Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Älvkarleövägen 32

Norra Djurgårdsstaden - Hjorthagen Välplanerad etta i naturnära område.

Älvkarleövägen 32
Varmt välkomna till denna fina bostad i Brf Bergsvåg!

Här bor du i lugnet nära naturområden, samtidigt som du endast har cykelavstånd från city. Bostaden har en genomgående röd tråd med exklusiva materialval som ett elementskydd i vitlaserad ask till ett vackert kök i en ljusgrå kulör från Ballingslöv. Denna bostad är välplanerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt ett sängskåp som är enkelt att ta ner och upp. Denna planlösning gör att bostaden är optimal för sociala tillställningar. Här kan man njuta i soffan av ett sydvästläge, med en trevlig eftermiddagssol. Bostaden har bra med förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober samt ett stort källarförråd. Du finner denna bostad i ett lugnt hörnläge av byggnaden.

Hjorthagsberget - Östermalms oslipade diamant har nu även blivit platsen för 54 nya hem och förskola. Där, mitt på en bergshylla mellan Norra Djurgårdsstaden och Abessinien tornar Bergsvåg fram. Lägenheterna terrasseras för att ge de boende utsikt över nejden, och på ett hörn skapas ett gemensamt örnnäste för utsikt över Stockholms siluett. Föreningen har ett garage som du tar dig rätt ner med en hiss, kostar 2200 kr i månaden.

I närheten finner du Gasverket i Värtan med de historiska gasklockorna och den nya bemannade lekparken Böcklingsbacken, som skapats för dygnets alla lek- och ljustimmar. Där ligger även Abessinien med dess unika smalhus från 30-talet och Duschberget med fina ekar och kulturmärkta duschar. Bergsvåg har skapats med en ultimat precision och respekt för omgivningen. Det ska vara nära till allt, men ändå på ett behörigt avstånd.

De två unikt formade byggnaderna följer det omgivande bergets topografi. Precis nedanför slingrar sig en cykel- och promenadväg till Norra Djurgårdsstaden och gasklockorna, och från Duschparken precis nedanför öppnar sig hela Stockholms siluett och nejd. Husen var en av de nominerade till årets Stockholmsbyggnad 2021.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.
 • Boarea
  37 kvm
 • Rum
  1 rum och kök
Älvkarleövägen 32
 • Fakta & Dokument

Grundfakta

Adress
Älvkarleövägen 32, 115 43 Stockholm
Område
Norra Djurgårdsstaden - Hjorthagen
Kommun
Stockholm
Antal rum
1 rok
Storlek
Boarea: 37 kvm
Sara Tegnér
Sara Tegnér
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?