Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Förhandsgranskning
Stora Brännbovägen 29, 2 tr

Perfekt planerad mini 3:a!

Stora Brännbovägen 29, 2 tr
Mycket ljus och fin mini 3:a med omgjort badrum med golvvärme. Arbetskök med all tänkbar utrustning. Två mycket bra sovrum med plats för dubbelsängar.
Bra med förvaringsutrymmen.

Mycket solid förening med låg belåning som äger marken.
 • Boarea
  53.5 kvm
 • Rum
  3 rum och kök
 • Avgift
  3 103 kr/mån
 • Pris
  1 795 000 kr / Bud
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Budgivning
 • Budgivare 1: 
  1 795 000 kr - 02 Maj 16:01
Visningstyp
Stora Brännbovägen 29, 2 tr
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Stora Brännbovägen 29, 2 tr, 193 33 Sigtuna
Kommun
Sigtuna
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 0076
Våningsplan
2 av 3
Byggår
1960
Antal rum
3 rok varav 2 sovrum
Storlek
Boarea: 53.5 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsrättsföreningen
Energideklaration
Energiklass: C, Energideklaration är utförd
Utförd: 2021-03-25
Specifik energianvändning: 102 kWh
Energiprestanda, primärenergital: 72 kWh
Förråd
Källarförråd

Ekonomi

Pris
1 795 000 kr / Bud
Månadsavgift
3 103 kr inkl värme, vatten, kabel-tv
Driftkostnader/mån
Försäkring: 150 kr
Elkostnad: 200 kr
Total: 350 kr
Andelstal
Andelstal: 1,04420
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1208
Betalas av: Säljare
Pantsättning
Pantsättningsavgift: 483

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Sigtunahem 3
Allmän information
Brf Sigtunahus 3 äger fastigheten Falken 1 i Sigtuna. Fastigheten bebyggdes med flerfamiljshus 1959/60. I föreningen finns 86 lägenheter och dessa har adresserna Falkvägen 2-12, Fornborgsvägen 5-7 och Stora Brännbovägen 25-29.

Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Det finns 12 lokaler, 19 garage och 40 parkeringsplatser.
Värme och ventilation
Fjärrvärme.
Övriga utrymmen
Föreningen har 2 tvättstugor (Falkvägen 2 & 6 ). I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum med torkskåp. Det finns gemensamma cykelförråd samt allmänna förråd för medlemmarna. Mellan gårdarna finns såväl lekplats som grillar och fina sittytor för medlemmarna att nyttja.

Uthyrningsrum/gästlägenhet finns på Falkvägen 10 och kostar ca: 200 kr/natt.
Tv/Internet
Fastigheten är ansluten till Tele2 (tidigare Comhem). Basutbudet av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband betalas separat.
Utförda renoveringar i föreningen
1998 Stambyte
1998 Elrenovering och jordfelsbrytare
2005 Nya tvättmaskiner och torkskåp
2010 Nya balkonger
2011 Fönsterbyte till 3-glasfönster
2012 Ny miljöstation, nya garageportar, nya radiatorer
2014 Nya säkerhetsdörrar och postboxar
2020 Takrenoveringar
2021 Nya lås till lägenhetsdörrarna
Kommande renoveringar i föreningen
Inga kända.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Föreningen har 17 garage och 36 parkeringsplatser med el och 19 platser för gäster. Garageplats kostar ca 350- 400 kr/mån beroende på storlek. Till garageplatserna är det separat kö (flera års kötid). Parkeringsplats med eluttag går att hyra för ca 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Fria platser på Stora Brännbovägen kan användas med parkeringstillstånd.

Vardagsrum

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffa som tv-möbel, här finns även plats för middagsbord. Väggarna är målade i en modern grå nyans.

Kök

Arbetskök med gott om förvaring bakom träfärgade skåpsluckor och lådor. Ovan arbetsbänkar i grå laminat sitter ett mosaikkakel i grått som smälter fint in med de målade väggarna i en grå nyans. På golvet ligger en fin klinker, även den i en grå nyans. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys (rostfritt), diskmaskin (rostfritt), induktionshäll, varmluftsugn (rostfritt), fläkt (rostfritt) samt skafferi.

Sovrum 1

Väldisponerat sovrum med gott om plats för dubbelsäng som för övrig möblering. Här finns en stor klädkammare som rymmer det mesta i klädväg. Tyst och lugnt läge då rummet vetter ut mot gården. På väggarna sitter en modern tapet.

Sovrum 2

Detta är det mindre av sovrummen men här finns god plats för dubbelsäng för den som önskar. Mycket fint ljusinsläpp ifrån det stora fönstret. Här finns tre garderober varav en är en dubbelgarderob. På väggarna sitter en ljus tapet. Detta rummet är avdelat ifrån vardagsrummet med en vägg och en skjutbar dörr.

Badrum

Mycket fint helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinker med golvvärme under. En smart lösning är den inbyggda nischen, där både tvättmaskinen och hyllor får plats. I badrumsinredningen ingår: dusch med takdusch och vikväggar i glas, handfat med kommod under, wc samt spegel med belysning.

Hall

Välkomnande ljus hall med plats för avhängning vid ytterdörren. Väggarna är målade gråa och här ligger samma golv som flyter fint mot vardagsrummet. Säkerhetsdörr är installerad.

Säljaren berättar

Sigtuna - den lilla staden som har allt!
Jag har bott i Sigtuna i halva mitt liv, mina barn har vuxit upp här. Det är en lugn stad som har allt enligt mig. Barnen har alltid kunnat gå och cykla till skolan. I Sigtuna finns allt jag behöver, framförallt har jag alltid känt mig trygg här. Mina barn har gått i förskola och grundskola här. Det finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Det finns 3 gym, 2 matvarubutiker, kläd och inredningsbutiker och flera fik/bagerier.

Sigtuna ligger vid Mälaren, det är underbart att cykla eller gå längs med strandpromenaden, stanna till på Våfflans hamnkrog och äta en räkmacka eller handla glass i deras glasskiosk. På vintern åker jag gärna långfärdsskridskor på de upplogade långa vägarna på Mälaren. Det finns massor av skog att promenera i, svamprik skog. Här finns även löpspår, stor idrottsanläggning med konstgräs, mountainbikespår och cykel och promenadvägar, här finns något för alla.

Det jag föll för med min lägenhet är närheten till allt. Det har varit nära till förskola och skola, det är nära till stadskärnan, mycket olika aktiviteter för både vuxna och barn och det är ett lugnt område. Mina barn är nu vuxna och ett av barnen som är på väg att starta sin egen familj väljer att bo kvar i Sigtuna, det är det bästa stället att växa upp på.

Området

Brännbo är ett lugnt och trevligt bostadsområde beläget i Sigtuna. Här finns villor och lägenheter från 50-60 talet.

Med några minuters promenad når man Stora gatan med all service och affärer.
Sigtuna ligger naturskönt vid Mälaren och är som Sveriges första stad rik på kultur och historia. Den anrika gågatan, Stora gatan har all service såsom vårdcentral, systembolag, mataffär, mysiga caféer, restauranger och krogar samt trevliga butiker. En härlig strandpromenad leder från Björkbacka Strand och hela vägen in till Sigtuna, förbi statskärnan och vidare till mysiga småbåtshamnen med uteserveringar och restauranger. Strandpromenaden fortsätter sedan vidare hela vägen bort till Sjudargårdsbadet.

I Sigtuna finns något för alla. Här finns det fin natur med utmärkta möjligheter till friluftsaktiviteter. En fin småbåtshamn är en samlingsplats både sommar och vinter med många aktiviteter. Det finns ett stort sportfält med tennis banor, fotbollsplaner, skatebordområde, skidbacke och Prästängshallen med med olika sporter. Det finns också en fin simhall. Sigtuna golfbana ligger i utkanten av staden. För den ridintresserade finns Sigtuna Ridskola och flera stall som erbjuder inackordering. Sigtuna är också en plats för avkoppling med underbara anläggningar där man kan träna och få behandlingar. Även vintern är fantastisk i Sigtuna. Under vinterhalvåret är det fina skridskoisar och banor plogas. En höjdpunkt är julmarknaden i december.


Det finns gott om förskolor i Sigtuna. Det finns 7 kommunala förskolor och 8 fristående förskolor samt även en med pedagogisk inriktning. Sigtuna kommun tillämpar fritt val av skola vilket innebär att du som förälder kan välja den skola som du tycker passar bäst för ditt barn. Här finns såklart även låg och mellan stadium. När det sedan är dags att börja i årskurs 7 kan man gå i S:t Olofs skola Josefinaskolan eller på SSHL, Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket som är en internationellt känd skola för högstadie- och gymnasieelever. Här studerar både internatelever samt elever från Sigtuna kommun.


Från Brännbo går det SL-bussar till Märsta station. Vid Märsta pendelstation kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm eller Uppsala. Man kan även byta till en annan SL-buss och åka till Arlanda. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda passerar Sigtuna, med den kan man åka direkt till Arlanda, Bålsta eller Enköping.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Louise Kelly
Louise Kelly
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?