Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?

Midsommarkransen.

Området i och kring Midsommarkransen och Telefonplan är som en stad i staden. Här finns alla bekvämligheter du kan tänka dig – från livsmedelsbutiker, kaféer och restauranger till inredningsbutiker och nöjesliv. Området kring Skvallertorget i Midsommarkransen bjuder på härliga kaféer och spännande butikskoncept, vid Telefonplan hittar du ställen som AB Café och populära restaurang Landet. Under sommarmånaderna är Svandammsparken – som ligger i områdets mitt – det självklara stället för såväl plasklek, grillning och utomhusmiddagar. Och etableringen av Konstfack, Sveriges största konstnärliga högskola, har tveklöst bidragit till det rika kulturliv som finns i området i dag.

Stadsdelen som omfattar Midsommarkransen och Telefonplan, som också kallas LM-staden, byggdes ut när LM Eriksson flyttade såväl fabrik som kontor hit. Här finns numera allt från sekelskiftslägenheter till funktionella smalhus i olika storlekar. Här bor du bra som ensamstående, par eller familj med smidiga kommunikationsmöjligheter. Aspudden och Liljeholmen finns på promenadavstånd och det är nära till sjön Trekanten, Vinterviken och Årstaviken.

Fastighetsmäklare med koll på Midsommarkransen

Brokr är en fastighetsmäklare med stor erfarenhet av att sälja bostäder i Midsommarkransen och Telefonplan. Våra mäklare har koll på stadsdelens olika delar, förstår områdets unika karaktär och vet vem som vill bo där. Ska du sälja en bostad här är Brokr ett smart val.