Aftonvägen 9 Aftonvägen 9

Aftonvägen 9

Tullinge

Bostadsrätt

Boarea: 69 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 068 kr/mån

Pris

2 430 000 kr Såld

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Hall
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring via två garderober. I direkt anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare. Den inre delen av hallen är möblerbar och passar utmärkt för en arbetsplats eller en mysig läshörna.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med hemtrevlig atmosfär och generösa fönsterytor i två väderstreck. I rummet finns bra med plats för en rejäl soffgrupp och övrigt passande möblemang. Rummet har även en burspråksliknande och lite avskild del som passar perfekt som en loungedel eller för en matgrupp. Från rummet når man även lägenhetens stora balkong.

Kök
Hemtrevligt kök med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. 

Matrum
I anslutning till köket ligger lägenhetens matrum som rymmer stora sällskap. Rummet ligger idag i öppen planlösning mot vardagsrummet men går lätt att dela av för ett separat matrum eller ett andra sovrum.

Solig inglasad balkong
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På den inglasade balkongen som ligger i västerläge finns gott om plats för bord, stolar, solstolar och mer därtill. Här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Sovrum
Lugnt och rogivande sovrum med ett fint fönsterparti i vinkel. I sovrummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.

Stort badrum
Rymligt badrum med badkar, toalett, tvättställ och badrumsskåp. Badrummet behöver renoveras.

Förråd i markplan
Stort förråd beläget i markplan och nås direkt utan trappor.

Förening

Brf Römossen är belägen i de centrala delarna av Tullinge där man har totalt 13 hus med 268 lägenheter. Fördelningen 2:or till 4:or där samtliga har kök. Lägenheterna ligger på adresserna Aftonvägen 5-11 samt Middagsvägen 4-20.

Underhåll
Föreningen har löpande låtit underhålla fastigheten, de senaste underhållen är:
1992 Fönsterbeklädnad
1993 Tilläggsisolering av vindar
2001 Renovering av undercentraler
2006: Renovering ventilation
2006 Byte av belysningsarmaturer
2007-2009 Byte av låssystem / porttelefon
2007-2011 Renovering av tvättstugor
2008 Nya motorvärmaruttag
2008 Garagerenovering
2010-2011 Injustering av värmesystem
2012-2013 Takrenovering
2013 Injustering av fråluftsystem De aktuella underhållen i föreningen
2014-2016 Renovering av föreningslokalen inkl dränering av mark vid fasaden
2014-2016 Hissbyte i samtliga fastigheter
2016 Nya reglercentraler och prognosstyrning av värmesystem
2017 Byte av armatur i de inre entréerna
2017-2018 Renovering av fasader
2018 Byte av armatur utanför entréerna
2019 Renovering av uteplatser. Ny grillplats.
2019 Byte av delar av trappbelysningen till LED

Ekonomi
Föreningens ekonomi är välskött och man har lyckats hålla årsavgifterna på en låg nivå. Man har idag en extremt låg belåning om ca 1 860 kr/kvm.

Internet och TV
Internet erbjuds via Telenor och Kabel-TV via Com Hem.

Parkeringsplatser
Det finns totalt 242 parkeringsplatser varav 74 är i garage samt 3 mc-platser.

Övriga lokaler
I föreningen finns olika lokaler som medlemmarna har möjlighet att disponera över, det finns bland annat träningslokal, bordtennisrum, föreningslokal, snickeri- och målarlokal samt vävstuga.

Läs gärna mer om föreningen på deras uppdaterade och aktuella hemsida: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/romossen

Områdesbeskrivning

Tullinge är ett attraktivt och lugnt bostadsområde med närhet till härlig natur och friluftsliv. I Brantbrink fylls motionslivet på med ishall, fotbollsplan, samt tennishall. En populär del i södra Tullinge är Lida friluftsområde som är beläget vid sjön Getaren. Tullinge Centrum erbjuder ett utbud av matbutiker, restauranger, bank och annan service. Från stationen avgår bussar och pendeltåg till Stockholm central som tar ca 20 min och till Södertälje centrum som också tar ca 20 min. Under rusningstid går även pendeltåg till Uppsala C, via Arlanda. Det går flera olika bussar från Tullinge station upp och runt i de olika delarna av Tullinge. Bussar går mellan Tullinge C och Flemingsberg via Huddinge sjukhus och Södertörns Högskola. Flera skolor och förskolor finns i närheten. Parkhemsskolan, Tullingebergsskolan, Eklidsskolan, Banslättskolan är F-5 skolor. Trädgårdsskolan ligger mitt i grönskande Tullingeträdgårdsstad för skolår F-9. Falkbergsskolan invid centrum för skolår 5-9. Samt Tullingegymnasium. Läs gärna mer på: www.botkyrka.se.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Aftonvägen 9 Aftonvägen 9

Aftonvägen 9

Tullinge

Bostadsrätt

Kvadrat: 69 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 068 kr/mån

2 430 000 kr Såld