Fastlagsvägen 21, 2 tr Fastlagsvägen 21, 2 tr
Snart till salu

Fastlagsvägen 21, 2 tr

Aspudden /Midsommarkransen

Bostadsrätt

Boarea: 51 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 219 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Fastlagsvägen 21, 2 tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med fin stavparkett (original) och vita väggar. Stora fönster och utgång till balkong med en fin utsikt mot föreningens gård.  

KÖK
Fräscht kök med gott om utrymme för matplats för 4-6 personer. Mycket bra förvaring bakom vita skåpsluckor, gråa arbetsbänkar i laminat och ovan dessa sitter ett snyggt marmorkakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, ugn, köksfläkt samt kyl/frys. Kyl/frys är från 2015, övrig utrustning från 2009. Snygg kran i rostfritt. I köket ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa. Under sommartid når den fina kvällssolen in i köket och skapar en fin känsla.

SOVRUM
Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblering och ligger mot den lugna innergården, utan någon som helst insyn. I dagsläget finns en dubbelgarderob och en enkelgarderob med överskåp. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i en modern grå nyans.

BADRUM
Badrummet har kaklade väggar i vitt och en blå våtrumsmatta. I badrummet står idag ett badkar som du tex kan byta ut mot duschhörna och tvättmaskin. I övrigt finns här handfat, kommod, wc, spegelskåp och ett stort vädringsfönster.

HALL
Hall med parkettgolv och vita väggar. Här finns ingång till smart klädkammare med goda förvaringsmöjligheter och även ett städskåp. Hatthylla och plats för skohylla samt sittmöbel om man så önskar. Hallen leder till övriga rum i lägenheten.


SÄLJAREN BERÄTTAR
Det vi uppskattar mest med den här lägenheten är det fantastiska läget. Gatan är lugn och lummig samtidigt som det bara är några minuter till både Aspudden och midsommarkransens utbud av restauranger och liv. Några favoritställen i närheten är Kniv & Kavel, Scandwich och såklart Winterviken.

På lördagar går vi gärna och handlar frukost på Söderbergs bageri.
Under sommaren har vi varit flitiga användare av föreningens fina grillplats för långa luncher och middagar i kvällssolen.

Fastighet

Brf Papperskniven består av totalt 24 lägenheter, varav 22 st bostadsrätter, två hyresrätter samt två lokaler.

Byggnadsår
1944.

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Juridisk person
Godkännes ej.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har två tvättstugor samt cykelförråd och barnvagnsrum. Under 2019 installerades ny torktumlare samt ny torkrumsfläkt.

Uteplats/innergård
Föreningen har tre stycken uteplatser med bland annat utemöbler, odlingslådor (för de som vill odla sina egna grönsaker) samt en grillplats.

TV- och internetanslutning
Ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften tillkommer med f.n. 165 kr/mån för bredband 100 Mbit/s. Fast lina via Stockholms Stadsnät, leverantör: Bredbandsbolaget.

Utförda renoveringar
Partiellt stambyte skedde 1986
Fasadrenovering 2018
Fönsterrenovering utvändigt 2018
Utbyte av termostat 2018

Kommande renoveringar
Föreningen planerar ett stambyte under kommande år, så här finns stora möjligheter att själv kunna påverka materialval.

Parkering
Föreningens parkeringsplatser kostar f.n. 700 kr/mån. Kösystem råder, dock ingen kö i dagsläget.

Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
473 kr, betalas av köparen.

Pantsättningar
Lägenheten är pantsatt.

Områdesbeskrivning

På Fastlagsvägen har ni nära till allt! Populära Aspudden, expansiva Telefonplan och moderna Liljeholmen som angränsar till stadsdelen rymmer en hel stad med alla bekvämligheter på gångavstånd.

I området finns genuina kvarterskrogen Tre Vänner, några minuter bort ligger populära restaurang Landet som erbjuder både bar, restaurang och scen, förstklassig matlagning som tilltalar gäster från hela stan. Missa heller inte kvartersbiografen Tellus och områdets populära pizzerior.

Lapa sol och läsa en god bok gör man i Svandammsparken som ligger i stadsdelens kärna. Vill man se mer kan man fortsätta vidare ner mot Vinterviken och följa promenadstråket längs kollonilotterna, stanna för en fika för att sedan avsluta med lite shopping i Liljeholmens galleria som erbjuder mer än 80 butiker.

Livsmedelsbutiker finns att tillgå kring alla kvarter och SATS finns i såväl Telefonplan som i Liljeholmen. Shell/7-eleven vid Kilaberg håller öppet dygnet runt och kommunikationerna är utmärkta. T-banan tar er till Slussen på 7 minuter och bussar går till Älvsjö där pendeltågen rullar, tvärbanan finns i Liljeholmen.

Aspudden har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Här bor du med stor närhet till Söder och i bostadens omnejd finner du grönområden samt Mälarens vatten.

Området är en grön stadsdel med mycket naturmark mellan husen och flera små parker. Trots lugnet finns på gångavstånd Aspuddens centrum. Här finns välsorterad ICA, caféer, pizzerior, blomsteraffär, cykelaffär kemtvätt, skräddare, frisör och annan service. Värt ett besök är populära Bonne Femme, Kniv och kavel, Fabelbar och Restaurang Winterviken. Besök gärna Vintervikens Trädgård med ett mysigt café och musikunderhållning.

Ett par minuter till centrum och kommunikationer med tunnelbana och buss, Södermalm nås snabbt och smidigt med tunnelbanan på några minuter. Flertal förskolor, skolor samt livsmedelsbutiker. I närområdet finns även mysiga klippbad.

Bostaden är belägen mellan Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan. Därmed har man närhet till alla tre tunnelbanestationer.

Här bor man charmigt och bekvämt - nära staden!

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Fastlagsvägen 21, 2 tr Fastlagsvägen 21, 2 tr

Fastlagsvägen 21, 2 tr

Aspudden /Midsommarkransen

Bostadsrätt

Kvadrat: 51 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 219 kr/mån