Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Förhandsgranskning
Nordenflychtsvägen 69, 4 tr

Kungsholmen Hornsbergs Strand Rymlig fyrarymmare invid Hornsbergs strand

Nordenflychtsvägen 69, 4 tr
Sällan till salu! Varmt välkomna till en riktigt rymlig fyra om 107 kvm placerad högt upp i hus från 2008. En bostad som erbjuder två stora badrum, tre rymliga sovrum, optimal planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor inglasad balkong med perfekt sydvästläge. Fönster i två väderstreck samt den ljusa färgskalan bidrar till en härlig rymd och ett lugn genom lägenheten. Bostaden är i mycket gott skick och har genomgående parkettgolv, flertalet garderober samt en stor walk-in-closet.

Bostaden ligger invid populära Hornsberg Strand, ett område som är i ständig rörelse och sjuder av liv med nyöppnade restauranger, nyinflyttade familjer och badplatser under sommarhalvåret. Området har närhet till promenadstråk, Rålambshovsparken, Stockholms Stadshus såväl som goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana och buss.

Stabil förening med låga avgifter, garageplatser samt bastu för dess medlemmar.

Välkomna att boka in er på visning!
 • Boarea
  107 kvm
 • Rum
  4 rum och kök
 • Avgift
  4 640 kr/mån
 • Pris
  7 895 000 kr / Bud
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Nordenflychtsvägen 69, 4 tr
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Nordenflychtsvägen 69, 4 tr, 112 15 Stockholm
Område
Kungsholmen Hornsbergs Strand
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 665
Våningsplan
4 av 6
Byggår
2008
Antal rum
4 rok varav 3 sovrum
Storlek
Boarea: 107 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsrättsföreningen
Energideklaration
Energiklass: C, Energideklaration är utförd
Utförd: 2020-11-05
Specifik energianvändning: 97 kWh
Energiprestanda, primärenergital: 74 kWh
Förråd
Källarförråd
Hiss
Ja

Ekonomi

Pris
7 895 000 kr / Bud
Månadsavgift
4 640 kr
Driftkostnader/mån
Försäkring: 252 kr
Elkostnad: 400 kr
Total: 652 kr
Andelstal
Andelstal insats: 1,0452
Andelstal avgift: 1,0452
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1190
Betalas av: Köpare
Pantsättning
Pantsättningsavgift: 476
Reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Eden
Allmän information
Brf Eden bildades 2005 och under hösten 2006 tecknades entreprenadkontrakt med JM AB för uppförandet av föreningens hus. Föreningens hus är ritat av arkitektbyrån White Arkitekter.
Byggnadsarbetet påbörjades under slutet av 2006 och färdigställdes 2008. Fastigheten har 121 bostadsrättslägenheter fördelade på sex olika trapphus och gatuadresser: Brf Eden har stora utrymmen för uthyrning. Totalt utgörs drygt 11% av föreningens totala yta av uthyrningsbar yta.

Ekonomi
Föreningen har ovanligt stora uthyrningsbara ytor och ett stort garage, vilket är positivt för ekonomin. I dagsläget täcker exempelvis hyresintäkter från lokaler och garage med god marginal föreningens räntekostnader, vilket har gjort att föreningen har kunnat vara proaktiv och amortera kraftigt på lånen. Totalt utgörs drygt 11% av föreningens totala yta av uthyrningsbar yta. I fastigheten finns även två hyreslokaler på 954 respektive 257 kvadratmeter. Båda dessa lokaler nyttjas till förskoleverksamhet i förskolan Lilla Eden. Inga planerade avgiftsförändringar, avgiften sänktes med 10% 2019.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Endast fysisk person kan beviljas medlemskap.
Värme och ventilation
Fjärrvärme.
Övriga utrymmen
Till i stort sett samtliga lägenheter finns lägenhetsförråd i källaren. Ett flertal cykel- och barnvagnsförråd finns även i anslutning till trapphus och garage. I fastigheten finns ett garage med 88 bilplatser, fem MC-platser och 19 scooterplatser. I fastigheten finns även fyra gemensamma lokaler; en bastu, en föreningslokal, en gästlägenhet och en tvättstuga,
Tv/Internet
I föreningens fastighet finns ett fastighetsnät från Telia installerat. Fastighetsnätet förser samtliga lägenheter med så kallad ”triple-play” funktionalitet; internet, digital-tv och IP-telefoni. Alla lägenheter har digital-tv med ett basutbud (Telia Lagom) som i dagsläget omfattar följande 23 kanaler.
Kommande renoveringar i föreningen
Föreningen har en 20-årig underhållsplan som är framtagen av extern part. Det finns i denna inga större arbeten planerade de närmaste åren, utöver löpande underhåll.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
I fastigheten finns ett garage med 88 bilplatser, fem MC-platser och 19 scooterplatser. Garageplats kostar 1 500 kr / månad för medlem. I dagsläget kö (2021-04-08). Boendeparkering på närliggande gator, kostnad 1 100 kr / månad.

Interiör

En rymlig fyrarummare på 107 kvadrat med härligt ljusinsläpp från samtliga rum samt genomgående ljusa väggar och vacker parkett. Lägenheten har en fin inglasad balkong som vetter ut mot innergården och fungerar som ett extra rum under de varma såväl som kallare årstiderna.

Hall

Öppen och välkomnande entré med praktiskt klinkergolv och golvvärme. Städskrubb och toalett ligger till höger om ingången. Till vänster finns en rymlig garderob med skjutdörrar där du kan hänga av dig dina ytterkläder.

Kök

Ett modernt och rymligt kök med genomgående bra förvaring bakom ljusa luckor. Elegant mörk stenskiva som är extra djup vilket bidrar till generösa arbetsytor och förvaring. Överliggande ljust grått kakel.

Rostfria vitvaror beståendes av fullstor kyl och frys,
ugn och mikro i bekväm ståhöjd, häll, fläkt och inbyggd diskmaskin. Här bjuds ni även på en liten Mälarglimt samt lyxig vinkyl.

Stor matplats vid fönstret som bidrar till ett vackert ljusinsläpp genom köket. Ett exemplariskt kök för den större familjen och vid middagsbjudningar. Kök och vardagsrum förbinds via vackra skjutdörrar.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp och mediemöbel. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här nås även den rymliga inglasade balkongen med sol från lunch till kväll.

Sovrum 1

Harmoniskt sovrum i ljusa toner och stort fönster som bidrar till ljusinsläpp i rummet. Möjlighet till en stor och härlig säng samt bra förvaring i walk-in-closet samt garderob.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Förvaring i garderober.

Sovrum 3

Sovrum med fönster ut mot innergård och balkong. Plats får såväl säng, förvaring och skrivbord.

Badrum 1

Modernt och fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkers på golv. Här finner ni dusch, bakom glasväggar, tvättmaskin, och torktumlare med överliggande avlastningsyta, wc, handfat med underliggande kommod samt bra förvaring i badrumsskåp. Golvvärme samt handdukstork.

Badrum 2

Helkaklat badrum i ljusa färger. Här finner ni dusch, wc, handfat med underliggande kommod samt bra förvaring i badrumsskåp. Golvvärme samt handdukstork.

Området

Området
Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bland annat skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt ICA Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation
Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice
I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Sofie Vikström
Sofie Vikström
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?