Olga Muñoz

Olga Muñoz

Fastighetsmäklare

Med Olga Muñoz får du en lösningsorienterad mäklare med höga ambitioner som brinner för att möta sina kunders förväntningar samt skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare.
– Med över tio år i branschen har jag utvecklat ett eget tillvägagångssätt som leder till att jag ofta överträffar kundernas förväntningar. Jag är fokuserad, alltid tillgänglig och trivs med att ge det lilla extra, vilket gör att jag har många återkommande kunder.

Olga Muñoz är dessutom flerspråkig, utöver svenska och engelska pratar hon spanska flytande.
– Jag är lyhörd för alla mina kunders behov och kan hjälpa till på det språk som passar dem bäst. Jag har haft många kunder som köper eller säljer för första gången och har med glädje hjälpt dem genom hela processen.

2013 utsågs Olga Muñoz till Årets Mäklarprofil, ett prestigefullt pris som delas ut till goda branschförebilder av svenska Mäklarsamfundet.

Funderar du på att sälja?

Sälj med oss

Funderar du på att sälja?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!