Frihetsvägen 71 Frihetsvägen 71

Frihetsvägen 71

Nacka - Ektorp

Bostadsrätt

Kvadrat: 59.2 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 341 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Pris

2 950 000 kr /Accepterat pris

Frihetsvägen 71

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Beskrivning

Hall
Välkomnande möblerbar hall med plats för avhängning av ytterkläder och skoförvaring. Praktiskt klinkergolv som är både snyggt men också lätt att hålla rent. 

Kök
Rymligt renoverat kök med gott om förvaringsskåp bakom de vita högblanka luckorna, bra med arbetsbänkar som är i gedigen ek samt matplats om 4-6 personer. I köksutrustningen ingår: spishäll, mikro och ugn i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för såväl större sittgrupp och övrigt trivsel möblemang. Ekparkettgolv och ljusa målade väggar. I anslutning till vardagsrummet finns den mysiga balkongen i bästa solläge mot bilfri innegård.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna samt ett flertal garderober längst ena väggen. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med förvaringsskåp monterat ovan. I badrumsinredningen finns: WC, tvättställ, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. 

Förening

Brf Norra Ektorp består av 58 lägenheter som byggdes 1987.

Tv- och Internet
Kabel-tv levereras via ComHem (basutbudet ingår i avgiften) samt internet.

Gemensamhetslokal
Som boende i föreningen kan hyra gemensamhetslokalen på Frihetsvägen 2. Lokalen rymmer ca 50 gäster och har kök, diskmaskin, kyl/frys, bar, stereo, toalett och egen ingång.

Parkering
I föreningen finns 41 garage och 29 parkeringsplatser för uthyrning. Garageplats kostar 400 kr/mån och p-plats 150 kr/mån. Det finns nio parkeringsplatser totalt för gäster i ändarna av parkeringsytan. Det är generellt lättare att få garageplats än parkeringsplats (kontrollerat med styrelsen 2020-08-05).

Ekonomi
Avgiften ska vara oförändrad (kontrollerat med styrelsen 2020-08-05).

Renoveringar
2015 renoverades balkongerna i föreningen.
2019 skedde byte av fläkt samt installation av luftvärmepump.

Kommande renoveringar
Föreningen håller på att se över sitt värmesystem för att förbättra byggnadens energideklaration.
Föreningen håller också på att ta in olika offerter för att renovera taken. Takarbetet beräknas påbörjas vid årsskiftet 2020/2021 eller under 2021.

Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift
1 183 kr respektive 475 kr, debiteras köpare.

Området
Området gränsar till villaområden, som erbjuder underbara kringmiljöer med strövområden och båtliv. Här har man nära till det mesta, såsom badsjö, havet, skogen och stan. Närliggande Nyckelviken ger massvis med naturupplevelser och skiftar vackert med årstiderna. Även Långsjön med tillhörande promenadstråk längs vattnet och en liten mysig badplats ligger nära. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Matbutiker och annan service finns i Ektorp Centrum. Café Koloni och Bageri Gateau är mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Tröttnar man på idyllen, så går bussarna till stan ofta. Vill man besöka större köpcentrum så finns såväl Forum Nacka som Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Föreningens Hemsida
https://norraektorp.bostadsratterna.se/hem

Områdesbeskrivning

Ektorp är ett av Nackas mest idylliska områden och ligger med fantastiskt läge nära Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorps centrum. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer och grönområden. På promenadavstånd finns många mysiga smultronställen, som till exempel Långsjön med sandstrand, klippbad och motionsslinga. I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av mataffärer, butiker, restauranger, bageri och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. För den som är träningssugen finns gymmet AIM. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. Njut av vackra promenadvägar! Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Restaurang Kerstin och Britt i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! I Nacka finns flera fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.

Närservice
I närområdet och på några minuters promenadavstånd finns flera populära skolor och förskolor.

EKTORP
Ett par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av närservice, mataffärer, konditori, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer och restauranger med något för alla smaker, Indiskt, Sushi, Kebab, Thai, Pizza, mm. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg.

NACKA FORUM
Cirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm.

SICKLA KÖPKVARTER
Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikation
Att ta sig in till innerstan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, med närmaste hållplats några hundra meter från dörren, och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall. Bussar går dygnet runt. På promenadavstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan. 

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Frihetsvägen 71 Frihetsvägen 71

Frihetsvägen 71

Nacka - Ektorp

Bostadsrätt

Kvadrat: 59.2 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 3 341 kr/mån

2 950 000 kr /Accepterat pris