Norrskensbacken 1A 3tr Norrskensbacken 1A 3tr

Norrskensbacken 1A 3tr

Bostadsrätt

Boarea: 107 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 6 884 kr/mån

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visningstid!

Pris

3 495 000 kr /Bud

Norrskensbacken 1A 3tr

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

HALL: Välkomnande hall med inbyggd dubbelgarderob och klädhängare. Ljusa väggar, klinkergolv och säkerhetsdörr.

SOVRUM: Två bra sovrum, varav det största är beläget in mot lugn innergård med balkong. Samt ett sovrum mot föreningens garagelänga. Bostaden är ombyggd från 4a till 3a dvs, det som idag disponeras som matplats kan med enkla medel byggas om till ytterligare ett sovrum om man önskar.

KLÄDKAMMARE: Stor klädkammare med städskåp och hyllor.

BADRUM: Snyggt helkaklat badrum med vattenburen golvvärme, dusch med duschvägg av frostat glas, kombitvättmaskin (tvätt/tork). Vägghängd toastol samt handfat  med spegelskåp.

GÄST-WC: Målade vita väggar med klinkers på golv. Vägghängd toastol samt handfat  med spegel.

KÖK: Smakfullt kök med gott om förvaring i flertalet köksskåp. Bänkskiva med träfaner samt stor rostfri ho/bänk. Vitvaror med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys. Stort dubbelfönster och utgång till balkong.

BALKONG: två balkonger och en fransk balkong, du får ett högt läge med härlig vy över villakvarter och innergården.

VARDAGsRUM/MATPLATS: Trevligt hörnläge med bra ljus och rymd, här finns gott om plats för bokhyllor, soffa, stor matplats och övrig förvaring om så önskas.

Förening

Välkommen till ett ljust och välplanerat seniorboende 55+ i en välskött bostadsrättsförening!

Fastigheten bebyggdes 1999-2000 och består av 2 flerbostadshus i 3 till 4 våningar. Det finns 25 lägenheter med bostadsrätt i storlekarna 1-4 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats.

I entréplan finns gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och torkskåp med mangel. Vidare finns gemensamhetslokal för diverse aktiviteter, möter m.m. med rum för övernattning att hyra ut till gäster. Det finns också soprum med källsortering och cykelrum. Dessutom har varje lägenhet ett låsbart förråd med ingång från entréplan.

Föreningen har en uppvuxen trädgård för gemensamt nyttjande samt ett motions- och hobbyrum i hus B. Garage finns med 12 platser i separat kö och 2 parkeringsplatser för gäster.

Ekonomisk förvaltare är SBC, tfn: 08-501 150 00, www.sbc.se

Områdesbeskrivning

Bebyggelsen i utgörs av både flerfamiljshus och villa/radhusområden som omges av härliga grönområden. Spånga har alltid präglats av stark företagaranda - så även i våra dagar med många småföretagare som både verkar och bor i området.

Kommunikation:
Busslinjerna tar dig snabbt till bl a Rissne, Sundbyberg, Solna, Hallonbergen, Vällingby eller Hässelby. T-bana finns i Rissne eller Tensta/Rinkeby och Pendeltåg på kort promenad i Spånga C.

Natur och fritid:
Härliga grönområden som inbjuder till motion eller lugnare promenader i vacker omgivning. För den idrottsintresserade finns både Bromstens IP och Spånga IP, en friidrottsanläggning med hall för både fotboll och ishockey. I Spånga C finns träningshallar för bland annat tennis och badminton.

Affärer och restauranger:
I Spånga finns några affärer och mindre kvartersrestauranger. De flesta är koncentrerade till Spånga Centrum. Här finner du bl a Coop,  Ica, restauranger och Caféer. Här finns även bank, bibliotek, frisörer, tobakshandel, blomsteraffär, järnhandel och Second Handbutik. Vårdcentral och flera tandläkarmottagningar finns liksom Djursjukhus och affärskedjan Lidl i närheten av centrum. Vill man storhandla är det inte långt till stormarknader i Bromma Blocks, Sundbyberg eller Kista C. Dessutom finns Coop Forum i Vinsta, intill T-banestationen i Johannelund. I och med nybyggnationer vid Bromstensvägen kommer affärsutbudet att öka ytterligare.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Norrskensbacken 1A 3tr Norrskensbacken 1A 3tr

Norrskensbacken 1A 3tr

Bostadsrätt

Kvadrat: 107 Kvm

Rum: 3 rum och kök

Avgift: 6 884 kr/mån

3 495 000 kr /Bud