Buxbomsvägen 14 Buxbomsvägen 14

Buxbomsvägen 14

Älta

Bostadsrätt

Kvadrat: 72 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 428 kr/mån

Pris

3 495 000 kr Såld

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Hall
Entré med säkerhetsdörr leder dig in i bostadens hall. Här finns bra utrymmen för förvaring i praktiskt elfasystem bakom skjutdörrar. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett på golv.

Badrum
Påkostat badrum med lyxig känsla. Helkaklade väggar och klinkers i grått med golvvärme samt dimbara spotlights i taket. Utrustat med regndusch med glasväggar, kommod, tvättställ, spegel, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Stort härligt kök med öppen planlösning som skapar sociala ytor med plats för den större familjen och vänner. Goda arbetsytor och förvaring bakom vitlackerade skåp och lådor. Slitstark bänkskiva i laminat och glasskiva som stänkskydd. Utrustat med fullstort kylskåp och frys, induktionshäll, varmluftsugn och mikrovågsugn. All maskinell utrustning är från Siemens. Yta för matbord som rymmer 6-8 personer.

Vardagsrum
Luftigt rum med ljusinsläpp från större fönsterparti samt öppen planlösning mot kök. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel, hyllor eller skrivbord. Från rummet når du lägenhetens guldkorn - en stor hörnbalkong om 13 kvm i söderläge!

Balkong
Lägenhetens höjdpunkt! Stor hörnbalkong i bästa solläge som tack vare sin skjutbara inglasning kan användas större delen av året och ger lägenheten användbara extra kvadratmeter. Här ryms loungedel, matbord och solstolar.

Sovrum 1
Väl tilltaget sovrum med god förvaring i klädkammare med Elfa-system. Insynsskyddat läge mot lummigt skogsparti. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett. Plats för dubbelsäng, sängbord och hyllor eller extra förvaringsmöbler.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med utsikt mot Hedvigslundsparken. Målade väggar i vitt med undantag för petroleumblå fondvägg och vitlaserat golv. Plats för säng och förvaring i garderob med skjutdörrar. 

Förening

Uppvärmning
Bergvärme

Byggår
2016

Föreningen

Brf Milspeln består av 2 fastigheter (fördelat i 4 hus) med 42 nyproducerade bostadsrätter i området Södra Hedvigslund som är beläget i Älta. Området Södra Hedvigslund uppfördes av Småa mellan 2008 och 2017. Inflyttning i Brf Mispeln i Södra Hedvigslund skedde under september 2016 – februari 2017. Här bor och trivs våra medlemmar alldeles intill den fina Hedvigslundparken.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam gästlägenhet (hus G), tvättstuga (hus G), trädgårdsbodar och ett stort cykelrum (hus H). Det finns även möjlighet att hyra odlingslotter.

Parkering
För närvarande är det kö till carport, men det finns tillgängliga parkeringsplatser. Kostnaden för parkering är för närvarande 500kr för carport och 350kr för parkering.

Förråd
Alla lägenheter har tillgång till ett eget förråd i källaren.

Tv och bredband
Varje lägenhet har tillgång till en digitalbox från Telia (Triple-play) med standardutbud av tv-kanaler och bredband100/10. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 231kr/mån. Digitalboxen ska lämnas kvar vid utflyttning av lägenheten och övertas av den nya medlemmen.

Avgiften
I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt Telias Triple-play (bredband, tv och telefon). Varje lägenhet betalar parkering och hushållsel.

Överlåtelseavgift
2,5% av prisbasbelopp

Pantsättningsavgift
1% av prisbasbelopp

Närområdet
Goda kommunikationer med närhet till buss (816, 814) som tar dig till Gullmarsplan och tunnelbanans gröna linje. 10 minuters promenad till Ekstubben där buss 401 går till Slussen via Sickla. Närmaste förskola är Pysslingen Hedvigslund 5 min promenad bort. Allt fler foodtrucks börjar söka sig till området. Varje torsdag 16-19 står Sthlm Breadtruck och säljer nybakat bröd och bullar (mycket poppis!) vid busstorget. Lidl och Willys i Tyresö når du med bil på 3-5 min. Närhet till badmöjligheter på sommaren med Skrubba koloniområde (Drevviken), Flatenbadet samt Ältasjön och Strålsjön på bekvämt gång/cykelavstånd. Älta centrum har bla: Ica, Apotek, bibliotek, vård/barnavårdscentral, mödravårdscentral. Bästa pizzan finner du i industriområdet på pizzerian Belissimo.

Områdesbeskrivning

Natursköna Älta ligger i den södra delen av Nacka kommun. Området ligger inbäddat i en trivsam, familjär och barnvänlig miljö med en blandning av villor, parhus och flerfamiljshus med naturen inpå knuten. För den badsugne finns flertalet närbelägna sjöar som Ältasjön, Strålsjön, Flatenbadet samt Hellasgården med tillhörande promenadstråk och friluftsliv för hela familjen.
Nära till såväl skolor, förskolor och kommunikationer. Älta centrum erbjuder närservice med både ICA Supermarket, Actic gym, bibliotek, blomsterbutik, apotek samt både vårdcentral och barnavårdcentral. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar som traffikerar både mot Gullmarsplan och Slussen.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Buxbomsvägen 14 Buxbomsvägen 14

Buxbomsvägen 14

Älta

Bostadsrätt

Kvadrat: 72 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 4 428 kr/mån

3 495 000 kr Såld