Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Liljeholmen.

Liljeholmen har utvecklats till ett populärt område för alla som vill bo i en urban miljö – med Stockholms kanske mäktigaste skyline – mixad med närheten till kilometerlånga strandpromenader och Årstaskogens lugn. Här finns också en av stadens största knutpunkter för kollektivtrafik. Sjövikshöjden, Årstaberg, Årstadal och Gröndal ramar in stadsdelen och bildar tillsammans ett av de mest attraktiva områdena utanför tullarna.

Fastighetsmäklare med koll på Liljeholmen

Liljeholmen var länge ett delvis öde industriområde. Nu finns här i stället moderna bostadskvarter med en attraktiv blandning av spännande kaféer och restauranger, lekparker, matbutiker och serviceinrättningar. Här åker du skridskor på sjön Trekanten under vinterhalvåret och lapar vårsolens första värmande strålar på bryggorna nere vid vattnet. En ledig dag strosar du kanske mot Färgfabriken i Gröndal – för en lunch, en konstutställning eller annat evenemang.

I Årstadal och utmed Liljeholmenskajen fortsätter nya bostadshus att växa upp och i centrum planeras för en utbyggnad av den populära gallerian. En kort promenad eller cykeltur över Liljeholmsbron ligger Hornstull som erbjuder ett varierande och pulserande stadsliv. Men många har hittat lokala favoriter i Liljeholmen, här finns exempelvis populära kvarterskrogar som Indian Garden och Primo Ciao Ciao och det mysiga stenugnsbageriet Brot.

Brokr är en fastighetsmäklare med stor erfarenhet av att sälja bostäder i Liljeholmen. Våra mäklare har koll på stadsdelens olika delar, förstår områdets unika karaktär och vet vem som vill bo där. Ska du sälja en bostad i Liljeholmen är helt enkelt Brokr ett smart val.