Klubbacken 16 – Brokr Fastighetsmäklare
Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Klubbacken 16

Mälarhöjden Fin 2,5:a med balkong och bibehållen charm!

Klubbacken 16
Välkommen till en mycket trivsam 2,5:a på attraktiva Klubbacken i Mälarhöjden! Lägenheten har en bibehållen originalcharm med tidstypiska materialval och kök i original. Fönster i två väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp hela dagen och på den mysiga balkongen mot den lummiga baksidan är det sol fram till lunch. Stort och rymligt kök i öppen planlösning mot matplatsen samt gott om förvaringsskåp och arbetsbänkar. Väl tilltaget vardagsrummet med stort härligt fönsterparti som bidrar till ett fint ljusinflöde. Gott om plats för stor sittgrupp samt matsalsgrupp eller läshörna. Matrum med matplats för 6-8 personer. Ett stort sovrum som idag har delats av genom att ta en del av rummet som barnrum som även skulle fungera bra som kontor eller walk in closet. Stambytt helkaklat badrum med golvvärme. Genomgående ljusa målade väggar. Goda förvaringsmöjligheter finns i ett flertal inbyggda garderober. Sjöglimt från kök, matrum samt sovrum.

- Originalkök
- Låg avgift
- Är ombyggd till en liten 3:a idag där sovrummet delats av till ett barnrum. (Se även bifogade förslag på alternativa planlösningar)
- Lägenheten har ljusinsläpp från två väderstreck
- Balkong i sydostläge med sol från morgon till mitt på dagen
- Sjöglimt
- Stabil förening där man sänkte avgifterna med 8 % 2015, 10 % 2018 och 20 % 2021
- 22 parkeringsplatser på husets baksida
- Vindsförråd
 • Boarea
  59 kvm
 • Rum
  2.5 rum och kök
 • Avgift
  2 787 kr/mån
 • Pris
  3 295 000 kr /Bud
Visning
 • Söndag 23 Januari 12:00 - 13:15
  Välkommen på visning, anmälan krävs! Anmäl dig genom att boka in dig på en slottid via fastighetsmäklarens hemsida. Välkommen!
 • Måndag 24 Januari 17:30 - 18:00
  Välkommen på visning, anmälan krävs! Anmäl dig genom att boka in dig på en slottid via fastighetsmäklarens hemsida. Välkommen!
Visningstyp
Klubbacken 16
Klubbacken 16
Klubbacken 16
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Klubbacken 16, 129 39 Hägersten
Område
Mälarhöjden
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 03340-01-01-2221
Våningsplan
2 av 3
Byggår
1942-1944
Antal rum
2.5 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 59 kvm
Areauppgifter enligt: Enligt föreningen
Energideklaration
Energiklass: D, Energideklaration är utförd
Specifik energianvändning: 192 kWh
Hiss
Nej
Länkar
Föreningens hemsida

Ekonomi

Pris
3 295 000 kr /Bud
Månadsavgift
2 787 kr inkl Värme, Vatten (Ingår ej i avgiften: Utöver månadsavgiften tillkommer en avgift om 159 kr/mån för bredband.)
Driftkostnader/mån
Övriga kostnader:
Elektricitet 200 kr
Total: 200 kr
Kommentar: Schablonberäknad
Andelstal
Andelstal: 0,024393000
Överlåtelseavgift
Betalas av: Köpare
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Grebllom 2
Allmän information
Föreningen
Brf Grebllom 2 förvärvade fastigheten 2003 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 40 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har i dagsläget inte beslutat om någon kommande avgiftsförändring.

Överlåtelseavgift
1 190 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
476 kr.

Övrigt
Kolfilterfläkt tillämpas i kök. Trappstädningen sköts av städfirma. Föreningen har två gemensamma städdagar per år. Inom föreningen finns en trädgårdsgrupp som har återkommande träffar. Föreningens ekonomiska förvaltning skötts av Fastighetsägarna.

Hemsida
Föreningen har en hemsida: http://www.grebllom.se/

Ägande
Juridisk person godkänns inte i föreningen.

Energideklaration
Energiklass D, energiprestanda 192 kWh/m² år.
Värme och ventilation
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
Det finns vindsförråd, två st cykelförråd och tvättstuga. Föreningens tvättstuga hittar du i port nr 14. Husnyckeln går till tvättstugan.
Tv/Internet
TV och Bredband Fiber. För tecknad gruppanslutning tillkommer det en obligatorisk kostnad om 159 kr/mån för bredband via Bredband2.
Utförda renoveringar i föreningen
2005 Takrenovering
2006 Stambyte, nya elledningar
2011 Fasad- och balkongrenovering
2013 genomfördes en uppgradering av den gemensamma tvättstugan
2015 Nytillverkade kopior på de gamla portarna sattes in
2015 Anslöt vi hela fastigheten till Fibernätet (Alltele)
2021 Spolning av stammarna
Kommande renoveringar i föreningen
Se föreningens senaste årsredovisning.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Föreningen har 22 st parkeringsplatser, med eller utan elstolpe samt 1 st plats som används till att lägga snö vintertid. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Kontakta styrelsen vid intresse. ([email protected])

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns en inbyggd garderob samt platsbyggd garderob för bra förvaring. Snyggt och tidsenligt svart/vit rutigt golv. Säkerhetsdörr.

Kök

Charmigt originalkök i grå kulört med gott om förvaringsskåp och bra arbetsbänkar i och med köksön. Man har en glimt över Mälarens vatten från köksfönstret. Snyggt och tidsenligt svart/vit rutigt golv. I köksutrustningen ingår: spis, spisfläkt, kyl/frys, samt skafferi.

Matrum

Rymligt matrum med plats för matbord för 6-8 personer. Snyggt och tidsenligt svart/vit rutigt golv. Sjöglimt.

Vardagsrum

Vardagsrum med stort fönsterparti och plats för sittgrupp, läshörna samt förvaringsmöbel. I anslutning till vardagsrummet finns den mysiga balkongen i sydostläge med utsikt över den lummiga baksidan. Vackert fiskbensparkettgolv och ljusa målade väggar.

Sovrum

Stort sovrum som delats av för att få till ett barnrum. Befintliga sovrummet rymmer dubbelsäng. En inbyggd garderober med överskåp. Ljusa väggar samt heltäckningsmatta på golvet (under ligger ett parkettgolv). Sjöglimt.

Barnrum/Kontor/Walk in closet

Del av sovrummet som delats av och idag disponeras som barnrum. Om man skulle vilja passar rummet perfekt som ett kontor om man behöver jobba hemifrån, eller varför inte en Walk in closet. Fönstret ovan dörren ger ett naturligt ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

Badrum

Vitt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Badrummet renoverades i samband med stambytet. I inredningen finns WC, tvättställ med kommod samt badkar.

Området

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren med bad och båtliv. Restid med tunnelbanan till Slussen är bara 13 minuter. Förutom tunnelbana i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också buss till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation. Från Mälarhöjdsbadet och Fridhemsbryggan går båt till Stadshuskajen och Drottningholm.

I Mälarhöjden finns två skolor: Mälarhöjdens skola, årskurs F-9, och Lögarbergets Montessoriskola, årskurs F-5. Mälarhöjden är barnrikt så det finns flera förskolor i området. 

Precis intill fastigheten ligger Mälarens vackra promenadstråk  samt flera kaféer som konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Flera båthamnar i närområdet. En 4H-gård med djur och aktiviteter för barnfamiljen. Bada på Mälarhöjdsbadet eller välj ett av de natursköna klippbaden. Bo i vackra omgivningar nära staden!

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Jonas Danielsson
Jonas Danielsson
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?