Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Karriär.

Ett Bättre mäklarliv

En bättre deal.

Är du en driven fastighetsmäklare som vill ha möjlighet att driva ditt eget bolag och sälja över hela Stockholm utan områdesbegränsningar? Ta nästa kliv i karriären och lyckas med Brokr!
Vi erbjuder dig schyssta, fördelaktiga och trygga villkor och ger dig en plattform med större frihet än hos en traditionell mäklarbyrå. Hos oss har du möjlighet att själv forma och planera din tid samtidigt som du har en väletablerad fastighetsbyrås kraft, struktur och trygghet i ryggen. Kontakta Linda Lingebrand så berättar hon mer!

Behåll 80% av arvodet

Hos oss arbetar du som konsult i eget företag. I praktiken innebär det bättre villkor med större frihet för dig som mäklare, där du får behålla 80% av ditt arvode själv, utan att förlora tryggheten av att vara en del av ett större sammanhang.

Full områdesfrihet

Brokr säljer bostäder i hela Storstockholm, vilket gör att du inte behöver binda dig till att sälja i ett specifikt område!

Garantilön

En av alla våra personalförmåner är att vi alltid erbjuder garantilön under din först tid, allt för att du ska känna dig trygg hos oss.

Några som gjort resan

Oscar Hammenstål

En större del av varje försäljning, mer flexibilitet i vardagen och schyssta kollegor som peppar varandra. Jag hittade helt rätt på Brokr.

Louise Kelly

Jag kan driva eget samtidigt som jag har en trygg fastighetsbyrå i ryggen. Jag kan sälja över hela Storstockholm och jag bestämmer själv över min tid. Jag har till exempel valt att vara hemma när min dotter kommer från skolan.

Sara Tegnér

Jag träffade Brokr på mäklarlagen i Gävle och kort därefter började jag som deras koordinator. Jag har fått grym praktisk erfarenhet parallellt med mina studier och har vuxit in i säljar- och rådgivarrollen med stöd från mina kollegor. Jag har även fått hjälp att starta mitt aktiebolag och är redo att börja mäkla så snart jag får min registrering.