Ålgrytevägen 33, Vån 1 Ålgrytevägen 33, Vån 1

Ålgrytevägen 33, Vån 1

Bredäng/Mälarhöjden

Bostadsrätt

Kvadrat: 78 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 368 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Pris

2 995 000 kr / Accepterat pris

Ålgrytevägen 33, Vån 1

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Entré
Välkomnande och centralt placerad entré som du bostadens samtliga rum ifrån. Förvaring i två garderober samt klädkammare/förråd.

Vardagsrum
Rymligt och trevligt vardagsrum i gavelläge med öppen, social planlösning mot köket och härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Naturlig matplats vid fönsterparti vid köket. Utgång till balkong med gott om plats för möblemang och växter.

Kök
Modernt kök med förvaring bakom vita luckor, mörk bänkskiva med överliggande vitt kakel. Köket är maskinellt fullutrustat med: Induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och spiskåpa. Samtliga vitvaror i rostfritt.

Sovrum 1 och 2
Bostaden har två sovrum där det ena har plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang och förvaring i stor garderob. Det andra sovrummet är även det väl tilltaget och passar bra som barnrum, kontor eller gästrum. Här finns förvaring i två garderober.

Dusch/wc
Helkaklat fräscht badrum med vitt kakel på väggarna, svart klinker på golv och spotlights i taket. Badrummet är inrett med WC, handfat med kommod och överliggande spegel, duschhörna med glasvägg, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Förening

Föreningen Brf Mälartrion
Vid gränsen mellan Bredäng och Mälarhöjden byggs välplanerade och ljusa lägenheter fördelade på tre ståtliga punkthus, med högt och fritt läge med utsikt över stan. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och de tre punkthusen bildar en gemensam innergård, belägen ovanpå föreningens garage.

Brf Mälartrion byggs i kulturklassade Bredäng i södra Stockholm. Området är från mitten av 1960-talet, med en blandning av radhus och lamellhus, eller skivhus som de kallas. Det är känt som ett mycket lyckat exempel på den modernistiska idén med ”hus i park”.

I de flesta lägenheter har vardagsrummen fönster i två väderstreck och ett öppet förhållande till köket. Ett av fönstren är glasat till golvet för att ge en utblick mot naturen. Balkongerna har glasade räcken och lägen mot öster eller väster, och varje balkong en varm kulör som fondvägg. Mot öster finns utsikten över Stockholm och mot väster är Mälaren och Mälaröarna i synfältet. De minsta lägenheterna är enkelsidiga och ligger mot väster där kvällssolen släpper sina sista strålar.

Gården mellan husen öppnar sig mot söder och den befintliga parken och grönskan. Här finns sitt- och lekmöjligheter och en pergola med mycket träkänsla som kommer att bli en trevlig mötesplats för de boende.

Fakta
Adress: Ålgrytevägen 29-33
Antal lgh: 110 st. 1-4 rok. Samtliga med balkong eller uteplats.
- 24 st 1:or
- 57st 2:or
- 17 st 3:or
- 12 st 4:or
Gemensam innergård, Inomhusgarage, Svanenmärkt

Hiss
Alla lägenheter nås via hiss.

Tvättstuga
Finns ej. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Sopor
Källsortering finns i nedre entré i hus 1 samt hushållsophanteringsmoduler vid gata.

Förråd
Enligt bofaktablad. De flesta lägenheter har förråd i bostaden. Se separat bofaktablad för respektive lägenhet.

Post m.m

Postboxar, namntavla och anslagstavla i entrén. Tidningshållare vid lägenhetsdörr.

Barnvagns-/cykelförråd
Nedre entréplan i hus 1 och i entréplan i hus 2.

Cykelparkering
Plats för cyklar finns i hus 1 och 2.

Bilplats
38 st garageplatser samt 4 st utomhusplatser. Infart via hus 1 samt mellan hus 1 och 2. För närvarande finns inga lediga platser. Kostnad för en garageplats: 950 kr.

Driftkostnad
Individuell mätning av hushållsel och varmvatten.

IT/TV
Veidekke Max. Trådlöst nätverk. Inga synliga uttag. Bredband fiberoptik 100/10 Mbit, TV-paket Lagom med sammanlagt 31 kanaler och ip-telefoni via Telia ingår i lägenhetens månadsavgiften.

Månadsavgift
I månadsavgiften ingår: Uppvärmning, kallvatten, TV - lagom från Telia, bredband fiberoptik 100/10 Mbit, skötsel såsom trappstädning, snöröjning, yttre underhåll, skatter

I månadsavgiften ingår ej: Hushållsel, Energi för varmvatten, Parkering/garageplats, Hemförsäkring (föreningen tecknar br-tillägg)

Områdesbeskrivning

Bostaden är belägen i ett mycket trivsamt och lugnt område nära badplatser och trevliga promenad- och cykelvägar längs Mälarens strand.

Från bostaden har man nära till både Bredäng och Mälarhöjdens tunnelbanestation som tar dig in till city på cirka 19 minuter. Här finns även flertalet bussförbindelser.

I området finns flera skolor, förskolor och aktiviteter som passar bra för familjer med barn i alla åldrar.

I Bredäng centrum finns all nödvändig service och närliggande Skärholmen finns ett stort utbud av butiker och restauranger. I närheten ligger även Kungens Kurva med IKEA, Heron City, restauranger och biograf.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Ålgrytevägen 33, Vån 1 Ålgrytevägen 33, Vån 1

Ålgrytevägen 33, Vån 1

Bredäng/Mälarhöjden

Bostadsrätt

Kvadrat: 78 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 368 kr/mån

2 995 000 kr / Accepterat pris