Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Trillans väg 36

Jarlaberg Fritt läge och balkong med kvällssol

Trillans väg 36
Ljus och smakfull lägenhet med påkostade materialval, sjöglimt och stor balkong med kvällssol. Högt och insynsfritt läge med utsikt mot Nyckelvikens naturreservat. Här erbjuds ett stort och lättmöblerat vardagsrum samt ett ljust och hemtrevligt kök med speglade köksluckor och vitvaror från Smeg. Matplats för 4-6 personer i burspråk. Renoverat helkaklat badrum som går i vitt kombinerat med grön mosaik vid badkar. Stort sovrum med intilliggande klädkammare, som en del väljer att göra om till kontor/extra sovrum - se alternativ planlösning!

På Trillans väg bor du rofyllt och barnvänligt i en stor och välskött förening med trevliga gårdar och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenheter. Besök gärna föreningens hemsida: brf-uttern.se.

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På kort gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. Nära har du även till Nacka Strand, en attraktiv och spännande stadsdel som håller på att växa fram med några av Nackas främsta restauranger och caféer, högklassiga träningsmöjligheter, padel, minigolf, mässor och inte minst närheten till vattnet och dess båttrafik. Härifrån finns SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö liksom skärgårdsbåtar som tar dig till bland annat Fjäderholmarna och Vaxholm. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand. Från Jarlaberg går tät busstrafik tar dig till Slussen på en dryg kvart.
 • Boarea
  63 kvm
 • Rum
  2 rum och kök
Trillans väg 36
Trillans väg 36
 • Fakta & Dokument

Grundfakta

Adress
Trillans väg 36, 131 49 Nacka
Område
Jarlaberg
Kommun
Nacka
Antal rum
2 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 63 kvm
Tobias Aasa
Tobias Aasa
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?