Sara Lidmans Gata 4, vån 6 Sara Lidmans Gata 4, vån 6
Snart till salu

Sara Lidmans Gata 4, vån 6

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Bostadsrätt

Kvadrat: 42 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 053 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information eller en privat visning.

Sara Lidmans Gata 4, vån 6

Går du i säljtankar?

Sälj med oss

Går du i säljtankar?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Läs mer

Interiör

Entré
Välkomnande entré med plats för avhängning.

Kök
Modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Rummets disponering skapar en god möjlighet för sociala sammankomster och har en lämplig plats för matbord om cirka 3-4 personer. Köksutrustningen består av glaskeramikhäll, fläktugn samt kyl och frys.

Vardagsrum
Här finns den öppna planlösningen mot köket som i kombination med stora fönster skapar ljusinsäpp. Härifrån har man en enastående sjöutsikt vilket måste upplevas.

Badrum
Helkaklat badrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns dusch, wc-stol, tvättställ, badrumsspegel och handdukstork.

Sovrum
Detta är ett rogivande rum med plats för säng och nattduksbord. Här finns också praktiska förvaringsmöjligheter via garderober.

Fransk balkong
Belägen i vardagsrummet med fantastisk sjöutsikt.

Förening

Om föreningen
Brf Välbehaget är en äkta bostadsrättsförening som äger sin egen mark och man tillåter inte juridisk person. Föreningen består av 225 lägenheter och fem lokaler samt två garage och har mycket god ekonomi vilket innebär att de avgifter som finns idag täcker kostnaderna utan problem. Föreningen har även tecknat ett kollektivt "bostadsrättstillägg" för samtliga medlemmar.

El
Föreningen har ett elavtal för samtliga lägenheter och varje lägenhet är försedd med undermätare där var och en betalar för sin egen förbrukning. Kostnad för fjärrvärme ingår i årsavgiften. Kall- och varmvattenförbrukning ingår inte i årsavgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning.

Uppvärmning
Grundvärmen sprids via tilluften och kompletteras av värmen från hemmet samt spetsvärme från vattenburna radiatorer vid behov. Huset värms upp av bergvärme i kombination av fjärrvärme vilket ger en kostnadssnål kombination. Uppvärmningen ingår i månadsavgiften och föreningen beräknar att cirka 80 procent av uppvärmningen sker genom värmeåtervinning och att cirka 85 procent av den värmen kommer från badrum och hushållsapparater. För att kompensera potentiell energiförlust genom de stora glaspartierna används energieffektiva fönster. På sommaren släpps heller inte lika mycket värme in och lägenhet blir därför svalare än vad den annars hade blivit.

TV och bredband
Bredband från Ownit 100/100 Mbps fiber. Varje medlem tecknar själv kostnadsfritt avtal med Ownit. Bredband ingår i årsavgiften och specificeras separat på månadsavin. TV Canal Digital levererar IP-TV till föreningen där ett grundutbud av kanaler ingår i årsavgiften.

Parkering
I föreningens två garage finns 106 respektive15 bilplatser och fem MC-platser. För aktuella priser och eventuella kötider kan föreningen kontaktas.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till varje trapphus. I föreningens parkeringsgarage finns flera cykelförråd. Det finns även cykelställ på föreningens två innergårdar. Föreningen tillhandahåller kärl för hushållssopor, papper, glas, metall och wellpapp ska placeras i respektive kärl i miljörummet.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbeloppet.

Pantsättningavgift
Pantsättningsavgiften uppgår till 1% av basbeloppet.

Pantsättning
Bostadsrätten är pantsatt. Inga lån att överta. Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Området
Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bland annat skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt ICA Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Bor du i något liknande?

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad? Hör av dig!
Sara Lidmans Gata 4, vån 6 Sara Lidmans Gata 4, vån 6

Sara Lidmans Gata 4, vån 6

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Bostadsrätt

Kvadrat: 42 Kvm

Rum: 2 rum och kök

Avgift: 2 053 kr/mån