en 3-rummare, se alternativ planlösning på förslag hur det kan genomföras.

På uppdrag av Byggnadsfirman Wallin Bostad har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Föreningen har ett gym som alla föreningens medlemmar får använda, se bild.

Välkommen på visning!
 • Boarea
  64.6 kvm
 • Rum
  2 rum och kök
Emmy rappes gata 3, vån 11
Emmy rappes gata 3, vån 11
 • Fakta & Dokument

Grundfakta

Adress
Emmy rappes gata 3, vån 11, 113 68 Stockholm
Område
Vasastan - Hagastaden
Kommun
Stockholm
Antal rum
2 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 64.6 kvm
Sara Tegnér
Sara Tegnér
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?